dnes mokre xc v lesoparku za hradom.. . sice len 24km/550m ale ked mrholi a doma je nuda aj to stacilo.20st nikde nikoho, singliky strkove celkom zavavili
Tak doplnam nieco z dna 5 (Nago-Torbole, 65 m.n.m - Santa Barbara, 1169 m.n.m. - Monte Stivo, 2059 m.n.m. - dolu trailom 666 atd. do Arca a spät do Nago-Torbole):
dedinka Valle San Felice ucupena v malej priehlbine v uboci svahu, ktorym stupame do Santa Barbary copyrightlh3.googleusercontent.com lh3.googleusercontent.com
pohlad zo stupania dole na udolie a jazero - nalavo v pozadi Monte Altissimo di Nago (2079 m.n.m.), napravo na urovni Altissima je Monte Tremalzo, dolina v popredi je oblast Arca a niekde tam v ubociach oproti za udolim je aj Lago di Tenno, z ktoreho som sem fotky daval predtym copyrightlh4.googleusercontent.com lh4.googleusercontent.com
este jedna zo stupania - to leskle vpravo hore nie je nic ine ako hladina jazera, tak si snad aspon tochu viete predstavit kolko vyskovych mame za sebou a aj sklon toho svahu ktorym sa ide hore copyrightlh5.googleusercontent.com lh5.googleusercontent.com
Aj na vychode sa bikuje, sice nam viac prši ako jazdime, ale krčmi a pol hodinove prestavky medzi lejakmi sa daju zvladnuť . Pridavam par foto zo včerajšieho pojazdu okolo Prešova - Šariš hrad, na ktorom momentalne prebieha obnova...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
strazovske vrchy a biele karpaty
V tych okuliaroch sa ti teda riadny "mobilisko" odraza
takže budete mať pokoj
si ma odhalil
Prve 4 dni tu uz boli:
- den 1+2 den 1 (Oberstdorf, 815 m.n.m., GER - Leutkircher Hütte, 2251 m.n.m., AUT) + den 2 (Leutkircher Hütte, 2251 m.n.m., AUT - Landeck, 816 m.n.m, AUT - Brennerpass, 1370 m.n.m., AUT/ITA)
- den 3 den 3 (Brennerpass, 1370 m.n.m., AUT/ITA - Vipiteno, 950 m.n.m, ITA - Trento, 190 m.n.m., ITA - Nago-Torbole, 65 m.n.m, ITA)
- den 4 den 4 (Nago-Torbole, 65 m.n.m - Lago di Tenno, 550 m.n.m. a spät)
Tak doplnam nieco z dna 5 (Nago-Torbole, 65 m.n.m - Santa Barbara, 1169 m.n.m. - Monte Stivo, 2059 m.n.m. - dolu trailom 666 atd. do Arca a spät do Nago-Torbole):
dedinka Valle San Felice ucupena v malej priehlbine v uboci svahu, ktorym stupame do Santa Barbary
zaciatok narocneho stupania na Monte Stivo hore v kopci za Santa Barbarou
pohlad zo stupania dole na udolie a jazero - nalavo v pozadi Monte Altissimo di Nago (2079 m.n.m.), napravo na urovni Altissima je Monte Tremalzo, dolina v popredi je oblast Arca a niekde tam v ubociach oproti za udolim je aj Lago di Tenno, z ktoreho som sem fotky daval predtym
este jedna zo stupania - to leskle vpravo hore nie je nic ine ako hladina jazera, tak si snad aspon tochu viete predstavit kolko vyskovych mame za sebou a aj sklon toho svahu ktorym sa ide hore
somar vysokohorsky
takto si ja predstavujem pojem sloboda...
a este jedna gycova
zaver vystupu k chate
keby som bol vedel, ze sa to da takto jednoducho...
vrcholovka - to vlavo som ja keby to niekomu nebolo nahodou jasne
zostup a odbocka dolava na trail 666 - fakt pekelny zaciatok, len pre otrlych...
horna cast trailu 666...
po sklesani cca 250 vyskovych od chaty nastasie uz zacina zjazdna cast ako za odmenu
no a uz niekde dole - dost uzky prejazd, steny poznacene peknymi par skrabancami od aut
32,6km/1033m/2h05min
32,6km/1033m/2h05min
Medvede nevidno ?
Kúp si rolničku...
na deň prvý prevažne nudnejšie (až na Tišnov):
všetky rozhladne majú na vrchu na daný smer fotku, nákres, odliatok alebo niečo na identifikáciu pohladu, nieje problém zistiť ktorý kopec je ktorý
na dnes 59km/1150m
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=61641
su na katovej medvede? inak ako vyzera chodnik do podzamku? ked som tam bol naposledy ( co bolo davno ) bol riadne zapratany..