ták pár fotos z oblasti Lago di Garda.
pošasie naparádu
6 dní na bajku- 340 km a 10 500 natúpaných metrov.
stretli sme sa tu náhodou aj s fóristami - romanx,kiri, iceman, berco..atď
Tak zavesim aj seme fotos, pre kamaratov, ktori nie su na FB ... s radostou vam oznamujem, ze Lagonda o5 bikuje ...
Inak Český Raj je fakt krasne miesto a oplati sa navstivit ...
Lubik ja mám tiež jednu z toho istého miesta ale z min. týždňa
ozaj - len pár metrov rozdiel
Človeče kedy mi dvaja dáme ten výjazdík - táto cestná partia sa so mnou na Skýcov vydať nechce (vraj strašne na ho... cesta) už som šiel aj po horších
Skýcov som išiel teraz v nedelu a tá cesta je ozaj na h---o!
Z Uhereckej strany bola pri tých skalách riadna mláka a nános blata po búrke.
No stým výjazdom to môžme poriešiť ale musel by si prispôsobiť rýchlosť ,to vieš ja už také priemery nedokážem.
Tak my len tak domacky vcera sme si dali prieskum turistickych chodnikov v Bachledovej doline-Jezerske jazero...Nadherna lokalita,snad sa tam stretneme na AM/EN kempe este tento rok vsetky fotky
konecne som sa dostal aspon na taky mensi vyjazdik po dlhej dobe pripravy na statnic.. az na ten celkom pekny lejak v polke cesty sa aj pocasie vydarilo..
Strba-Lucivna-Svit-Poprad-Sp.Bystre-Kravany-Vikartovce-Lipt.Teplicka-Sunava-Strba
53,7km - 2h 20min - 23km/h
a nejake tie (nic moc ) fotky..
po vcerajsom fatraci som vybehol dnes rohybat nohy na kubinsku holu-mincol-1390m
z kubina po zltej, vrchnu cast ku chate po asfaltke a zaverecne stupanie po rozbitej zvaznici na hreben... pekelne teplo vystiedal prijemny vetrik na hrebeni
dolu som to struhol kusok po zvaznici a neskor po zajzdovke a bocnym hrebienkom po zelenej, kde som zle odbocil a sup strmakom dolu k asfaltke...
udaje 27,5km/2h14/1120m
na orave je tak kraaasne
par
na prvej dolny kubin a velky choc, v lavo od kubina na tych mensich kopcekoch bude o tyzden oravsky maraton
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nakoniec sa z toho vykľulo 73Km čistého asfaltu /môj Haibike sa musí cítiť podvedený
Avg - 28.9Km/h
Stráňavy - cez Varín, Belú na Lutiše, odtiaľ cez Krasno a Žilinu domov.
Fotka len taká dojazdová...
pošasie naparádu
6 dní na bajku- 340 km a 10 500 natúpaných metrov.
stretli sme sa tu náhodou aj s fóristami - romanx,kiri, iceman, berco..atď
Inak Český Raj je fakt krasne miesto a oplati sa navstivit ...
fantazia
Plukovnik:
ozaj - len pár metrov rozdiel
Človeče kedy mi dvaja dáme ten výjazdík - táto cestná partia sa so mnou na Skýcov vydať nechce (vraj strašne na ho... cesta) už som šiel aj po horších
Z Uhereckej strany bola pri tých skalách riadna mláka a nános blata po búrke.
No stým výjazdom to môžme poriešiť ale musel by si prispôsobiť rýchlosť ,to vieš ja už také priemery nedokážem.
vsetky fotky
ski&bikepark
cyklochodnicky pekne oznacene...
v pozadi Pieniny
maly dazdik...nevermiiiind
tento Fuzac si zo mna urobil heliport
a na zaver jazero
btw.nazad sme si dali novu FR trat,sice trochu blato,ale fakt nadhera,kto sa chysta do parku ma sa na co tesit
Strba-Lucivna-Svit-Poprad-Sp.Bystre-Kravany-Vikartovce-Lipt.Teplicka-Sunava-Strba
53,7km - 2h 20min - 23km/h
a nejake tie (nic moc
z kubina po zltej, vrchnu cast ku chate po asfaltke a zaverecne stupanie po rozbitej zvaznici na hreben... pekelne teplo vystiedal prijemny vetrik na hrebeni
dolu som to struhol kusok po zvaznici a neskor po zajzdovke a bocnym hrebienkom po zelenej, kde som zle odbocil a sup strmakom dolu k asfaltke...
udaje 27,5km/2h14/1120m
na orave je tak kraaasne
par
na prvej dolny kubin a velky choc, v lavo od kubina na tych mensich kopcekoch bude o tyzden oravsky maraton
cesta:
Jankov Vŕšok - Kulháň - Podhradie
DST: 112,95km * TIME: 3:50:29 * AVG SPEED: 29,40km/h * MAX SPEED: 65,19km/h *
MTB:
DST: 26,28km * TIME: 2:02:10 * AVG SPEED: 12,90km/h * MAX SPEED: 47,14km/h *