Ja sa skor budem bavit, ked sa mu odtrhne ventil, alebo praskne dusa po dlzke tak 2-3 cm. To som zvedavy, ako potom opravi ten "defekt" lepenim. Asi zas nebude mat ani mobil a da si turistiku a bude sa tu tym potom chvalit.
A spät k teme. "Ulovok" zo vcerajsieho vyjazdu. Ktovie, co sa stalo - lezala uprostred hradze. Mozno keby mala nahradnu dusu, mobil a multikluc, tak to zvladne.
Nič v zlom chlapci, ale hodil by sa tu zrejme nejaký klub poruchofobikov. Asi ste nepochopili, na jednodňové výjazdy prevažne po okolí proste to čo som napísal stačí /overené rokmi, ale zrejme závisí od istej "ľavorukosti" jazdca/, na dlhšie trasy od domova, alebo viacdňové výjazdy je samozrejme vhodné zobrať si náradia viacej. Toť vše.
Takto som vcera dopadol ked som sa vracal z chaty. Lesnici narobili kilometre ciest az som zablubil v potoku ktory sme 5r dozadu jazdili na motorke... Tam odkial som fotil je 2m vysoky vodopad.. Nakoniec som niesol bike 500m dolu potokom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A spät k teme. "Ulovok" zo vcerajsieho vyjazdu. Ktovie, co sa stalo - lezala uprostred hradze. Mozno keby mala nahradnu dusu, mobil a multikluc, tak to zvladne.
TomasTom, to je len taka rypacka.
Najskôr krásny cestný výjazdík a potom
Uč sa! - Lebo ja tu nebudem večne
DST: 46,15 km * TIME: 1:44:46 * AVG SPEED: 26,63km/h * MAX SPEED: 71,10km/h * 23°C raz
Ak bola nedaleko Vojky, tak tam je doteraz. Akurat uz vyzera trochu horsie...
Nedanovce - Partizánske - Bánovce n/B - Haláčovce - Šišov - Topoľčany - Bošany - Nedanovce * DST: 78,42km * TIME: 2:23:15 * AVG SPEED: 32,85km/h * MAX SPEED: 54,84km/h * 22°C a búrka niekde nad Inovcom resp. Pánskou Javorinou
a v nedelu to iste len z opacnej strany
foto z javoriny:
niekto ma asi zmysel pre humor:
a takto to tam vyzera
"vaclavak"
vsetko znicene tazbou.....po prejazde len clovek smutne skonstatuje ze bohuzial na slovensku je to tak
dodo
Viac na:
https://*****saweb.google.com/kpisarcik/Stolica30042011#
post488178.html#p488178
ale kukám že tie ťažiace hovadá s láskou k prírode sú všade rovnaké..