Dolomity. Jeden z najkrajsich zazitkov a udolie Duron obzvlast. Ta 27% stojka to odfiltruje od "civilizacie". Mozem pridat daco zazitkov http://www.tronkosice.sk/Dolomity.html. Duron je tam v casti Sasso Lungo - to sme obchadzali dookola.
Trošku to skresluje aj fotka ale málo do hora ten nos ide - takto to po dlhšom skúšaní uznal synátor ako najvhodnejšie - hádam vie, čo robí (to sedlo je aj tvarovo dosť divoké) ale už vyskúšal aj dve iné a vrátil sa k pôvodnému originálu čo bolo na biku pri jeho kúpe.
Včera sa mu to už zdalo veľa km ale dobojoval to statočne
Dnes poobedná časovečka Nedanovce - Topoľčany - K.N.V. - Turčianky na cesťáčiku bez fotiek (v tom teple sa mi nechcelo vyberať z vačku) na slnku ukazoval tacháč neuveriteľných 38,7°C
DST: 34,03km * TIME: 1:01:10 * AVG SPEED: 33,39km/h * MAX SPEED: 62,82km/h kiláky nič moc ale na to teplo si musím asi začať zvykať
Ale potom som vytiahol v podvečer juniora na bike do hory a to už bola iná káva
Attachment:
1.Blatá.jpg
Attachment:
2.Nad Brodzanmi.jpg
DST: 24,21km * TIME: 1:23:57 * AVG SPEED: 17,30km/h * MAX SPEED: 45,21km/h * tú priemerku sme si trochu vylepšili na asfalte posledných asi 6-8km dovtedy to bolo len asi 12-13km/h - POHODIČKA
To šogi:
SINGEL (sám)
Tá priemerka je výsledkom toho, že som šiel prvú polovicu výjazdu proti vetru (snažil som sa držať priemerkou do 30km/h - keď to šlo ) no a druhá polovička po vetre v pohodičke stále okolo 40-45km/h no parádna jazda.
Dnes som tadial šiel znova - v podstate tá istá trasa a priemerku mám 30,91km/h
Tak tak, mava aj pod 30 a ked som taku videl, hned som mu to aj okomentoval ;o)
Skoda, ze nemozem jazdit, bolo by s kym "sutazit" ;o) Ty tusim jazdis kazdey den, klobuk dole
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnešný "pohoďák" s mladým po širšom okolí (10% asfalt, 70%val rieky Nitry, 20% poľných ciest)
fotky sú z Malých Bielic - lietadlo nám učarovalo
DST: 59,38km * TIME: 2:51:46 * AVG SPEED: 20,74km/h * MAX SPEED: 41,51km/h - po rovinke na asfalte s vetrom v chrbte
dufam ze nabuduce budes p.....t ze sa v okrese PD nebajkuje. Si sa mohol pochvalit ze ides na tamtie strany
Včera sa mu to už zdalo veľa km ale dobojoval to statočne
DST: 34,03km * TIME: 1:01:10 * AVG SPEED: 33,39km/h * MAX SPEED: 62,82km/h kiláky nič moc ale na to teplo si musím asi začať zvykať
Ale potom som vytiahol v podvečer juniora na bike do hory a to už bola iná káva
DST: 24,21km * TIME: 1:23:57 * AVG SPEED: 17,30km/h * MAX SPEED: 45,21km/h * tú priemerku sme si trochu vylepšili na asfalte posledných asi 6-8km dovtedy to bolo len asi 12-13km/h
Cesta:
DST: 46,33km * TIME: 1:28:15 * AVG SPEED: 31,50km/h * MAX SPEED: 58,50km/h *
MTB:
Taký ľahký výklus s juniorom ešte v podvečer (malý kúsok po lese a väčší kúsok po asfalte)
DST: 25,63km * TIME: 1:27:17 * AVG SPEED: 18,25km/h * MAX SPEED: 45,92km/h *
Takéto počasie treba využiť
Lubik, ta priemerka je z "balika" ci si bol single? Lebo je pekna ;o)
Neuštipla ma - to bolo len varovanie ?
To šogi:
SINGEL (sám)
Tá priemerka je výsledkom toho, že som šiel prvú polovicu výjazdu proti vetru (snažil som sa držať priemerkou do 30km/h - keď to šlo
Dnes som tadial šiel znova - v podstate tá istá trasa a priemerku mám 30,91km/h
Skoda, ze nemozem jazdit, bolo by s kym "sutazit" ;o) Ty tusim jazdis kazdey den, klobuk dole
DST: 133,41km * TIME: 4:07:26 * AVG SPEED: 32,35km/h * MAX SPEED: 64,58km/h *