Včera som sa vydriapal na PVE Čierny Váh na hornú nádrž. Cestou nahor som stretol len jedno auto, hore nikto....paráda, smerom nadol dám maximálku aspoň 70 km/h. Vypínam mp3 player aby som počul možné prichádzajúce autá spoza neprehľadných zákrut na úzkej ceste. Spúšťam sa......jedno auto, brzdím.......druhé auto, zasa pribrzdujem,........tretie auto,zasa spomaľujem.....nakoniec ešte protivietor a maximálka sa horko-ťažko vyšplhala na 58 km/h. Možno nabudúce .
Cestou nahor som ešte našiel plášť , ktorý bol na jednom mieste úplne predratý.....ktosi musel asi prudko brzdiť až ho predral. Ktovie ??
aha, cosi som zacul.....ale ja a TV noviny to nejde dokopy ....nejak som to uz pred par rokmi vypustil, takze rozne krimi informacie ja akosi nevnimam.
2funkatron : nooo pekne si ma prekonal o 1a pol hodiny a 30km na tu klasiku by si mohol dojst ak bude pekne pocko .....
2winter78 : noo inak tych 70kilakov by si mozno dal aj na rovine keby si chodil za Milanom Jurcom starsim , som sa ledva drzal
Jo, často ho vídavam , ale vždy ide oproti mne, takže sa nemôžem ani pokúsiť udržať tempo s ním aspoň počas 2 kilometrov . A ak ťahá tak ako píšeš, tak to rovno môžem zabudnúť aj na tie 2 km .
dnes už ozajstný výjazd...Corvara - Pralongia - Campolongo - Pordoi - Sella - Gardena - Corvara..."trošku" boj so snehom za Pralongiou - zjazdíky z priesmykov v teréne zjazdné, na to že som sa chcel len tak mierne previezť som si pekne naložil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cestou nahor som ešte našiel plášť , ktorý bol na jednom mieste úplne predratý.....ktosi musel asi prudko brzdiť až ho predral. Ktovie ??
Ty si jediny na slovensku co si nevypocul horor o kanibalovi z Kysaku? Teda presnejsie zo Sokola a realizoval sa v okoli Kysaku.
2winter78 : noo inak tych 70kilakov by si mozno dal aj na rovine keby si chodil za Milanom Jurcom starsim , som sa ledva drzal
a hltám prvé ranné správy
zadumane hnietim si brady špic zajtra totiž odlietam
na prednášku do Budmeríc
Som intelektuáál...
fradog
Prekrasne prekrasne a veru zavidim....
dodo