ked idu 6 v rade po krajnici tak nemusim vybocit zo svojeho jazdneho pruhu a zaroven maju dost miesta aj oni ( pokial nejdem po nejakej prdeli kde sa 2auta ledva obidu ).. ale uz sa nejdem hadat
Keby išli slušne, tak áno, motorista nemusí vybočovať zo svojho pruhu. Stačí spomaliť a dávať pozor.
Samozrejme, že každý musí občas mimo krajnicu, robím to aj ja. Ale len vtedy keď je rozbitá, alebo sú tam kanále a podobne. Ale proste nepochopím, že tam má niekto luxusnú krajnicu a aj napriek tomu sa musí tlačiť do cesty autám. A o tom balíkovaní.... to isté. Pripadá mi to ako syndróm motorkárov - keď idú po jednom tak idú v podstate slušne, ale keď sú v skupine, tak idú ako neandrtálci.
Zopar foto s kratkeho pobytu v Juznom Tirolsku, hlavne vylet na Pfunderer Joch stal zato, jeden z vrcholov Transalpu, brutal stupanie na cca 15km 1700 vyskovych metrov, ale zjazd 35km stal zato.
vzdialenost medzi obiehajucim vozidlom a cyklistom MA BYT 1,5M ! -tak ake nevybocenie z pruhu?!
ohladuplnost z oboch stran...uhne jeden druhy a bude viac miesta ,ale
cim viac sme na kraji tym menej vodicov vobec vyboci aspon k ciare pruhu,
okraj vozovky nie je tam kde konci asfalt a zacina trava ,priekopa apod. ale biela ciara ,ktora u nas ale vacsinou chyba kedze cesta nesplnuje normu a tam kde je a je mozne pouzit krajnicu ,tak je tam tolko bordelu ze clovek riskuje minimalne defekt
Sranda je, ze vodic moze cez plnu stredovu ciaru prejst iba ak obchadza stojacu prekazku. Chcel by som vidiet tie kolony aut, keby sa toto dodrziavalo. O dvojitej plnej sa hadam nema ani zmysel bavit.
super akcia, ludia a aj pocasie. Najviac som rad tomu ako bolo zrana fajn chladnejsie a spekat zacalo az neskor. Ako pozeram tak pizzovy boh ti vyplnil modlidby
Veru super akcia. Teraz, keď už som oddýchnutý, tak by som to dal ešte raz ... ale až tak za mesiac
Perfektné zjazdy a traverzy, teda až na pár zanedbateľných výnimiek.
Lubik, nabudúce môžeš s nami. Inak foto nič moc, je to len mobil a nechcelo sa mi fotiť, kedže som trocha prepálil začiatok / že Edo / a šetril som energiu
A Pizza šaman ma vypočul, a to "len" za 5,25 jewro. A aj kúpalisko bolo.
Zopar foto s kratkeho pobytu v Juznom Tirolsku, hlavne vylet na Pfunderer Joch stal zato, jeden z vrcholov Transalpu, brutal stupanie na cca 15km 1700 vyskovych metrov, ale zjazd 35km stal zato.
large: síce túto tému vôbec nepozerám, ale teraz som kukol a dobre som spravil Potešil si ma tými fotkami. Na jednej je mi vidieť do okna
Ako si išiel nad Štokeravskú vápenku? Tým chodníkom od T.Skla?
Od vrchnej lesnej cesty pod Psími skalami sa sem dá dostať, ale len pešo krížom cez les.
Potom je tu ešte chodník z Devínskej, priamo na hornú plošinu Š.vápenky, ale ten je v jednom mieste nezjazdný. Na ten sa už dlho chystám. Potom pokračovať ďalším chodníkom pod Srdce a okolo vodárne stupák na Kobylu. To by bola pekná trasa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Klasicky nazor motoristu, ktory ohrozuje cyklistov...
Samozrejme, že každý musí občas mimo krajnicu, robím to aj ja. Ale len vtedy keď je rozbitá, alebo sú tam kanále a podobne. Ale proste nepochopím, že tam má niekto luxusnú krajnicu a aj napriek tomu sa musí tlačiť do cesty autám. A o tom balíkovaní.... to isté. Pripadá mi to ako syndróm motorkárov - keď idú po jednom tak idú v podstate slušne, ale keď sú v skupine, tak idú ako neandrtálci.
parada.. bikerske
ohladuplnost z oboch stran...uhne jeden druhy a bude viac miesta ,ale
cim viac sme na kraji tym menej vodicov vobec vyboci aspon k ciare pruhu,
okraj vozovky nie je tam kde konci asfalt a zacina trava ,priekopa apod. ale biela ciara ,ktora u nas ale vacsinou chyba kedze cesta nesplnuje normu a tam kde je a je mozne pouzit krajnicu ,tak je tam tolko bordelu ze clovek riskuje minimalne defekt
kocurkovo jak vysite
Perfektné zjazdy a traverzy, teda až na pár zanedbateľných výnimiek.
Lubik, nabudúce môžeš s nami. Inak foto nič moc, je to len mobil a nechcelo sa mi fotiť, kedže som trocha prepálil začiatok / že Edo
A Pizza šaman ma vypočul, a to "len" za 5,25 jewro. A aj kúpalisko bolo.
pekne Boris
VF
Ako si išiel nad Štokeravskú vápenku? Tým chodníkom od T.Skla?
Od vrchnej lesnej cesty pod Psími skalami sa sem dá dostať, ale len pešo krížom cez les.
Potom je tu ešte chodník z Devínskej, priamo na hornú plošinu Š.vápenky, ale ten je v jednom mieste nezjazdný. Na ten sa už dlho chystám. Potom pokračovať ďalším chodníkom pod Srdce a okolo vodárne stupák na Kobylu. To by bola pekná trasa