2 roman: pocasie vyslo na 101% bola to zaroven navsteva rodiny,tak som si moc nevyberal..ale je tam nadherne takto zjari....vsade 100ky km cyklotras...pekne oznacene, na kazdom kroku smerovniky a tabulky upozornujuce na rozne zaujmave stavby..plne vyuzity potencial lokality... slovaci sa maju co ucit!
u nas je to stale v plienkach
bikeri tam moc prilby nepoznaju
je zaujimave ze kym som este zil v bb a vacsinou som jazdil niekam cez sachticky ... ale nikdy nikdy som nesiel tadial az do teraz ked uz 10 rokov som prec
janosik som si istý, že dobre tipuješ, akurát to ešte nie je tak úplne blízko pri Šuňave, či? Štrba s tými modrými obrovskými zásobníkmi je nezameniteľná. Aaaach Tatry, chýbajú mi. Ja už len dodám - v pozadí vľavo bytovky na Tatranskej Štrbe, nad nimi veľmi matne Štrbské Pleso
trat maratónu s junioromva priemerka 20 meďíík bude s neho dupač
Na maratóne mal priemerku len nejakých 11,5 km/h
Toto dnes bolo 75% asfalt a 25% maratónska trať - takže-tak ale dnes netlačil bajk (v sobotu hej a viac krát)
janosik + astro - jasné, je to na kopci medzi Šuňavou a Štrbou . Ja ešte doplním že za mnou sú dve rómske chatrče s tromi satelitnými anténami a pred mnou začiatok kopca na ktorom som si v minulosti nameral moju rekordnú rýchlosť dosiahnutú na MTB - 78 km/hod (myslím že tak nejak,alebo 75 ??? ). Len škoda že fotím mobilom , fotky nie sú bohviečo.........
a k tomu kopcu pred Šuňavou - ja som tam tiez nameral skoro svoj rychlostny rekord (sa mi zda ze dakych 72km/h, najviac tusim som mal dakych 76km/h smerom dole z hornej nadrze Cierny Vah )..
Ja včera len Straník a potom zo Strečna na polom a zjazdík domov do Stráňav. Mal som ešte nejaké foto , len telefón ich odmieta vydať Dnes možno niečo podobné a ak budem stíhať, tak čosika pridám
Inak Lubik, ako ten Tvoj chrbát?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
u nas je to stale v plienkach
bikeri tam moc prilby nepoznaju
tiež mám stade fotku ale zo začiatku toho výšlapu...
Cesta:
Vindo s tejto si príklad neber
DST: 35,05 km * TIME: 1:08:40 * AVG SPEED: 30,63 km/h * MAX SPEED: 67,75 km/h *
A potom taký cestno maratónsky výklus s juniorom:
MTB:
DST: 39,84 km * TIME: 2:00:01 * AVG SPEED: 19,92 km/h * MAX SPEED: 40,40 km/h *
Toto dnes bolo 75% asfalt a 25% maratónska trať - takže-tak
Vindo s tejto si príklad neber
mne sa páci aj rozmazana...taký Monetov impresionizmus mi to pripomína
P.S. a že ja tu davam braky
a k tomu kopcu pred Šuňavou - ja som tam tiez nameral skoro svoj rychlostny rekord (sa mi zda ze dakych 72km/h, najviac tusim som mal dakych 76km/h smerom dole z hornej nadrze Cierny Vah )..
Inak Lubik, ako ten Tvoj chrbát?