dnes opäť len tak "rekreačne" - najprv trošku korienkov na náučnom chodníku, potom šotolinka na Valparolu, ďalej už len asfalt cez Falzarego, Giau, Campolongo... konečne pripekalo
juraj: samozrejme to citiť
JoKo: mohol si aj ty ísť
zajtra je ráno časovka na Gardenu , musel som si požičať cesťák aby som nezahanbil Žilinu...je to tu samý sypač z Trenčína, Dubnice a Púchova...
Presne túto poslednú fotku mám doma v albume Inak super dlhý zjazdík z passo Giau do Cortiny, ešte teraz spomínam ako nás na bikoch hordy nemeckých a talianskych žiletkárov predbiehali
dnes ráno silno očakávaná časovka na Passo Gardena...šli sme hromadný štart, víťaz Zdeno Z. bol jasný od začiatku, zbytok sa pobil o ostatné fleky...pôvodne som mal ísť na svojom, ale kámoš nešiel a jeho Giant mi padol ako uliaty, tak som sa trošku s chalanmi ponaháňal nakoniec sme sa traja pobili o 3-tí flek na páske
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
husté,no pekne,je cítiť ten rozdiel,keď tam šlapeš už vo vysokej nadmorskej výške?
To nie je prvá spoločná dovolenka. Nuž, keď sa dvaja majú radi, tak na pohlaví nezáleží...
juraj: samozrejme to citiť
JoKo: mohol si aj ty ísť
zajtra je ráno časovka na Gardenu
...krása
Dnes double
cesta:
Nedanovce - Bošany - Chynorany - Chlebany - Krušovce - Bedzany - Jacovce - Tovarníky - Topoľčany - Solčany - Baštín - K.N.V. - Ješkova Ves - Skýcov - Veľké Uherce - Malé Uherce - Šimonovany - Partizánske - Malé Bielice - Brodzany - Krásno - Nedanovce
...snáď som na nič nezabudol
DST: 81,66km * TIME: 2:44:56 * AVG SPEED: 29,71km/h * MAX SPEED: 62,26km/h *
mtb:
Také jemné pomotkanie sa po okolí s juniorom viac ako pohodovým tempíčkom
DST: 22,41km * TIME: 1:08:28 * AVG SPEED: 19,64km/h * MAX SPEED: 36,94km/h *
a úsmev len pre šogiho
DST: 34,76km * TIME: 1:23:30 * AVG SPEED: 24,98km/h * MAX SPEED: 43,90km/h * 29,4°C
ale teraz to už vyzerá na búrku - idem pozerať Giro
ok odkážem
a mimi: je to u nas v senici. nad dedinou. vedla lúky v takých kríkoch co idu pozdlz celou lukou.
tomco3131 pekna klopka,kdeze to?