je to v thajsku - ostrov koh samui. na cestaku by to bol problem lebo vsetky cesty krizom cez ostrov pod hrebenom koncia a su prepojene len lesnymi rozrytymi cestickami... ale zase da sa pozicat bajk na mesiac za nejakych 80 evri....
Ďakujem! Bolo pekné počasie, tak som zobral aj foťák na výjazd. Je to v okolí Detvianskej Huty a samozrejme niektoré osady patria aj Látkam. Poznáš to tu?
Ďakujem! Bolo pekné počasie, tak som zobral aj foťák na výjazd. Je to v okolí Detvianskej Huty a samozrejme niektoré osady patria aj Látkam. Poznáš to tu?
Len trochu, bol som tam jeden zimny vikend a je tam fakt krasne. Na bajku som jazdil iba dalej - Polana, Kyslinky, Vrchslatina, Sihla, Kamenistá dolina a tie smery...
im to uz dobre yebbe. tych znaciek pribuda na tak nezmyselnych miestach coraz viac. popri dunaji hned za hranicou je tiez zakaz bicyklov ale to ze im tam chodia auta k rybarskym budam kde maju tie velke taple ich nesere. ja mam skor poci ze im vadime my slovaci. a nenahnevajte sa na moj dalsi nazor ze v tom maju prsty aj flintosi.
Dobre vidím, že je to smer Donaubruecke? Asi je pre nich jednoduchšie zakázať pohyb už po hrádzi, ako osádzať tabule pri každom vjazde do lesa (NP Donauauen).
kedy si bol? v piatok? lebo niekoho som vtedy stretol, teda iba jeho stopy na moste, ako som bol na hradzi smerom na schlosshof tak uz sa vracal do dnv. nebol si to ty?
Myslis to hned za LaFranconi ? No ano .. tam je spusta posedov a flintosov a toto je jediny dovod aj podla mna. Ono asi im legislativa umoznuje lahko osadit takuto znacku + maju aj zakaz korculiarov. Ale pesiakov nemozu zakazt nijako, asi ide o verejnu cestu /na sukromnu mozu/. Tak osadzuju kde sa da...
ano presne to som myslel. iny dovod si tam neviem predstavit. dalej uz je ten ich NP tam to plne chapem. inak to je bezpecna cesta do haiburgu po polnackach rad som tade chodieval no teraz kedze neviem nemecky tade radsej nejdem. ak by som vedel tak by som to ignoroval a rad by som si vypocul ich argument na ten zakaz. je to tam aj vychytena rybarska oblast kde rybar pride autom v podstate az k vode.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.415384341877044.94262.100002164443661&type=1&l=0f4573172b
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.415384341877044.94262.100002164443661&type=1&l=0f4573172b
Perfektne pocasie a fotky
Len trochu, bol som tam jeden zimny vikend a je tam fakt krasne. Na bajku som jazdil iba dalej - Polana, Kyslinky, Vrchslatina, Sihla, Kamenistá dolina a tie smery...
Banská Bystrica - podlavice - laskomer cca 15KM
Dobre vidím, že je to smer Donaubruecke? Asi je pre nich jednoduchšie zakázať pohyb už po hrádzi, ako osádzať tabule pri každom vjazde do lesa (NP Donauauen).
Myslis to hned za LaFranconi ? No ano .. tam je spusta posedov a flintosov a toto je jediny dovod aj podla mna. Ono asi im legislativa umoznuje lahko osadit takuto znacku + maju aj zakaz korculiarov. Ale pesiakov nemozu zakazt nijako, asi ide o verejnu cestu /na sukromnu mozu/. Tak osadzuju kde sa da...