ja som v 2009 siel trasu Strecno-chatu pod Suchym-traverz Sucheho-chata pod Klacianskou Magurov. Ten traverz bol brutal tlacenie hlavne prva polvica, preto som zistoval aky je ten hreben.
Ja mam prejdene(na bajku) obydva hrebene Velkej Fatry. Najkrajsia cesta aku som kedy siel bol hreben z Malina Brda az na Kralovu Studnu. A ten druhy hreben Krpelany-Borisov bol zas brutal nosenie tlacenie hore-dole a som povedal ze uz nikdy viac.
Kocnere,
práve som dočítal report Malino Brdo - Králova Studňa a vyzerá to bombovo. Fakt
Buď v piatok, alebo začiatkom budúceho týždňa si to dám. Joooj už sa teším. Len dúfam, že bude trocha stálejšie počasie.
tie krivane su paradne, aky som rad ze ich mam za domom .. kto si mysli ze si to tam prejde bez zosadnutia na XC biku ( ako par expertov co sa ma to pytali v pm.kach ) tak ma smolu, kto ale nema problem nieco potlacit tak si paradne pojazdi na tom hrebeni, odporucam nabalit nejake mm zdvihu, co-to z techniky, trochu kondicky a pud sebazachovy nechat doma, potom je to to prave .. o legalnom jazdeni samo nemoze byt ani reci
tomastom - ta foto zo snil sedla smer v.krivan .. s cauapistemim sme sa raz v takej viditelnosti po tom hrebeni motali, este aj lialo, to bol hardcore
astro pekné fotky inak dobre vidím - nejaký KELLYS imagine "upgrade/tuning" 2004-2005? je tam aj???
Lubik aj ostatní vďaka za komenty, som rád, že sa foto páčia. naživo však bolo oveľa krajšie a nie všetko čo som pojazdil som zdokumentoval. napr. také "plnokorienkové" traily pri Svite sú super chuťovka
jj, vidíš dobre, je tam Kellys ale netuším aký, je to kamošov, s ktorým som sa dlho predlho nevidel. ak si dobre pamätám hovoril, že ho kúpil pred cca 6 rokmi, čo by sedelo. Výbavu má komplet LX
edit: ááá Lubik ako pre teba, našiel som foto aj toho bike-u zasratého bahnom z Jezerska
No dnes som chcel vybehnúť na Minčol, Martinské hole a do Kuneradu, ale počasie povedalo
Takže nakoniec vozenie v okolí Žiliny. Klasiky, z Turia ponad višňovský vlek, polom, Zástranie cez Kotrčinu a po hrebeni dole do Budatína. Na záver klasicky po vodnom domov. 67Km
No ja chodievam z Veterného po žltej. Na XC bicykli je to síce komplet zjazdné, ale zopár úsekov vyžaduje troška viacej techniky, alebo pár metrov potlačiť. Je to výživný zjazdík. Potom sa napájam na zvážnicu štrk - asfalt až do Kuneradu, ale myslím, že sa dá prejsť aj mimo zvážnicu cez les až do Kuneradu. Po tej zelenej som bol kedysi dávno, ale už si to dobre nepamätám Matne si vzpomínam že je to podobné, len je tam navyše nejaký ten výšlap. Ale to už sú matné vzpomienky.
Môžeš ísť po žltej do Kuneradu a potom prejdeš ponad Poluvsie, Turie okolo chatkovej oblasti do Višnového, odtiaľ okolo Hoblíka na Polom a dole do Vrútok. Ale z Kuneradu je to XC, takže neviem či Ťa to uspokojí
pista
my len dnes lajtik vyjazd na klaciansku magurku ked uz konecne
fajn aj ked len 20km/770m
ale dolu skratkou a spodna polovica zelenou... krasny zjazd
( skoda ze som to nedal uz od chaty)
Pekne serpentinky. Podobne som siel v Taliansku dakych 6 rokov dozadu.
Pocasicko je ake ?
Tremalzo? Pocasie sme v Durmitore na tri dni vystihli chladne, veterne ale bez mracka. Potom zacalo prsat tak sme sa stiahli do Dubrovnika. Tam len par "rozjazd" a potom sv.Jure.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mam prejdene(na bajku) obydva hrebene Velkej Fatry. Najkrajsia cesta aku som kedy siel bol hreben z Malina Brda az na Kralovu Studnu. A ten druhy hreben Krpelany-Borisov bol zas brutal nosenie tlacenie hore-dole a som povedal ze uz nikdy viac.
http://www.mtbiker.sk/trasy/tn/200/prievidza-strecno-chata-pod-suchym-traverz-na-chatu-na-klacianskej-magure-klacany-martin-prievidza.html
http://www.mtbiker.sk/trasy/tn/198/cast-hrebenu-velkej-fatry-lubochnianske-sedlo-az-na-chatu-pod-borisovom.html
http://www.mtbiker.sk/trasy/tn/199/prievidza-ruzomberok-smrekovica-ploska-krizna-kralova-studna-sedlo-maly-sturec-prievidza.html
Ta sobota na Inoveckom hrebeni bola famozna, to mas pravdu
Dúfam, že tento rok si to dáme znova
práve som dočítal report Malino Brdo - Králova Studňa a vyzerá to bombovo. Fakt
Buď v piatok, alebo začiatkom budúceho týždňa si to dám.
tomastom - ta foto zo snil sedla smer v.krivan
Lubik aj ostatní vďaka za komenty, som rád, že sa foto páčia. naživo však bolo oveľa krajšie a nie všetko čo som pojazdil som zdokumentoval. napr. také "plnokorienkové" traily pri Svite sú super chuťovka
jj, vidíš dobre, je tam Kellys ale netuším aký, je to kamošov, s ktorým som sa dlho predlho nevidel. ak si dobre pamätám hovoril, že ho kúpil pred cca 6 rokmi, čo by sedelo. Výbavu má komplet LX
edit: ááá Lubik ako pre teba, našiel som foto aj toho bike-u zasratého bahnom z Jezerska
Takže nakoniec vozenie v okolí Žiliny. Klasiky, z Turia ponad višňovský vlek, polom, Zástranie cez Kotrčinu a po hrebeni dole do Budatína. Na záver klasicky po vodnom domov.
Môžeš ísť po žltej do Kuneradu a potom prejdeš ponad Poluvsie, Turie okolo chatkovej oblasti do Višnového, odtiaľ okolo Hoblíka na Polom a dole do Vrútok. Ale z Kuneradu je to XC, takže neviem či Ťa to uspokojí
Pocasicko je ake ?
my len dnes lajtik vyjazd na klaciansku magurku ked uz konecne
fajn aj ked len 20km/770m
ale dolu skratkou a spodna polovica zelenou... krasny zjazd
( skoda ze som to nedal uz od chaty)
Pocasicko je ake ?
MERIDA rámik mal premiéru?