Vďaka.
matvej: ono na inšpiráciu druhých sú fotky vhodné. Akýkoľvek dlhý slovný popis je hravo nahradený aspoň pár fotkami
silva: úsek od Mníchovej Lehoty (vlak)-Jarky po chatu bol normálny, celý šlapateľný, väčšinou lesná cesta. Len v jednom mieste, tesne pred Jarabským vrchom boli na chodníku pár metrov vytŕčajúce kamene, to som si vytlačil. Od chaty pod Inovcom som si to vytlačil po zjazdovke hore kvôli výhľadu.
Od Havrana dole je to taká oddychovka, zväčša dole kopcom, pred Svrbickou plešinou jedno kratšie strmšie stúpanie. Zvyšok stále lesné cesty, sem tam chodník-vyjazdený aj od motoriek. Osobne už tadiaľ asi viac nepôjdem, je to zbytočné a nič zaujímavého tam nebolo. Ale včera som si to chcel prejsť všetko.
Tie výškové metre z mapy sa mi zdajú kúsok nadnesené, tachometer ukázal "len" 2800m, preto som išiel z hlavnej stanice domov cez Kamzík, aby som si tými 3000m dokopy bol istý
dnes sme s kamošom sadli do auta a išli pojazdiť tú vychýrenú trasu- chatu Pod Chlebom počasie vyšlo,12km stúpanie samý kameň,ale výhlady z hora stáli zato! dole to bol riadny rokec
andyapo,
videl som vás pri chate pod Chlebom, včera som bol však medzi ostatnými turistami stratený, bez biku /bohužiaľ neplánovaný servis/
šli ste klasicky z Trusalovej po zvažnici?
dnes sme s kamošom sadli do auta a išli pojazdiť tú vychýrenú trasu- chatu Pod Chlebom počasie vyšlo,12km stúpanie samý kameň,ale výhlady z hora stáli zato! dole to bol riadny rokec
Zachary: áno asi len po zvážnici ,nie som si istý,nepoznám to tam boli sme tam first time išli sme hore najskôr po zelenej,ale to bolo asi len pre turistov ,tak sme sa potom pri "hríbiku" Ploštiny napojili na cestu "pre autá" a dole tak isto...
Žihadlo: a boli sme zas asi len v sedle,ako mám tú prvú foto,dalej sme nešli! inak som ti chcel aj písať či nepojdeš s nami, lebo sme najskôr vôbec nevedeli či ideme správne,trošku sme stresovali ale nakoniec sme trafili a rozhodli sme sa zo dňa na deň že ideme,tak nebol čas ťa obťažovať ale pekný výlet to bol
hej viem že si tam bol,to nás aj inšpirovalo ked sme videli tie tvoje fotky a preto sme ťa chceli aj zavolať,že nás tam povodíš,ale hovorím,večer sme sa dohodli ,ráno išli o siedmej z TN,takže tak...škoda že sme až tam hore neboli...
Ahojte, pridam do zoznamu vyjazd na Sveti Jure, kopec nad Makarskou (Narodni park Biokovo)
Trosku statistiky:
Vrchol je vo vyske 1762 mnm
Vstup 40 hrk (da sa to aj obist)
Priamo z Makarskej je to cca 67 km, spravi vam to cca 1900 vyskovych metrov.
rano sa konecne umudrilo a prestalo prsat sice len 14 st ,ale sli sme sa trochu poasfaltovat cez pokryvac-pucov-pribis-podzamok do chlebnic, cez podzamok s5
60km/2h30/661m
mostova pre lubika
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
matvej:
silva: úsek od Mníchovej Lehoty (vlak)-Jarky po chatu bol normálny, celý šlapateľný, väčšinou lesná cesta. Len v jednom mieste, tesne pred Jarabským vrchom boli na chodníku pár metrov vytŕčajúce kamene, to som si vytlačil. Od chaty pod Inovcom som si to vytlačil po zjazdovke hore kvôli výhľadu.
Od Havrana dole je to taká oddychovka, zväčša dole kopcom, pred Svrbickou plešinou jedno kratšie strmšie stúpanie. Zvyšok stále lesné cesty, sem tam chodník-vyjazdený aj od motoriek. Osobne už tadiaľ asi viac nepôjdem, je to zbytočné a nič zaujímavého tam nebolo. Ale včera som si to chcel prejsť všetko.
Tie výškové metre z mapy sa mi zdajú kúsok nadnesené, tachometer ukázal "len" 2800m, preto som išiel z hlavnej stanice domov cez Kamzík, aby som si tými 3000m dokopy bol istý
Krásny výlet, Pišta...
nezmar
videl som vás pri chate pod Chlebom, včera som bol však medzi ostatnými turistami stratený, bez biku /bohužiaľ neplánovaný servis/
šli ste klasicky z Trusalovej po zvažnici?
sli ste len do sedla? ci aj hore?
Žihadlo: a boli sme zas asi
post605424.html#p605424
Trosku statistiky:
Vrchol je vo vyske 1762 mnm
Vstup 40 hrk (da sa to aj obist)
Priamo z Makarskej je to cca 67 km, spravi vam to cca 1900 vyskovych metrov.
Fotky su z telefonu.
60km/2h30/661m
mostova pre lubika
Ďakujééééééééééééééééém
Čertov-Kohutka-Bumbalka-Benešky-Solaň-Ptačnice-Cáb-Ochmelov-Huslenky-Papajske sedlo-Čertov
83 km, 2770 výškových
mne sa podarilo vybehnut na kubinsky mincol poobede.. ale to pocasieee juuj