Preto by sme mali zalozit nadaciu pre podporu vymennych pobytov bajkovaniachtivych prieskumnikov. Podporovatelia nadacie /finacne samozrejme / si mozu zadat oblast, ktoru je potrebne zmapovat a pofotit a my sa tam ochotne vydame na prieskum.
Aky je ten svet maly. Si mi pripomenul nasu Stolicu! Boli sme tam tyzden pred vami... (29.8. - 2.9.) Len my sme isli z Muranskej Zdychavy a zo sedla Harova, aby sme minimalizovali tlacenie od Slanskeho sedla. Idem si zaspominat nad nasimi fotkami...
Zo sedla Harova je to menej tlacenia, alebo je to kratsie ? Zo slanskeho tusim 20 minut tlacenia a potom zbytok okrem jedneho kusku uz na biku. Tusim cele za 31 minut. Pozeral som myslim aj vrcholovu knihu .. dobre hlody tam boli o trave .. aj nejaky zapis od turistu co sa vliekol tusim cez cele Slovensko zrovna tade.
Lubo to je TÝRANIE nášho druhu v zime . Och ako by som hned siel. Musim pouvazovat a nemam to daleko od domu. I ked sme tam boli pred rokom na skok s Divinou a Pohroním. Pekne bolo, krátko bolo.
nalini: este vydrz, chyba 3. den
lapaloma: na Polanu sa oplati vracat a jazdit to tam krizom-krazom, Muran nic moc, len zopar zvaznic, skor turisticke cesticky po nejakych sutroidnych dolinach. Ale tam som este nebol. Taky Rokos a okolie je o dost lepsi.
Zo sedla Harova je to menej tlacenia, alebo je to kratsie ?
Aj jedno aj druhe.
A Muran by som nezatracoval. Napriklad naucny chodnik z Muranskeho hradu do Murana je lahodka. (len tam treba ist mimo sezony a mimo vikendov) Jedine co je tam premnozene, su take velke dlhe zelene pickupy s "ochranarmi" vo vnutri. Dokonca aj nocnu jazdu neznamym terenom sme dali, a trasa bola zvolena velmi dobre. Jedna zla odbocka a... si v osade. Nastastie nas instinkt nesklamal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len škoda že si si tie foto pokazil tým dátumom...
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.491600910881457.105803.100000946561030&type=1&l=90a2cede6b
Paráda! Jazdil si mi v rajóne
Aj my sa o to pokusame, len vikendov je v roku akosi malo a su prilis kratke...
Aj my sa o to pokusame, len vikendov je v roku akosi malo a su prilis kratke...
Jasne, ze to tak ma byt. Mna tesi, ze aj niekto iny sem zavita, kedze domaci o to nemaju zaujem.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.491967470844801.105865.100000946561030&type=1&l=8469586bc0
silva: bezky podporuju zimu
Parádny výjazd a ešte krajší kraj, hneď by som si takú mini výpravu strihol.
silva: bezky podporuju zimu
Lubo to je TÝRANIE nášho druhu v zime
lapaloma: na Polanu sa oplati vracat a jazdit to tam krizom-krazom, Muran nic moc, len zopar zvaznic, skor turisticke cesticky po nejakych sutroidnych dolinach. Ale tam som este nebol. Taky Rokos a okolie je o dost lepsi.
Aj jedno aj druhe.
A Muran by som nezatracoval. Napriklad naucny chodnik z Muranskeho hradu do Murana je lahodka. (len tam treba ist mimo sezony a mimo vikendov) Jedine co je tam premnozene, su take velke dlhe zelene pickupy s "ochranarmi" vo vnutri. Dokonca aj nocnu jazdu neznamym terenom sme dali, a trasa bola zvolena velmi dobre. Jedna zla odbocka a... si v osade.