Navrat zimy zaskocil len nohy, lebo som minuly vikend prezul na SPD. Ale zachranili ma specialne polovicne navleky z TESCA, ktore mi vcera dali zadarmo pri nakupe (asi special zimna akcia, a to som kupoval len rozky a syr TESCO, vdaka ti ))
Kurna Pali ... ako dlho si bol vonku? teda ja som mal vcera po troch hodinach (8:00-11:00) celkom dost ... myslim teraz na prsty na nohach, ale je fakt, ze som nemal tie super polovnicke navleky ...
Teda neviem ci aj tam, ale kamos mi hovoril ze na takych utesoch fuka strasne silny vietor, nemali ste tam s tym problemy?
tu v Irsku fuka stale,najhorsie je to medzi oktobrom a januarom...vcera bolo relativne bezvetrie(ale iba v meste) tam na utesoch trochu fukal vietor,ale nebolo to az take hrozne.
ppeppo5: bmx som uz predal, ale nejazdil som nikdy bmx nejak vazne skor z nudze ze som v irsku nevedel zohnat riedny horsky bajk tak som kupil aspon bmx na blbnutie po meste a cestu do roboty...
Zatial som sa do tejto temy nezapajal, ale urobim jednu vynimku a pridam jednu foto zo vcera aj ja. Neviem cim to je, ale cim dlhsie na nu pozeram, tym viac sa mi paci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
S pikeou ten bike vyzera o hodne lepsie:) Ale ajtak je to dost zlé..
Cumim, cumim ale nevidim dobre. Co su to za rafy?
Cumim, cumim ale nevidim dobre. Co su to za rafy?
Sunrims DS2 + Xc či tak niak sa to volá
Kurna Pali ... ako dlho si bol vonku? teda ja som mal vcera po troch hodinach (8:00-11:00) celkom dost ... myslim teraz na prsty na nohach, ale je fakt, ze som nemal tie super polovnicke navleky ...
pajka tam sadne
a ostatok kedy vymeni?
tu v Irsku fuka stale,najhorsie je to medzi oktobrom a januarom...vcera bolo relativne bezvetrie(ale iba v meste) tam na utesoch trochu fukal vietor,ale nebolo to az take hrozne.
no zima ako taka,tu nehrozi,aspon nie pri pobrezi.Tento rok tu este sneh nebol a ako to vyzera,tak ani nebude.Vcera bolo tak 10-13 stupnov...
inak kde je? a funguje este "R club" v tr. tepliciach??? mám ais rok a pol staru poukazku na 200,-
Fungujuci R-club som ti zakruskoval na fotke