jj chodnikom od t.skla ale poza chatky vysiel som u kamenej brany a potom som vyliezol az hore ale smerom na dnv to bolo uz pekne zarastene tam asi jedine bez biku .ani som nemyslel ze trafim min rok som tam bol z tmax-om a nemal som dnes ani mapu .. povodne som chcel ist na volhovisko ale nakoniec som sa pomotla len po kobyle a nelutujem
Lubik, nabudúce môžeš s nami. Inak foto nič moc, je to len mobil a nechcelo sa mi fotiť
Neviem, neviem keď pozerám na váš hardware (môj deduško V-Brakeový KELLYS by asi dostal zabrať) ale skúsiť by som mohol - len ste trošku (150km) mimo mojej lokality
a fotky sú úplne v pohode - ja fotím tiež len mobilom veď tu niesme v nejakom "fotofóre"
Tak si to predsa zbehol . Od Lipt. Hrádku po Štrbské Pleso (35 km) takmer stále stúpaš. Ja som tam bol predvčerom, včera som zbehol zasa okruh cez Č.Váh-Šuňava-Važec..atď. Štátne lesy robili asi akciový výpredaj dreva, lebo toľko kamiónov, koľko som chytil medzi K.Lehotou a skládkou dreva pri dolnej nádrži, som hádam nechytil ešte nikdy .
Lubik, ja myslím, že to Tvoja mašina zvládne v pohode. Veď ja som ešte minulý rok na véčkach jazdil horšie terény a skoro v pohode./samozrejme nerátam neodmysliteľné kŕče v rukách / Ak máš dobré V a nevážiš 90 ako ja, tak bez problémov.
A vzdialenosť ... my sme sa taktiež presúvali vlakom.
Inak dnes som chcel opäť dať Turie, Minčol, Martinské hole, Kunerad a opäť mi to prekazila búrka. Moja obľúbená trasa mi tento rok asi nie je súdená.
O.K. chcel som dať trošku dlhšie pokoj ale keď vidím toto pisosip tak mi nedá
Inak - LEN TAK ĎALEJ
Len tak po okolí Asfalt/poľné cesty
Attachment:
01.jpg
Attachment:
02.jpg
Attachment:
03.jpg
...ale kilometrov sa nazbieralo za tie necelé tri hodinky
DST: 56,65km * TIME: 2:40:42 * AVG SPEED: 21,15km/h * MAX SPEED: 41,89km/h * a nádherných 29°C
Včera som išiel cez dolinu Kúr hore na chatu pod Suchým. Ku koncu asfaltovej cesty ma čakalo ale veľké prekvapenie. Cesta je tam úplne zničená, vyzerá to tam ako po výbuchu bomby. Naposledy som tam bol na MTBexpedícii tento rok, ale normálne som si malú chvíľku nebol istý či idem správne.
Takže chcem upozorniť ak to pôjdete opačne aby ste boli opatrní, hlavne kúsok od závory, kde je cez cestu metrové priepadlisko, ktoré si človek nemusí hneď všimnúť.
PS1: keby príroda chcela, do týždňa tu nie sme...
PS2: ak to teda nie je dielo človeka... aj keď PS1 platí aj tak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lubik, nabudúce môžeš s nami. Inak foto nič moc, je to len mobil a nechcelo sa mi fotiť
Neviem, neviem keď pozerám na váš hardware (môj deduško V-Brakeový KELLYS by asi dostal zabrať) ale skúsiť by som mohol - len ste trošku (150km) mimo mojej lokality
a fotky sú úplne v pohode - ja fotím tiež len mobilom veď tu niesme v nejakom "fotofóre"
fotiek len par z prijazdu domov, nejak sa mi nechcelo vytahovat mobil z rupsaku dnes..
Tak si to predsa zbehol
Lubik, ja myslím, že to Tvoja mašina zvládne v pohode. Veď ja som ešte minulý rok na véčkach jazdil horšie terény a skoro v pohode./samozrejme nerátam neodmysliteľné kŕče v rukách
A vzdialenosť ... my sme sa taktiež presúvali vlakom.
Inak dnes som chcel opäť dať Turie, Minčol, Martinské hole, Kunerad a opäť mi to prekazila búrka. Moja obľúbená trasa mi tento rok asi nie je súdená.
Viac a lepšie na https://*****saweb.google.com/kpisarcik/TourDeLucivna#
Inak - LEN TAK ĎALEJ
Len tak po okolí Asfalt/poľné cesty
...ale kilometrov sa nazbieralo za tie necelé tri hodinky
DST: 56,65km * TIME: 2:40:42 * AVG SPEED: 21,15km/h * MAX SPEED: 41,89km/h *
1.
Debo išiel na horskom - radšej mal doma pri žene zostať
číselká sú v poslednej fotke
Neznalost neomlouvá
Ty si tam doma
Takže chcem upozorniť ak to pôjdete opačne aby ste boli opatrní, hlavne kúsok od závory, kde je cez cestu metrové priepadlisko, ktoré si človek nemusí hneď všimnúť.
PS1: keby príroda chcela, do týždňa tu nie sme...
PS2: ak to teda nie je dielo človeka... aj keď PS1 platí aj tak