jjj mirinda mala premieru a max spokojnost..pekne hravy bike sa z toho vyklubal.....ohodnotene hlavne ze je pekny
bobo: veru aj som hore rozmyslal ci to struhnem hned na zelenu , len som musel z petrou a coklom, potom som to uz nevydrazal a odpojil som sa... ta spodna cast s tymi koreni bola naparadu.. po tych dazdoch ziadne blato,
zihadlo no priatelka by si ten prvy usek zanadavala.. jeden chodnik cez slusne sutre a velka luka ma sklon bezmala 30% .. a ja tam najradsej jazdim po dazdi ( neprasi sa mi pod kolami = nerozbijem hubu na spominanej luke a tiez sa mota menej ludi )
he peknee
na zaciatku tlacenka tou skratkou.. to som sa pokusal slapat, nakoniec sme to sli dolu... tam uz som pocul zo zadu mrmlanie celkom o hubu ked tadial tiekla voda... vrchnu cast by som asi ani ja moc s mojou nizkozdvihovou kozou neuzil
ale nabuduce to aspon vyskusam
dnesny vyjazd som chcel dat stovku, ale padlo len 90km nakoniec.
Štrba, Hlboké(kusok cez les, ale bolo to ako o zivot, po vydatnych dazdoch sa nedalo skoro vobec prebrodit miestami cez bahno, az som musel potom umyt bike v potoku trocha..), Čierny Váh, Králova Lehota, Liptovský Hradok, Podtureň, Lipt. Mikuláš(Podbreziny) a naspet po 18tke ako minule(LM, LH, Hybe, Východná, Važec, Tatr. Štrba, Štrba)..
cca 90km, 3h 55min, 23km/h, average HR 164, 3400kcal..
P.S.: hadam som to neprehnal s fotkami :/
s kopcami mas recht
do LM viem spravit priemerku 28km/h(aj viac) a ked idem naspet po 18tke(dost casto) tak mi to raz dva klesne od Hybe domov na 23km/h, uz aj sily zacinaju odchadzat potom..
a kedy si bol na tatranskej, neminali sme sa nahodou(dnes som stretol fuuuru cyklistov, vecsinou ziletkarov, ti ma vzdy v pohode obehli )?
Rad by som sa podelil o svoje zazitky zo 4 dni jazdenia v Dolomitoch. Zamerom bola, ako minuly rok, ucast na Sella Ronda Hero. Ubytovanie som mal v Selva Gardena, udolie Val Gardena (tiez ako minuly rok kedy toto ubytko vynural Katko )
1. den (19 km, 720 m)
Tradicne, tak ako minuly rok rozjazdenie na Dantercepies (2300m). Este predtym som navstivil partiu z Bratislavy a Košíc, kde bol napr. aj Mato Kobera. S nim som si vysiel po ceste do Passo Gardena a odtial sam uz po sotolinke na spominany vrchol lanovky Dantercepies. Nasledny krasny trail spat a po terene dolu do Selvy kde som skoro uvaril brdzy Vecer nasledovala este registracia (kde som si celkom pockal v slusnej fronte) a tradicne ritualy okolo biku Potesilo ma naozaj super spravene startove cislo
Jednoducho nadherny pretek, ktoreho parametre 84 km a 4200m slubuju poriadne stupania. Tazko sa opisuje taka nadhera, akurat zo zaciatku sa trebalo trochu obrnit trpezlivostou, predsa len startovalo tak 3 krat viacej ludi ako minuly rok. Kedze je tam mnozstvo singlov, obcas bolo potrebne trochu pockat. Stupanie z Arabby na Sourasass clovek tak skoro nezazije, tam tlaci miestami kazdy, vratene najlepsich (ako som sa docital v rozhovore z min. roka ). Zaver do Passo Duron som si celkom vychutnal, aj ked uz som toho mal celkom plne nohy Za zmienku urcite stoji aj prejazd po luke okolo volne sa pasucich nadhernych koni...Celkovy cas 6:35 h. Akoze cas vitaza 4:30 Mirka Celestina, 3. z nedavnych MS v maratone, nechapem
Sice sa konala akcia z nazvom Sella Ronda Bikeday, co znamena, ze hlavne 4 sedla okolo Gruppo del Sella su otvorene len pre cyklistov, no pri tom mnozstve co sa nakoniec zucastnilo (cca 18 000 ludi) som radsej opat zamieril do terenu. Znovu som si dal trasu okolo Gruppo del Sella, avsak snazil som sa hladat nove traily, napr. ten do Corvary cez cca 25 switchbackov stal opat za to. Do vacsiny som sa vosiel aj so svojou 29 Nasledne stupanie na Pralongiu po trase maratonu mi dalo poriadne zabrat, len som tak visel na rajdoch a brusil 22:34 Odmenou boli neskutocne panoramy s ladovcom Marmolada a radler na vrchole . Odtial do Arabby a po trati 50 km variantu (ten bol trochu odlisny od dlhej 82 km trasy) som sa napojil na singel do Passo Pordoi, odtial po krasnom traily dolu a stupanim opat po 50 km trase do Passo Sella. Sice sme toto stupanie na dlhej nemali, ale vdaka bohu (priemer cca 13,2 %). Nasledne krasnymi cestickami spat do Selvy na vynikajuce Lasagne
