tak z dnesho vyjazdu ba-bk .baba cmelok(moja 1. 700vka s bikom ) zlta pernek a po wukieho trase -lozorno modrej do stupavy a dnv metro tam so to uz vzdal po 77,5km a bez vody...
Aj ked som este druhy tyzden na antibiotikach, nemohol som odolat krasnemu pocasiu a dat si mensi vyjazd KE - Čaňa - KE (43 km). Na ceste spat ma zmohli urologicke problemy a musel som to opriet na krajnici
Ja ked si predstavim, ze som bezne chodil cez Kysak sam na bajku (Ruzinsky Okruh), az ma mraz prebehne po chrbte Tiez sa teraz tomu vyhybam, vcera som radsej dal opacny smer 101km na Stoske Sedlo
[quote=""
2funkatron : pekneeee rozpis sa trochu viacej o vyjazde !![/quote]
vrchom okolo mary tam, naspat spodkom
nastupane 1100m, priemerka 28,2km/h, 7,5 hodky v sedle:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A to je krása tohto kraja - môžeš si dať kopce, že sa poserieš a rovnako môžeš oddychovať na rovine.
Vodu sme tam videli - Ty nie?
Dnes tiež "double"
Najskôr cestná časovka len 27 km ale riadny dupot
Potom neskôr len taký výjazdík s juniorom les a kopce
DST: 27,38km * TIME: 1:32:55 * AVG SPEED: 17,68km/h * MAX SPEED: 57,43km/h * a v lese pekných 23,8°C
inak to aj on si práši dole kopcom skoro 60km/h s tebou?
...a to číslo by si si Ty v jeho veku asi tiež nechal na bajku čo najdlhšie - nie?
ale tá rýchlosť ma prekvapuje, ja som sa v jeho veku tolko bál
aj s tým číslom a aj s tým bajkom máš pravdu (ja som sa v jeho veku vozil na SOBI 20 ) a na tom bolo nebezpečné ísť aj "tridsiatkou"
Čanianske jazero:
DST: 48,74km * TIME: 1:39:45 * AVG SPEED: 29,32km/h * MAX SPEED: 76,78km/h *
moja obľúbená trasa
(foto z Mary)
2funkatron : pekneeee rozpis sa trochu viacej o vyjazde !!
2funkatron : pekneeee rozpis sa trochu viacej o vyjazde !![/quote]
vrchom okolo mary tam, naspat spodkom
nastupane 1100m, priemerka 28,2km/h, 7,5 hodky v sedle:)