Nazdar!
Dnes som si spravil menší výlet na Zajkovu chatu.
Nachádza sa za obcou Čajkov v chránenej oblasti Štiavnicke vrchy.
Dľžka trasy z LV na chatu bola cca.18,5km. Cestu tvorí rozbitý asfalt.
Cestou späť ma potešil niekoľkominútový zjazd. Našťastie vidla prežila.
JOLI
Ja tiež prihodím nejaké gýčovky (pózerské foto s nadchádzajúcou generáciou bikerov)
V pondelok PODSKALIE - ŠIANEC 28,9km
dnes VRCHHORA - MICHALOV VRCH - PLEŠOVICA 29,8km (priemerku a ostatné číselká nedám - nieje sa čím chváliť ale chlapci sa držali )
Vcera po prvy krat na Malino Brdo. Bola to parada. Neviem, ako som to mohol do teraz ignorovat. Myslim, ze sem buduci rok budeme chodit troska castejsie
P.S. baterky z fotaku dnes definitivne pojdu do zberu, vydrzali asi 10 fotiek...
Lubos, na ten Rokos ste isli z Jankovho vrska po cervenej znacke alebo inokadial? Opacnym smerom by to bolo ako zjazdne? Mas zaznam z GPS?
Z Uhroveckeho hradu .. najprv kusok po znacke, potom sme zbehli na zvaznicu, ktora sa klukati postupne az hore, kde viac-menej konci, tak sme nejaky kusok tlacili az znovu na zelenu znacku, tam bola krasna vyhliadka, a po nej na sedlo(?) Knazinove luky, odkial sa da zbehnut na Jankov vrsok a zahadne mizne cyklocesta (teda videli sme kam ide a nechapali sme). Potom po znacke dalej (cervenej) az na sedlo pod Cihocom tusim, dalej siel nejaky naucny chodnik polovnicky, tak sme sli po nom, az pod zltu, tam sme vytlacili na zltu a spat sme tlacili po zltej na cervenu, a odtial po hrebeni kusok ne Rokos. Potom spat, a po zltej (ktoru neviem kto zamalovat a odtranil smerovnik), paradny zjazd,Plevnu sme zlava obisli chodnikom a dalej az na Predny Rokos. GPS zaznam nemam, ma Palo TT
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som si spravil menší výlet na Zajkovu chatu.
Nachádza sa za obcou Čajkov v chránenej oblasti Štiavnicke vrchy.
Dľžka trasy z LV na chatu bola cca.18,5km. Cestu tvorí rozbitý asfalt.
Cestou späť ma potešil niekoľkominútový zjazd. Našťastie vidla prežila.
Na tejto strane od Myjavy som este nebol, tie rozhladne budu vyborne ciele. Dakujem za tip.
Ja tiež prihodím nejaké gýčovky (pózerské foto s nadchádzajúcou generáciou bikerov)
V pondelok PODSKALIE - ŠIANEC 28,9km
dnes VRCHHORA - MICHALOV VRCH - PLEŠOVICA 29,8km (priemerku a ostatné číselká nedám - nieje sa čím chváliť ale chlapci sa držali
P.S. baterky z fotaku dnes definitivne pojdu do zberu, vydrzali asi 10 fotiek...
Z Uhroveckeho hradu .. najprv kusok po znacke, potom sme zbehli na zvaznicu, ktora sa klukati postupne az hore, kde viac-menej konci, tak sme nejaky kusok tlacili az znovu na zelenu znacku, tam bola krasna vyhliadka, a po nej na sedlo(?) Knazinove luky, odkial sa da zbehnut na Jankov vrsok a zahadne mizne cyklocesta (teda videli sme kam ide a nechapali sme). Potom po znacke dalej (cervenej) az na sedlo pod Cihocom tusim, dalej siel nejaky naucny chodnik polovnicky, tak sme sli po nom, az pod zltu, tam sme vytlacili na zltu a spat sme tlacili po zltej na cervenu, a odtial po hrebeni kusok ne Rokos. Potom spat, a po zltej (ktoru neviem kto zamalovat a odtranil smerovnik), paradny zjazd,Plevnu sme zlava obisli chodnikom a dalej az na Predny Rokos. GPS zaznam nemam, ma Palo TT
Skýcov-Hrušov-V.Uherce - 58km
Richard138,Lubik(oco) a ja
Pridávam pár z Liptova a Tichej doliny spred pár týždňov...
Ja sa zatiaľ vozím len v rámci mojich
DST: 106,70km * TIME: 3:19:26 * AVG SPEED: 32,10km/h * MAX SPEED: 59,64km/h *
Nedanovce - Nitr.Rudno - Bojnice - Kanianka - Nedožery Brezany - Prievidza - Nováky - Oslany - Nedanovce a samozrejme na cesťáku
a mal som to v pláne tento rok
Cestou cez PE sme obiehali nejakého pána tak okolo 50tky (a to nemyslím rýchlosť) a ten sa ma pýtal niečo ohľadom Bánoviec a vtedy mi to trklo
Bolo príma akurát to teplo, vietor kopce atd....
Fotené mydlovou krabičkou