Rano som sa pozrel opacnym smerom a zbadal som krasnu oblast oproti kde som este nebol. Bola nou 2500 m vysoka Seceda. Ukacal som Peta Kasmana a spolu sme sa tam vybrali. A nelutovali sme!! Uz samotne stupanie bolo nadherne, miestami technicke, casto po sotoline a miestami tak strme (hlavne tesne pod vrcholom), ze som musel na stojaka drvit najlahsi prevod. Ale uzivali sme si Panoramy z vrchu ani nemusim opisovat, otvoril sa mi uplne novy pohlad na Gruppo del Sella, pripadne Gruppo del Sassolungo. Odtial sme sa vydali naozaj krasnym singletrackom ktory sa vinul po uboci. To bol pre mna snad vrchol miestneho jazdenia, proste nadherny technicky zjazdik. Okruhom sme sa dostali spat na Regensburger hutte kade sme prechadzali cestou nahor a osviezili sa colou a radlerom. Odtial sme opat krasnym zjazdom zbehli spat do Selvy. Peter sa odpojil a kedze som mal este vela casu, vybral som sa na dalsi krasny trail ktory vedie okolo Gruppo del Sassolungo. K nemu som si to ale musel najskor odslapat, odmenou bolo kapucino na Plattkofell hutte a neskutocne panoramy. Odtial po spominanom traily popod Gruppo del Sassolungo az do Passo Sella. Akosi sa mi nechcelo domov a preto som si este hodil zjazdik do Corvary ktory som si nemohol naplno vychutnat na maratone koli mnozstvu bikerov. Po asfalte naspat do Passo Gardena to uz bol celkom boj, no skutocne pekna ziletkarska rozlucka s tymto rajom menom Dolomity
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bobo: veru aj som hore rozmyslal ci to struhnem hned na zelenu , len som musel z petrou a coklom, potom som to uz nevydrazal a odpojil som sa... ta spodna cast s tymi koreni bola naparadu.. po tych dazdoch ziadne blato,
Pista, prilba aj s vlasmi dole
tu mas cely chodnik v skratke ( testoval som kameru
na zaciatku tlacenka tou skratkou.. to som sa pokusal slapat, nakoniec sme to sli dolu... tam uz som pocul zo zadu mrmlanie
ale nabuduce to aspon vyskusam
Štrba, Hlboké(kusok cez les, ale bolo to ako o zivot, po vydatnych dazdoch sa nedalo skoro vobec prebrodit miestami cez bahno, az som musel potom umyt bike v potoku trocha..), Čierny Váh, Králova Lehota, Liptovský Hradok, Podtureň, Lipt. Mikuláš(Podbreziny) a naspet po 18tke ako minule(LM, LH, Hybe, Východná, Važec, Tatr. Štrba, Štrba)..
cca 90km, 3h 55min, 23km/h, average HR 164, 3400kcal..
P.S.: hadam som to neprehnal s fotkami :/
do LM viem spravit priemerku 28km/h(aj viac) a ked idem naspet po 18tke(dost casto) tak mi to raz dva klesne od Hybe domov na 23km/h, uz aj sily zacinaju odchadzat potom..
a kedy si bol na tatranskej, neminali sme sa nahodou(dnes som stretol fuuuru cyklistov, vecsinou ziletkarov, ti ma vzdy v pohode obehli
1. den (19 km, 720 m)
Tradicne, tak ako minuly rok rozjazdenie na Dantercepies (2300m). Este predtym som navstivil partiu z Bratislavy a Košíc, kde bol napr. aj Mato Kobera. S nim som si vysiel po ceste do Passo Gardena a odtial sam uz po sotolinke na spominany vrchol lanovky Dantercepies. Nasledny krasny trail spat a po terene dolu do Selvy kde som skoro uvaril brdzy
Jednoducho nadherny pretek, ktoreho parametre 84 km a 4200m slubuju poriadne stupania. Tazko sa opisuje taka nadhera, akurat zo zaciatku sa trebalo trochu obrnit trpezlivostou, predsa len startovalo tak 3 krat viacej ludi ako minuly rok. Kedze je tam mnozstvo singlov, obcas bolo potrebne trochu pockat. Stupanie z Arabby na Sourasass clovek tak skoro nezazije, tam tlaci miestami kazdy, vratene najlepsich (ako som sa docital v rozhovore z min. roka
Krasne obr. z maratonu je mozne kuknut tu http://www.sportograf.com/bestof/970/
a vysledky tu http://www.sellarondahero.com/daten/Classifica_SSRH2011.pdf
Sice sa konala akcia z nazvom Sella Ronda Bikeday, co znamena, ze hlavne 4 sedla okolo Gruppo del Sella su otvorene len pre cyklistov, no pri tom mnozstve co sa nakoniec zucastnilo (cca 18 000 ludi) som radsej opat zamieril do terenu. Znovu som si dal trasu okolo Gruppo del Sella, avsak snazil som sa hladat nove traily, napr. ten do Corvary cez cca 25 switchbackov stal opat za to. Do vacsiny som sa vosiel aj so svojou 29
inak ako si sa vytacal s tym autobusom na tych pokrutenych chodnickoch ?
Rano som sa pozrel opacnym smerom a zbadal som krasnu oblast oproti kde som este nebol. Bola nou 2500 m vysoka Seceda. Ukacal som Peta Kasmana a spolu sme sa tam vybrali. A nelutovali sme!! Uz samotne stupanie bolo nadherne, miestami technicke, casto po sotoline a miestami tak strme (hlavne tesne pod vrcholom), ze som musel na stojaka drvit najlahsi prevod. Ale uzivali sme si
inak ako si sa vytacal s tym autobusom na tych pokrutenych chodnickoch ?
Staci trocha cviku