Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Výpredaj -6% Ergon Fitting Box Comfort sada pre nastavenie posedu
32,99 €
-6%
MOC 38,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Uz rozumiem, preco sa jeden segment vola Hirschbichlrampe in den Himmel
Este sa daju najst upozornujuce tabule na vlka - hlavne pri Kaprune
Vacsina asfalt, sem tam lesy, luky (80:20).
Cesta od Kriváňa do Divína (popod novu, este nespustenu dialnicu) cista psychiatria, premavka nehorazna a hlavne nakladne auta. Neviem ci sa vsetci ponahlali uz domov, bol som tam o cca 14-15hod, ale musel som odtial zmiznut a ku koncu som to vzal lesom.
https://www.mtbiker.sk/aktivity/2419692/bicykel-lunch-ride.html
(trocha som tie fotky zmensil, nech vam to poniektorym nenici datove programy na mobiloch)
Tento krat bola chata v Chocholnej, tak trasa bola Kykula, Velky lopenik, Velka javorina, Haluzice a spat na chatu. Worksrot bol (minuly vikend ) naparadu 🤪
posplachovane po burkach, zjazdy nic moc, len stale davat bacha co clovek stretne. napr. taku uzovku z ktorej by sa aj najest dalo.
padak na modrej z Baskeho je preryty, sypky ale zatial zjazdny, zacina sa tvorit V-kco
Trtavka
z Poruby ku kaplnke - so spomienkami na maraton v podobnom pocasi
cervena
Kamenne vrata
bager
na Velkych lukach
Trasa: Würflach - Teichwiese - Puchberg - Mamauwiese - Grünbach - Würflach.
A ešte dve - tie sú trochu podvod, bajk som musel nechať na začiatku podmočeného vresoviska asi o 5 km skôr, ktoré som mal problém preskákať aj bez bajku. S bajkom na chrbte som zahučal do blata
Si ma dostal, chvilu som nad tym o (ð) cistil display, kym som si to nepriblizil...
Si ma dostal, chvilu som nad tym o (ð) cistil display, kym som si to nepriblizil...
Scenerie su zaujimave, pre nasinca urcite exoticke, ale osobne by som prirodu bez stromov za krasnu nikdy neoznacil