Som myslel ze flame ohladom nosenia/nenosenia helmy sa rozputava len na ceskom bike-fore a dolekop.com... ad: kazdy je strojcom svojho stastia ci nestastia sam... stale cakam na nejaku ponuku spolocneho jazdenia,
Tak ja som dnes prvý krát vyrazil s novým bikom. Ránko pekne piánko, pohoda pred prácou, že si dám do tela...
No a zistil som, že cez zimu sa veru neoplatilo toľko do posilňovne behať...nárast váhy na 100kg rovných som veru cítil na každom kopčeku.
Čo na tom, že bike išiel o 2 kilá dole, keď ja o 3hore...
Katastrofa, no sklamanie
Aspoň pohľad na ranné lodenice ma potešil.
pozdravujem kosickych i nekosickych bikerov, rad by som sa niekedy pridal k nejakej enduro vyprave smer lajoska kojsovka a ine okolite kopce tymto smerom,... rad pojazdim s nejakou partiou a pofotim, vpredu mam len jeden 42z tanier takze ocakavam kludne tempo
pridavam i fotku aby som nebol uplne off topic
tak dovol, aby som ta privital . budeme radi, ked sa k nam niekedy pridas. sleduj kosicku temu v skukromnych vyjazdoch.
a prilba je povinna. jo a my sa neponahlame
vdaka vladol za privitanie, ktej prilbe, na fotke niesom ja, ja som jej autor, ja prilbu nosim furt i ked na zachode sedim, kto vie kedy padne z police nejaky cistic , inak skutocne niesom chrt takze turisticke tempo bude vyhovovat...
tak teda moja osoba, fotene samospustou takze ziadna slava mal som nato len 12sec , ak by si nelenil tak v profile mam dostatok informacii kto som co som kde som jak som atd...
tak teda moja osoba, fotene samospustou takze ziadna slava mal som nato len 12sec , ak by si nelenil tak v profile mam dostatok informacii kto som co som kde som jak som atd...
Ocel *****. Na najblizsej AM.EN akcii mas povinnu ucast:)
sibenicny termin, najblizsi AM.EN bude zrejme az ked zmizne biele zlo, dovtedy len nejake decentne vyjazdy po zasnezenych, zaladnenych a zablatenych dialniciach
Tak ja som dnes prvý krát vyrazil s novým bikom. Ránko pekne piánko, pohoda pred prácou, že si dám do tela...
No a zistil som, že cez zimu sa veru neoplatilo toľko do posilňovne behať...nárast váhy na 100kg rovných som veru cítil na každom kopčeku.
Katastrofa, no sklamanie
Za zapadniarov mozem s cistym svedomim povedat, ze tu nie je sneh v lese (az na par fliacikov na hrebeni) uz od polovice januara a jazdi sa nadherne. Akurat vcera som skonstatoval, ze tyzdnovy jarny pobyt v Chorvatsku zamerany na kilometrove objemy coskoro pri takychto klimatickych zmenach nahradi BA. Asi zalozim agenturu a budem zabezpecovat pre zilincanov, martincanov, popradcanov, kosicanov a ostatnych "canov" jarne sustredenia na bratislavskej hradzi.
Za zapadniarov mozem s cistym svedomim povedat, ze tu nie je sneh v lese (az na par fliacikov na hrebeni) uz od polovice januara a jazdi sa nadherne...
tymi par fliacikmi myslis aj snehovu pokryvku na cervenej od Somara po klesanie z Konskych hlav?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Katastrofa, no sklamanie
pridavam i fotku aby som nebol uplne off topic
tak dovol, aby som ta privital
a prilba je povinna. jo a my sa neponahlame
nech vidim co si kto si...
Ocel *****. Na najblizsej AM.EN akcii mas povinnu ucast:)
Katastrofa, no sklamanie
Tak Teba by som teda na 100 kg netipol.
Vcera som bol zadrbaty az po usi od blata o to som bol dva metre od domu. Obchadzal som po travniku nakych chodcov
tymi par fliacikmi myslis aj snehovu pokryvku na cervenej od Somara po klesanie z Konskych hlav?