neviem ci nepojdem do ineho bidonu ako isostar, toto je uz druhy ktory mi "odisiel".. z prveho(s takym otvaracim vrchnakom) mi vytekala voda cez ten vrchnak..
Chodia si ho sem udrziavat nemci aby sme sa hanbili. Videli ste napriklad nase vojenske cintoriny v oblasti Stariny? Hrdzavy kus plechu a zhnity kriz. Aj ked je to z prvej svetovej ...
srebalat:
Medzi odbočkou Čierny Váh horná nádrž a Čiernym Váhom dolná nádrž je aký asfalt. Je moc rozbitý. A za Čiernym Váhom dolná nádrž až po cestu medzi Šuňavou a L. Tepličkou je tiež asfalt a v akej kvalite?
Ja som minulí rok išiel len na hornú nádrž a zachádzku k dolnej som vynechal a vrátil sa späť na K. Lehotu. Takže úsek medzi dolinou Ipoltica a horárňou Biely potok moc nepoznám.
tu odbocku Cierny Vah horna nadrz myslis tu, kde je tabula koniec Východnej - cast Svarin a zaciatok Kralovej Lehoty?(tusim tieto dve su nad sebou presne pri tej krizovatke).. no nie je to az take strasne, da sa to uplne v pohode na horskom, ty sa asi skor mozno pytas kvoli cestaku? lebo aj na cestaku tadial prejdes.. horsie to je potom dalej smerom od dolnej nadrze na Sunavu, tam je miestami cesta uz celkom dost rozbita (pametam si tam ovela lepsiu cestu, ale to je asi kvoil tym strojom, ktore zvazaju drevo a pod.), tadialto by sa teoreticky dalo na cestaku(jedneho takehoto odvazlivca na cestnom som tam aj stretol dokonca), ale podla mna tadial miestami na cestnom je to celkom o (bikov) zivot (hlavne ak sa ide normalnym tempom, kedy sa az tak uplne nedava pozor na vsetko)..
Tu je kúsok z tej trate. Fotka smeruje smerom na Šuňavu (alebo smerom na Tepličku), z ľava je cesta (a hneď most ponad Váh) ktorou sa ževraj dá dostať do Važca....no a za mnou je cesta z Čierneho Váhu ktorou som prišiel.
Ja to jazdím na crosse, takže je to v pohode zjazdné. Nemám odhad, aký dlhý je ten rozbitejší úsek , možno 6 km (??), ale na cesťák to asi nie je.
no nam sa podarilo ist to na cestakoch tento rok a ked ides pomalsie tak to prejdes len boze chran ak stretnes nejaku tu trambusku oproti to radsej zoskoc z biku inak ta ten vietor smary o zem zarucene ....
Díky chalani. Aspoň viem či sa mi to oplatí ísť. Ako tak pozerám, tak využiť iba v časovej tiesni ako skratku.
Ak by tam natiahli nový asfalt, možno už tento rok, lesáci to občas robia na takýchto rozdrbaných cestách, kde asfalt pôvodne bol, tak mi napíšte do PM. Pôjdem to vyskúšať ešte za nova, kým to zase nerozdr....
Ale zase taká katastrofa to nie je. Minulí rok, keď som si jazdil po Šumave na cesťáku, tak som zistil čo všetko sa dá na takom bicykli prejsť. Napr. čerstvé rúbanisko s pozostatkom lesnej cesty, ktorá vypadala ako dve hlboké brázdy od kolies traktorov s množstvom popadaných čerstvých konárov a veľkých kusov kôry. Ani raz som nemusel prenášať aj keď som mal občas a nejakú tú peknú blatomláčku. Jedine na takomto teréne treba mať je kvalitné plášte a silné ruky na udržanie riadidiel, ktoré teda dali zabrať.
konecne som zobral fotak
Pramen rieky Hron - Zvolen, casto pod mrakom, i dazdik nas polial. Nadherna priroda Horehronia
130,9 km * 5h08 * 25,4 km/h * 830m
Vcera prvy tohtorocny vyjazd na Zobor smer Zibrica, Zirany a domov, cca 67 km, cez 3 hod. sliapania, tlacenia, nosenia...v Ziranoch sa nam stala neprijemna vec, miestny expert kolegovi nacuval autom do novucickeho Ghostu. Samozrejme ze mal vypite a dokonca nemal ani vodicak, nastastie si to odniesli len pedale tak sme to potom ani neriesili, inak super vyjazd, najblizsie to planujeme prejst dalej cez zrucaninu Gymes.
aa preco ste to dolu kopcom tlacili? na co su kolecka
miestnemu borcovi ste to mali razne vysvetlit a vybrat na nove pedale a este zavolat fizlov nech si ho tiez
obidvaja chalani-bikeri su taki silnejsi podla mna ten suchar sofer mal plne gate a prosikal ich, az im ho prislo luto....i ked stoji nasiroko a hra husteho. A tie cinske "Breitlingy" na ruke ....proste miestny kápo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dodo
Môj pravidelný okruh
moj tiez
takze som po dvoch zlych skusenostiach a tymto pridavkom v podobe dalsej foto asi nadobro skoncil s bidonmi znacky isostar
Medzi odbočkou Čierny Váh horná nádrž a Čiernym Váhom dolná nádrž je aký asfalt. Je moc rozbitý. A za Čiernym Váhom dolná nádrž až po cestu medzi Šuňavou a L. Tepličkou je tiež asfalt a v akej kvalite?
Ja som minulí rok išiel len na hornú nádrž a zachádzku k dolnej som vynechal a vrátil sa späť na K. Lehotu. Takže úsek medzi dolinou Ipoltica a horárňou Biely potok moc nepoznám.
Tu je kúsok z tej trate. Fotka smeruje smerom na Šuňavu (alebo smerom na Tepličku), z ľava je cesta (a hneď most ponad Váh) ktorou sa ževraj dá dostať do Važca....no a za mnou je cesta z Čierneho Váhu ktorou som prišiel.
Ja to jazdím na crosse, takže je to v pohode zjazdné. Nemám odhad, aký dlhý je ten rozbitejší úsek , možno 6 km (??), ale na cesťák to asi nie je.
Ak by tam natiahli nový asfalt, možno už tento rok, lesáci to občas robia na takýchto rozdrbaných cestách, kde asfalt pôvodne bol, tak mi napíšte do PM. Pôjdem to vyskúšať ešte za nova, kým to zase nerozdr....
Ale zase taká katastrofa to nie je. Minulí rok, keď som si jazdil po Šumave na cesťáku, tak som zistil čo všetko sa dá na takom bicykli prejsť. Napr. čerstvé rúbanisko s pozostatkom lesnej cesty, ktorá vypadala ako dve hlboké brázdy od kolies traktorov s množstvom popadaných čerstvých konárov a veľkých kusov kôry. Ani raz som nemusel prenášať aj keď som mal občas a nejakú tú peknú blatomláčku. Jedine na takomto teréne treba mať je kvalitné plášte a silné ruky na udržanie riadidiel, ktoré teda dali zabrať.
Pramen rieky Hron - Zvolen, casto pod mrakom, i dazdik nas polial. Nadherna priroda Horehronia
130,9 km * 5h08 * 25,4 km/h * 830m
miestnemu borcovi ste to mali razne vysvetlit