fotku z mosta nemám
DST: 32,41km * TIME: 1:43:12 * AVG Speed: 18,85km/h * MAX Speed: 31,14km/h * +1°C A vozil som sa len tak po blízkom okolí - kde bol prístupný terén
PS: ak vyjdu zajtrajšie predpovede, tak dám cestu
Nevadí - umyjem
Blatníky mám len na horskom. Dnes som si ich zobral, keď som si bol u matta pre veci a boli mi na hovno - nieje nad stovkou idúci kamión v protismere po mokrej ceste tak ma zaje8al že som sa nepoznal
Verím, že do zajtra nám cesty uschnú a ak Dr. "oje8ávačovi" IĽKOVI vyjde predpoveď +10°C a tak nieje o čom.
Keď nie, tak ráno prezujem už slickové RACING RALPH za fungel NOBBY NIC a šup ho do blata na pod Tríbeč
vikino1 mal si pravdu - prišiel som domov z mokrou riťou a už budem počúvať starších a múdrejších - zajtra idem znova - bike je už umytý
Attachment:
1.jpg
Attachment:
2.jpg
Attachment:
3.jpg
ale inak to stálo za to
DST: 32,02km * TIME: 1:05:53 * AVG SPEED: 29,16km/h * MAX SPEED: 48,86km/h * +8°C
Varoval som ťa
Lubík to prvé foto je skadial nemôžem sa zorientovať.Tie ostatné poznávam- Šípok a vjazd k vám od Brodzian mám pravdu?
Dnes idem asi aj ja ak nebude velmi fúkať -klasika Duchonka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nemrzlo
fotku z mosta nemám
DST: 32,41km * TIME: 1:43:12 * AVG Speed: 18,85km/h * MAX Speed: 31,14km/h * +1°C A vozil som sa len tak po blízkom okolí - kde bol prístupný terén
PS: ak vyjdu zajtrajšie predpovede, tak dám cestu
Blatníky mám len na horskom. Dnes som si ich zobral, keď som si bol u matta pre veci a boli mi na hovno - nieje nad stovkou idúci kamión v protismere po mokrej ceste
Verím, že do zajtra nám cesty uschnú a ak Dr. "oje8ávačovi" IĽKOVI vyjde predpoveď +10°C a
Keď nie, tak ráno prezujem už slickové RACING RALPH za fungel NOBBY NIC a šup ho do blata na
EDIT: Kurňa, aj tak sú tie fotky nejaké veľké.
ale inak to stálo za to
DST: 32,02km * TIME: 1:05:53 * AVG SPEED: 29,16km/h * MAX SPEED: 48,86km/h * +8°C
Co salter , ber ho
ale take nohy chlapske oholene, to je nieco
ale inak to stálo za to
Varoval som ťa
Lubík to prvé foto je skadial nemôžem sa zorientovať.Tie ostatné poznávam- Šípok a vjazd k vám od Brodzian mám pravdu?
Dnes idem asi aj ja ak nebude velmi fúkať -klasika Duchonka.
Možno pôjdem aj ja na Duchonku
katko Ty si šéf - rob čo uznáš za vhodné