včera konečne dlhší výjazd na novej žiletke : z Martina po trase Slovenských Pyrenejí (Nitr. Pravno - Kľačno - Káštor p/Znievom) : 89 km, 31,1 km/h, 760 m climb.
po roku a 10 mesiacoch od nepríjemného úrazu ruky, ničnerobenia a pribratí cca 13 kíl som dnes prvýkrát sedel na bicykli. Z devínskej som išiel okolo Moravy, chodníkom popri Marchegg-u kde sa na druhej strane rieky veselo zabávala skupinka rakúskych cyklistov, ďalej smerom na Vysokú, pred ňou doprava až k Zohorskému kanálu, ďalej pozdĺž kanála Malina smer Devínske jazero, U starého bicykla som si dal kofolu, počkal kým prejde dážď a vyštartoval späť do Devínskej. Samozrejme, že dážď sa vrátil s ešte väčšou silou a vetrom takže môj prvý výlet som skončil parádne premočený. Zároveň som pokrstil môj nový CTM Caliber - veru dobre sa na ňom jazdí . Dobrá správa - dolámaná ruka drží, zlá správa - kondička je totálne v prdeli
No ja som mal dnes ostať doma, lebo ma bolel maximus gluteus a vastus lateralis , ale neodolal som.
Takže ponad Višnové a Turie po polných a lesných cestách do Kuneradu, potom Konská, Zbyňov a odtial po žltej do sedla Patúch. No.... a tam padlo rozhodnutie úsť po hrebeni po zelenej do Roháčskeho sedla. Takže turistika s bicyklom. Moje pocity zhrniem do dvoch bodov 1, bolo tam prenádherne 2, nebolo to vtipné....
Z Roháčskeho sedla už len zjazd a domov cez Bytčicu a Solinky na vodné a dojazd do chalúpky.
DST: 33,44km * TIME: 1:30:23 * AVG SPEED: 22,20km/h * MAX SPEED: 32,52km/h * 25,1°C väčšina po vale a poľných cestách a asfalt asi 30-35%
Zajtra s ním skúsime ten les
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som bol v Hronseku na Vlkohrone ale "služobne".
Synovec o miesto lepšie ako v PE
dodo
Tahal som ho velmi rychlo z nej
dodo
zajtra a v stredu musím robiť stierky s otcom ale na štvrtok si ma teda riadne napašmal
Takže ponad Višnové a Turie po polných a lesných cestách do Kuneradu, potom Konská, Zbyňov a odtial po žltej do sedla Patúch. No.... a tam padlo rozhodnutie úsť po hrebeni po zelenej do Roháčskeho sedla. Takže turistika s bicyklom. Moje pocity zhrniem do dvoch bodov 1, bolo tam prenádherne
Z Roháčskeho sedla už len zjazd a domov cez Bytčicu a Solinky na vodné a dojazd do chalúpky.
DST: 36,47km * TIME: 1:10:15 * AVG SPEED: 31,15km/h * MAX SPEED: 63,99km/h *
...a asi idem ešte s juniorom do hôr
DST: 33,44km * TIME: 1:30:23 * AVG SPEED: 22,20km/h * MAX SPEED: 32,52km/h *
Zajtra s ním skúsime ten les
Lubik, jak keby vás jedna mater mala.
No ja dnes pôvodne decentne, nakoniec 107 Km, všetko možné, Okolie Žiliny, Kysuce, Lietava atď....