pekna dokumentacia vukie
si si toho vedomy ze ak budes takouto rychlostou jazdit nove lokality za par rokov si v NP Poloniny a caka ta Ukrajina? ja by som mal zacat uvazovat o elektrobiku aby som vas dobehol v tychto expediciach
matvej: východ ma popravde neláka, nemám k nemu žiadny vzťah, nie je tam nič čo by ma oslovilo, čiže tam nie a je to ďaleko, nemám rád dlhé cestovanie. Do budúcnosti najďalej tak do Nízkych a Vysokých Tatier.
astro: vrcholová foto, kde som prvý krát na danom kopci, predsa musí byť s vlastnou fotkou Ale na fotkách som bol aj v minulosti.
V prvom rade som chcel mať navštívené lokality viditeľné z Malých Karpát, čo sa mi za posledných pár výjazdov za posledné dva mesiace aj celkom podarilo. Do budúcnosti napr. taká Pálava, to je len tu kúsok, dopravné spojenie je na tú stranu vyhovujúce. A potom aj iné lokality, ale až budúci rok.
reakcia na to, že jazdím aj inde ako v MK: Z Malých Karpát som aj za tento rok prejazdil "takmer" všetko, tj od Bziniec, cez Dobrú Vodu po Bratislavu. Napr. dal som si zobraziť v mape všetky tohtoročné výjazdy a teda bol to poučný pohľad také najväčšie biele miesto v nej je Obora Biela skala...
A hlavne okolie BA mi už začalo liezť na nervy, rovnako ako v minulosti. Preto ak už do MK, tak bočné trasy, kde skoro nikoho nestretnem a nie sú tam samé vyjazdené diaľnice (napr. taká Kuchyňa, Pernek, to je len tu kúsok, ľahko dostupné, tam to stále rád navštevujem).
PaloTT: zarastené to tam je celé, samé kríky, ale vedie tam bezproblémová cesta. Značka išla neviem kade, ja som z lúky pod Skalkou išiel po tej ceste, vrchný "pasienkový" povrch Skalky je pekný. Aj zjazd do Hubiny bol fajn, na výber bolo viac ciest.
vukie tak tak, presne preto sa aj ja ťahám preč z MK, diaľnice, milión ľudí a už trochu "ojazdené". Mňa láka Skalica a Myjava. Ale Pálava znie tiež zaujímavo
Palo TT, na skalku ked zozjazdujs z Gon. lazov tak ta to vyhodi na luku. Original modra ide doprava trosku dole po zvaznici cca 100m a potom je tam nenapadna odobocka dolava a odtial to je tlacenie. Ale ako pise vukie pekne to obides polonou cestou smerom na Piestany a potom kusok po motorkarskej trase...
Ahoj Vukie, no konečne, už som sa nudil a bál, čo je s Tebou. Zaujímavý výjazd si včera urobil, lesné, poľné a aj mestské cesty a myslím, že aj dosť pekných miest si videl, napr. Topolčianky. A fotky, nádhera, tie oblaky a modrá obloha - neskutočné. Ďaľšia motivácia a aj inšpirácia. Slovensko je celé pekné a vhodné na bike, každý si nájde to svoje.
Tak, tak, všade je pekne, či západ, či východ. Ja ale na výjazdoch preferujem aj nejakú "spojitosť" s daným miestom, takže tak to vnímam ja. Ale na takú Kojšovskú hoľu by som išiel, z fotiek vypadá pekne.
Piešťany a okolie, tj P.Inovec v okolí Bezovca ešte navštívim, mám tam zo včera jeden rest časovo mi to už nevychádzalo.
A pri pohľade na aktuálne počasie som rád, že včera bolo ako bolo
kajo: vďaka, ale nič sa nedeje. Neznamená keď nepíšem nepotrebné príspevky, že sa mi niečo stalo Radšej nech ich je menej ale "zaujímavých" (že z nich aj aspoň niekto niečo možno má, preto sa babrem s tými fotkami a popismi).
bobris: pekne si to napísal. Zjazdom po modrej značke som prišiel na lúku a naproti mne bola Skalka. Celá tá modrá značka nebola ničím zaujímavá, ale tu to začalo byť fajn. Pokračovanie modrej značky som ani nehľadal, automaticky som išiel doľava po lúčnej ceste a po chvíľke sa objavila odbočka doprava - cesta na vrchol.
Keď už sa tu tak rozpisujem, tak na celej trase bolo dobre spravené turistické značenie, okrem začiatočného úseku Nová Baňa-Loksova lúka. Červená značka už nebola niekoľko rokov obnovovaná, pri rozdvojení ciest žiadna značka, ani ďalej potvrdzujúca, našťastie som vždy išiel dobre okrem jedného krátkeho úseku.
Značenie červenej značky pod V. Tribečom bolo ukážkové, kvalitne vyznačené, aj na lúkach (stĺpiky), také som už dávno nevidel.
