1. pohlad na Ahoj - Briezky a cast mestskej casti Nove Mesto sponad Rosslerovho lomu
2. pekne miestecko (poniektori urcite poznaju)
3. kaplnka nad Medenymi Hamrami
dnes vyjazd z DK cez trniny na hreben kubinskej hole po sedlo prislop a dalej do hrebeni a modrej k oravskemu hradu...odtial poza bucky do pucova a cez znameho vendelina(oravsky maraton)krnace do DK...50,4km/4h4min/1864m
par foto ..
dnes vyjazd z DK cez trniny na hreben kubinskej hole po sedlo prislop a dalej do hrebeni a modrej k oravskemu hradu...odtial poza bucky do pucova a cez znameho vendelina(oravsky maraton)krnace do DK...50,4km/4h4min/1864m
par foto ..
si myslis ze tie rolnicky na "ochranu" pred medvedom ti pomozu (ja tomu osobne neverim je to placebo) A vtip o kandskom medvedom rolnickovom h**ne nepoznas?
si myslis ze tie rolnicky na "ochranu" pred medvedom ti pomozu (ja tomu osobne neverim je to placebo) A vtip o kandskom medvedom rolnickovom h**ne nepoznas?
to nieje na ochranu, ale na to aby ma pocul,... ked idem jeho rajonom ,... je plachy ,ked pocuje cloveka odijde z cesticky a pocka kym lud prejde...
nerad by som mu vletel nepozvane do obyvacky ked obeduje
to co si dal?? je to asi ze jedina ucinna ochrana, medved neni selma a ked ta pocuje, co ta pocuje lebo rolnicky na biku robia dobry rachot, tak radsej ide kade lahsie. Ked som bol na aliaske tak si na vstupe do narodneho parku jednu vzdy vyfasoval..
to nieje na ochranu, ale na to aby ma pocul,... ked idem jeho rajonom ,... je plachy ,ked pocuje cloveka odijde z cesticky a pocka kym lud prejde...
mam uz co to pobehane, a nikdy v zivote som nestretol medvada(jazdim uz cca 10 rokov vacsinou v les). Aj tu v okoli (Bojnice, Valaska Bela, Gapel, Mojtin ci Velka a Mala fatra, Kremnica) mame medvede ale podstatne vacsia pravdepodobnost je ze v zjazde zrazim s vysokou a pri vyslape ides pomly.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2. pekne miestecko (poniektori urcite poznaju)
3. kaplnka nad Medenymi Hamrami
Mostovka for Lubik
Dnes 58km
par foto ..
par foto ..
Z tohto pohľadu som ešte Oravský hrad nevidel. Zaujímavý pohľad.
to nieje na ochranu, ale na to aby ma pocul,... ked idem jeho rajonom
to co si dal?? je to asi ze jedina ucinna ochrana, medved neni selma a ked ta pocuje, co ta pocuje lebo rolnicky na biku robia dobry rachot, tak radsej ide kade lahsie. Ked som bol na aliaske tak si na vstupe do narodneho parku jednu vzdy vyfasoval..
mam uz co to pobehane, a nikdy v zivote som nestretol medvada(jazdim uz cca 10 rokov vacsinou v les). Aj tu v okoli (Bojnice, Valaska Bela, Gapel, Mojtin ci Velka a Mala fatra, Kremnica) mame medvede ale podstatne vacsia pravdepodobnost je ze v zjazde zrazim s vysokou a pri vyslape ides pomly.