aj doma mame pekne hory a stupania
jedna z pondelka pri prejazde cez Štôlu(smeron na Vysne Hagy celkom pekne stupanie, na Strbske uz pohoda potom).
vcera taktiez pekne stupanie z Pribyliny na Podbanske..
V Grindelwalde som bol asi pred desiatimi rokmi, ale bolo to v zime. Krasne mestecko, priroda a tie vyhlady na Jungfrau a Eiger. Katko ty si vies vybrat maratony, len take chutovky. Pekne, gratulujem k vykonu.
diky, ono to síce nie je najlacnejšia záležitosť takto sa vybrať, ale zatiaľ vždy to bolo super...najhoršie na tom je, že hneď po návrate začneš hľadať niečo nové a potom sa celý rok tešíš na leto ako malý jojo
Silva: super fotky a destinacia.
Ja som chodieval do Zillertalu, ale tento rok mi to akosi nevyslo kvoli urazu. Vynahradim si to ale o tyzden s Icemanom a Bercom (Schladming). Alpy mam rad. Nekonecne stupania, dlhe zjazdy...
Silva: super fotky a destinacia.
Ja som chodieval do Zillertalu, ale tento rok mi to akosi nevyslo kvoli urazu. Vynahradim si to ale o tyzden s Icemanom a Bercom (Schladming). Alpy mam rad. Nekonecne stupania, dlhe zjazdy...
Najkrajsie su podla mna Dolomity-najfotogenickejsie hory sveta, tam ale uz to mam dost pojazdene,Livigno, Bormio, Lago di Garda-to pozna uz vela ludi. Tak som skusila tieto Karnske Alpy (v tesnom susedstve Sextenskeych Dolomitov)aj preto ze je to blizko SR. Super bikova lokalita je este Val di Susa na talianskofrancuzskej hranici, enem je to hoooodne daleko.
Schladming nepoznam, ak budes mat z toho nejake gps, budem rada, ked by si mi ich poslal.
Lago som bol mimuly aj tento rok a preto tiez hladame nieco nove. Predbezne sme sa dohodli na buduci rok pozriet prave Bormio/Livigno.
Tie trailiky na Tvojich fotkach ma zaujali, vyzera to tam naozaj paradne (Karnske Alpy). Prave takyto typ tiez vyhladavam a podla informacii to Bormio/Livigno tiez splna. Mam rad vystverat sa po vlastnej osi na hreben a tam si drandit. K tomu nejaky zaujimavy singel dolekop.com a nepotrebujem ziadne more.
A v Schladmingu budem isto trackovat, zaznamy poslem. Pojdeme asi tiez podla referencii ostatnych bikerov, este som tam nebol, ale je to znama lokalita. Tak snad nebudeme sklamani.
Tak som juniorovi splnil čo som sľúbil a dnes sme sa na večer vybrali pobajkovať a dorazili sme už po úplnej tme
Attachment:
Nočný výjazdík 01.jpg
Attachment:
Nočný výjazd 02.jpg
vyrazili sme niečo okolo šiestej a dorazili o pol desiatej
Väčšina cesty boli poľné cesty a riečny val ale pojazdili sme aj asfalt a popili nejakú tú kofolku
DST: 47,69km * TIME: 2:44:33 * AVG SPEED: 17,39 * MAX SPEED: 52,22 * teplota po deviatej hodine bola 26,9°C ale ešte o šiestej večer to bolo nechutných 31,6°C a to sme čakali, že na večer to už bude vonku znesitelnejšie (nebolo)
Včerajší výjazd
Chceli sme na VRCHHORU ale počasie sa nám už trochu nepozdávalo sa pripravoval pomôcť vyprahnutej zemi tak sme to otočili pod vrcholom a šprintom po asfaltke domov.
Attachment:
Ondrášová rybník.jpg
Attachment:
Ondrášová pamätník SNP.jpg
Attachment:
Tatko a syn.jpg
Attachment:
Zjazd s pod Michalovho vrchu.jpg
Attachment:
Les pod vodou.jpg
DST: 43,01 km * TIME: 2:09:43 * AVG SPEED: 19,89 km/h * MAX SPEED: 48,42 km/h * najskôr ale potom sa zamračilo ako som písal a teplota 31,2°C
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To iste čo predtým.
B: z lanovky
A: ???
jedna z pondelka pri prejazde cez Štôlu(smeron na Vysne Hagy celkom pekne stupanie, na Strbske uz pohoda potom).
vcera taktiez pekne stupanie z Pribyliny na Podbanske..
trasa
Najkrajsie su podla mna Dolomity-najfotogenickejsie hory sveta, tam ale uz to mam dost pojazdene,Livigno, Bormio, Lago di Garda-to pozna uz vela ludi. Tak som skusila tieto Karnske Alpy (v tesnom susedstve Sextenskeych Dolomitov)aj preto ze je to blizko SR. Super bikova lokalita je este Val di Susa na talianskofrancuzskej hranici, enem je to hoooodne daleko.
Schladming nepoznam, ak budes mat z toho nejake gps, budem rada, ked by si mi ich poslal.
Tie trailiky na Tvojich fotkach ma zaujali, vyzera to tam naozaj paradne (Karnske Alpy). Prave takyto typ tiez vyhladavam a podla informacii to Bormio/Livigno tiez splna. Mam rad vystverat sa po vlastnej osi na hreben a tam si drandit. K tomu nejaky zaujimavy singel dolekop.com a nepotrebujem ziadne more.
A v Schladmingu budem isto trackovat, zaznamy poslem.
Väčšina cesty boli poľné cesty a riečny val ale pojazdili sme aj asfalt a popili nejakú tú kofolku
DST: 47,69km * TIME: 2:44:33 * AVG SPEED: 17,39 * MAX SPEED: 52,22 * teplota po deviatej hodine bola 26,9°C ale ešte o šiestej večer to bolo nechutných 31,6°C a to sme čakali, že na večer to už bude vonku znesitelnejšie (nebolo)
Chceli sme na VRCHHORU ale počasie sa nám už trochu nepozdávalo
DST: 43,01 km * TIME: 2:09:43 * AVG SPEED: 19,89 km/h * MAX SPEED: 48,42 km/h * najskôr