Tu sa pekne ukazuje, že kto akúkoľvek trasu pozná, tomu je značenie na nič, ale kto nie, tak práve tam sa prejaví kvalita miestnych značkárov. Do gps pozerám len v nevyhnutných prípadoch
tmax: vďaka. Nie, normálne jeden deň dovolenka. Tú si beriem keď má byť pekne a dá sa. V škaredom počasí by som nešiel nikam.
seth: vďaka. No k tým výjazdom, tak nie je to nič tajné, ale je to neprehľadné. Online mapy mi síce ten veľký gpx súbor načítali, ale nezobrazili. Takže nižšie, podobne ako zihadlo, pohľad do G.Earth, od 2.1. 2012 do 16.9. 2012. Výrez Malých Karpát (bez severnej časti) a okolia. V originále je vidieť, čím tmavšia červená, tým častejšie som po jednom úseku išiel, tu to vidieť nie je. Tú Bielu skalu je tam pekne vidieť, rovnako ani po Bratislave nejazdím, taká Petržalka takpodobne. Okolie Dobrej Vody som tento rok navšívil iba pár krát, čiže tam je toho málo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
si si toho vedomy ze ak budes takouto rychlostou jazdit nove lokality za par rokov si v NP Poloniny a caka ta Ukrajina?
Pekne vukie, super, že si začal aj s mimomalokarpatskými oblasťami
Z tohto dovodu som tam nebol asi 10 rokov.
matvej: východ ma popravde neláka, nemám k nemu žiadny vzťah, nie je tam nič čo by ma oslovilo, čiže tam nie a je to ďaleko, nemám rád dlhé cestovanie. Do budúcnosti najďalej tak do Nízkych a Vysokých Tatier.
astro: vrcholová foto, kde som prvý krát na danom kopci, predsa musí byť s vlastnou fotkou
V prvom rade som chcel mať navštívené lokality viditeľné z Malých Karpát, čo sa mi za posledných pár výjazdov za posledné dva mesiace aj celkom podarilo. Do budúcnosti napr. taká Pálava, to je len tu kúsok, dopravné spojenie je na tú stranu vyhovujúce. A potom aj iné lokality, ale až budúci rok.
reakcia na to, že jazdím aj inde ako v MK: Z Malých Karpát som aj za tento rok prejazdil "takmer" všetko, tj od Bziniec, cez Dobrú Vodu po Bratislavu. Napr. dal som si zobraziť v mape všetky tohtoročné výjazdy a teda bol to poučný pohľad
A hlavne okolie BA mi už začalo liezť na nervy, rovnako ako v minulosti. Preto ak už do MK, tak bočné trasy, kde skoro nikoho nestretnem a nie sú tam samé vyjazdené diaľnice (napr. taká Kuchyňa, Pernek, to je len tu kúsok, ľahko dostupné, tam to stále rád navštevujem).
PaloTT: zarastené to tam je celé, samé kríky, ale vedie tam bezproblémová cesta. Značka išla neviem kade, ja som z lúky pod Skalkou išiel po tej ceste, vrchný "pasienkový" povrch Skalky je pekný. Aj zjazd do Hubiny bol fajn, na výber bolo viac ciest.
matvej: východ ma popravde neláka, nemám k nemu žiadny vzťah, nie je tam nič čo by ma oslovilo,
a mozno by si bol prekvapeny je tu toho dost co by ta oslovilo a nemusia to byt len vychytene lokality tebou spominane
Piešťany a okolie, tj P.Inovec v okolí Bezovca ešte navštívim, mám tam zo včera jeden rest
A pri pohľade na aktuálne počasie som rád, že včera bolo ako bolo
kajo: vďaka, ale nič sa nedeje. Neznamená keď nepíšem nepotrebné príspevky, že sa mi niečo stalo
bobris: pekne si to napísal. Zjazdom po modrej značke som prišiel na lúku a naproti mne bola Skalka. Celá tá modrá značka nebola ničím zaujímavá, ale tu to začalo byť fajn. Pokračovanie modrej značky som ani nehľadal, automaticky som išiel doľava po lúčnej ceste a po chvíľke sa objavila odbočka doprava - cesta na vrchol.
Keď už sa tu tak rozpisujem, tak na celej trase bolo dobre spravené turistické značenie, okrem začiatočného úseku Nová Baňa-Loksova lúka. Červená značka už nebola niekoľko rokov obnovovaná, pri rozdvojení ciest žiadna značka, ani ďalej potvrdzujúca, našťastie som vždy išiel dobre okrem jedného krátkeho úseku.
Značenie červenej značky pod V. Tribečom bolo ukážkové, kvalitne vyznačené, aj na lúkach (stĺpiky), také som už dávno nevidel.
Tu sa pekne ukazuje, že kto akúkoľvek trasu pozná, tomu je značenie na nič, ale kto nie, tak práve tam sa prejaví kvalita miestnych značkárov. Do gps pozerám len v nevyhnutných prípadoch
Tak toto by som si velmi rad pozrel, umoznis nahliadnut aj nam ostatnym smrtelnikom?
seth: vďaka. No k tým výjazdom, tak nie je to nič tajné, ale je to neprehľadné. Online mapy mi síce ten veľký gpx súbor načítali, ale nezobrazili. Takže nižšie, podobne ako zihadlo, pohľad do G.Earth, od 2.1. 2012 do 16.9. 2012. Výrez Malých Karpát (bez severnej časti) a okolia. V originále je vidieť, čím tmavšia červená, tým častejšie som po jednom úseku išiel, tu to vidieť nie je. Tú Bielu skalu je tam pekne vidieť, rovnako ani po Bratislave nejazdím, taká Petržalka takpodobne. Okolie Dobrej Vody som tento rok navšívil iba pár krát, čiže tam je toho málo.
neexistuje,aby pri takomto jazdení sa ten medveď niekde schoval...nemožné.