pekné prostredia, my tu máme rovné pole, rovné pole, rovné pole a rovné pole, jediný kopec je tu staré mestské smetisko
aspoňže tu máme lesík, ale aj ten má tak 3km x 500m
Radek: nehovorím, že sa tu nedá jazdiť, ja len hovorím, že mi tu v blízkom okolí chýbajú kopce, samozrejme máme to neďaleko Zobor alebo ten pás v okolí Kolty, ale to je už skôr na prepravu bicykla buď autom alebo autobusom alebo vlakom,
ja teraz chodievam do Berku, zatiaľ tam iba mapujem cestičky v prvej časti, ktorá je bližšie k mestu a potom by som sa rád dostal aj do druhej, ale zatiaľ všetky vchody čo som videl boli zarastené pŕhľavou alebo kríčkami, zozadu z hrádze som to však zatiaľ neskúšal, ako deliacu hranicu dvoch častí beriem ten vyrúbaný pás kade idú káble VN,
niekedy by som sa išiel pozrieť aj do palárikovského lesa.
ani nie ono to bolo tak : mal som posledný den možnosť isť na bike, kedže na druhý den som šiel na chatu a proste musel som byť s mojim milačikom do vtedy dokym to bolo možné a trošku som neodhadol teren a tak to dopadlo prišiel som domov celý zablatený na seba som sa kašlal prvorade som čistil bike
dnesny vyjazd Štrba-Šuňava-Čierny Váh-Králova Lehota-Hybe-Východná-Važec-Štrba..
cca 58km, 2h 33min, 23km/h..
trocha sa zamracilo, ale bolo fajn az na ten dazd od Hybe az po Vazec
par foto z mobilu.. mi vyletela pri rychlosti cca 70km/h flasa zo stojana a asi tak 15minut som tam hladal vrchnak od nej a ked som ho nasiel, zistil som, ze sa odbila nasavka, vid foto .. a to som sa chcel z nej akurat napit a potom som ostal celych 58km bez vody
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aspoňže tu máme lesík, ale aj ten má tak 3km x 500m
ja teraz chodievam do Berku, zatiaľ tam iba mapujem cestičky v prvej časti, ktorá je bližšie k mestu a potom by som sa rád dostal aj do druhej, ale zatiaľ všetky vchody čo som videl boli zarastené pŕhľavou alebo kríčkami, zozadu z hrádze som to však zatiaľ neskúšal, ako deliacu hranicu dvoch častí beriem ten vyrúbaný pás kade idú káble VN,
niekedy by som sa išiel pozrieť aj do palárikovského lesa.
DST: 35,32km * TIME: 2:51:33 * AVG SPEED: 12,35km/h * MAX SPEED: 41,51km/h *
neviem či to sem mam dáť, ale dám aspoň varovanie pre tých ktorých napadne isť na biku deň po silných lejakoch
dodo
cca 58km, 2h 33min, 23km/h..
trocha sa zamracilo, ale bolo fajn az na ten dazd od Hybe az po Vazec
par foto z mobilu.. mi vyletela pri rychlosti cca 70km/h flasa zo stojana a asi tak 15minut som tam hladal vrchnak od nej
človeče - vôbec som nevedel, že aj tu na slovensku cintorín zachvátila táto "americká architektúra"
pekné fotky