Cez sobotu,nedelu a dnes som dokopy nabehal viac než 300km na cesťáčiku po mojich Tatranských okruhoch . Luxusné a nádherné počasie, super kondička, normálny vodiči. Som veľmi rád že som pred mnohými rokmi objavil čaro cestnej cyklistiky .
copyrightlh5.googleusercontent.com lh5.googleusercontent.comcopyrightlh6.googleusercontent.com lh6.googleusercontent.com
mensi vyjazd pondelok neskoro vecer, riadna kosa tam uz bola.. kto aj napriek zlym fotkam(svetla uz nebolo moc a mobil foti volako biedne) uhadne kde to je?
Tam sa dá po tej ceste aj na cesťáku vydriapať, však ?? Hodne často chodím okolo tej odbočky z hlavnej cesty, ale nikdy sa mi z asfaltu nechce zísť. A ešte nejaký tip kedy je tá cesta prázdna bez turistov, lebo ževraj ich tam chodí veľa.
tam je od strbskeho na popradske pekny asfalt, takze sa da v pohode vyjst aj na cestaku, spoje medzi cestou a mostami sa tiez daju prejst v pohode na cestaku.. ja tam chodim vecer cez tyzden, vtedy je ich uz pravdepodobne najmenej a uz idu iba smerom dole..
dnesny vyjazd, najskor hamburgery na zlavu , potom kobyla, potom nejake bludenie lesom smerom do devinskej, dalej polnymi cestickami do hainburgu a domov po hradzi, ale celkom pekn miesta sme objavili
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://photosynth.net/view.aspx?cid=42262522-dbc0-441f-b34d-e910a1c0a0f2
mensi vyjazd pondelok neskoro vecer, riadna kosa tam uz bola.. kto aj napriek zlym fotkam(svetla uz nebolo moc a mobil foti volako biedne) uhadne kde to je?
Keby len zo soboty, aj z nedele.
fotky su z
Na mojich je už najazdené cez 20 000km (väčšinu najazdil oco)
a tie vyriešil matt skoro na počkanie - ešte raz ďakujem
A crossridy maju najlepsiu uzitkovu hodnotu