predpokladam ze nejaky bufetik si tam stavia.
paradox je ten ze poskodil cyklistov od ktorych ocakava aby mu plnili kasu. nechal by som ho to dostavat a potom dat prerobit nech mu trochu naklady stupnu
large a prečo by to mali kvôli tokotovi rozširovať keď to postavil nelegálne na cudzom pozemku??To čo máš za logiku??
To čo tam to prasa predviedlo je typický bolševický štát,nič iné.O pár sto metrov ďalej by si niečo podobné v živote nedovolil.Ako môže niekto letnou terasou zablokovať medzinárodnú cyklocestu??No áno v tomto bolševickom pakostane sa môže všetko.
tusimnaposledy ked som tade isiel tam uz pribudli aj dake odrazky, asi par ludi pekne nabralo tie stlpiky co drzia striesku..., kazdopadne je to tam dost odveci
kua sak ja som to vobec podla tej foto nespoznal ved vcera som tade isiel so synom a este som pitchoval ze ako to mohol takto postavit a syna som zbuzeroval nech spomali lebo niekoho nabere s nacapovanou 12°-kou
neviem nad cim rozmyslam ako keby bolo na bergu 10 bufetov
Nezvyknem dávať fotky do tejto témy, ale nemám ich kam zaradiť, keďže bolo navštívených veľa rôznych lokalít a deliť ich nechcem.
Včerajší fajn výjazd, kde som si pokombinoval rôzne úseky a lokality, kde som dlhšie nebol.
Kúsok z Bielych Karpát, z Myjavskej pahorkatiny, Záhorskej nížiny aj Malých Karpát.
Obloha bola veľmi zaujímavá, vždy boli na nej oblaky aj modré pozadie. Výhodou bolo, že nefúkal hnusný vietor ako v sobotu. Teplota max 20°C. Jedinú vodu som si na trase naberal v Sološnícej doline. Ten prameň často využívam, dá sa naň spoľahnúť.
Komu sa zdá fotiek veľa, tak je ich veľa, ale čo už Všetky sa mi hodia na tunajšie ukázanie.
Komu sa zdá fotiek veľa, tak je ich veľa, ale čo už
Kvalitných a pekných fotiek nie je nikdy dosť. Oblaky úžasné, no najviac ma oslovila 7., zvlnená krajina s 2 stromami na mňa pôsobí veľmi pozitívne. Asi mi pripomína Stredočeský kraj.
Vďaka, som rád, že sa páči a teda ako aj vždy, možno to niekoho inšpiruje na návštevu týchto miest.
Napríklad ciest vo VO Záhorie je ešte celkom dosť na prejazdenie
Foto 7, tam som zastavil, pretože som musel doštelovať prednú brzdu, už od Javoriny začal len tak zrazu kotúč šúchať a vydávať neprijateľný zvuk a to ja počúvať nebudem V lese to počuť veľmi nebolo, ale na asfalte hej.
Odtiaľto už bol pokoj
Osobne sa mi páči foto 2, taká atmosféra oblohy sa nedá len tak napodobniť a potom tie na poľnej ceste nad Kunovom.
seth: tak pekný výjazd prajem, má byť fajn počasie. Z Jelenej hory dole ide chodník, je síce nenápadný, ale je tam, celý až na jeden úsek sa dá zísť. Následne sa dá ísť po lesnej ceste doľava do sedla medzi Báborskou a Pohanskou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
paradox je ten ze poskodil cyklistov od ktorych ocakava aby mu plnili kasu. nechal by som ho to dostavat a potom dat prerobit nech mu trochu naklady stupnu
vykŕmené vyzerá byť riadne, kedy je zabíjačka?
To čo tam to prasa predviedlo je typický bolševický štát,nič iné.O pár sto metrov ďalej by si niečo podobné v živote nedovolil.Ako môže niekto letnou terasou zablokovať medzinárodnú cyklocestu??No áno v tomto bolševickom pakostane sa môže všetko.
neviem nad cim rozmyslam
Včerajší fajn výjazd, kde som si pokombinoval rôzne úseky a lokality, kde som dlhšie nebol.
Kúsok z Bielych Karpát, z Myjavskej pahorkatiny, Záhorskej nížiny aj Malých Karpát.
Obloha bola veľmi zaujímavá, vždy boli na nej oblaky aj modré pozadie. Výhodou bolo, že nefúkal hnusný vietor ako v sobotu. Teplota max 20°C. Jedinú vodu som si na trase naberal v Sološnícej doline. Ten prameň často využívam, dá sa naň spoľahnúť.
Komu sa zdá fotiek veľa, tak je ich veľa, ale čo už
Trasa v mape: http://mapy.hiking.sk/?trasa=eaeXE
Kvalitných a pekných fotiek nie je nikdy dosť.
veď je to o fotkách z výjazdov takže komu sa nepáči nech sem nechodí
Napríklad ciest vo VO Záhorie je ešte celkom dosť na prejazdenie
Foto 7, tam som zastavil, pretože som musel doštelovať prednú brzdu, už od Javoriny začal len tak zrazu kotúč šúchať a vydávať neprijateľný zvuk a to ja počúvať nebudem
Odtiaľto už bol pokoj
Osobne sa mi páči foto 2, taká atmosféra oblohy sa nedá len tak napodobniť a potom tie na poľnej ceste nad Kunovom.
seth: tak pekný výjazd prajem, má byť fajn počasie. Z Jelenej hory dole ide chodník, je síce nenápadný, ale je tam, celý až na jeden úsek sa dá zísť. Následne sa dá ísť po lesnej ceste doľava do sedla medzi Báborskou a Pohanskou.
nechcem sa pokazde opakovat
jj ta 2 je podarena