matvej11:
I ja som tadial rad jazdil, tiez ma zarazili znacky - zakaz bicyklov, tych tabuliek je tam pozehnane...
Podla mojich info, su dva oficialne dovody, preco su tam tie tabulky.... Prvy je, ze cast tej fajnovej cesty je sukromny pozemok ( medzi rampami ), a druhy dovod je, ze je to chranena prirodna rezervacia, tusim Natura 2000... Samozrejme neoficialny dovod su fllintosi, ako u nas, a tu aj rybari, ktori chcu ma klud...
Ja som tiez tadial prestal chodit po tom, co som tam stretol ochranarov, a pokutovat ma chceli... 200 € nie je malo... nakoniec to dobre dopadlo, ale nemam chut to znova riesit, kedze neviem poriadne po nemecky...
Z tych istych dovodov nie je dovolene jazdit ani na Hundsheimskych vrchoch... teda ani na Konigswarte, Braunsberg ( mimo oficialnej asfaltovej cesty ) a siroke okolie... Tam je tiez Natura 2000...
Rakusania si tusim tu svoju prirodu chrania viac, ako u nas...
Tu kde bývam, je asfaltová lesná cesta Čierny Váh, ktorá vedie cca od Kráľovej Lehoty až po Liptovskú Tepličku, no a jedného času tam bol tiež zákaz vjazdu na bicykli, ale kamiónov s drevom sa tam preháňalo požehnane. Ten zákaz mal jediný dôvod : cyklisti sa motali po úzkej ceste a zavadzali kamiónom. V jeden deň som tam na cca 3km úseku stretol viac než 15 kamiónov idúcich za sebou v cca minútových intervaloch .....doma som potom oblečenie musel doslova vyprášiť od toľkého prachu.
bolo treba rychlo kradnut aj ja som tam narazil na jedneho ***** , normalne ma zblokoval jeepom a to isiel oproti , razil z neho borvajz a mne chcel davat pokuty ...
Heh áno.. srnec. dík Neviem, no moze byt aj to, ze bol chovany v zajati a zdrhol, nakolko v schlosshofe som nieco taketo uz videl v ohrade. Chytať som sa ho už neodvážil. No každopádne nechápačky totálne.
palo co sa mu cudujes? vyskusaj si usulat snezienky a aj ty budes krotky ako on
len dufam ze ho nenapadne prejst cez norisa. hned sa mude strielat mal si mu to povedat palo.
ale paradny zazitok to nie je kazdy rok
ja som volakde cital (tusim na bike-forum.cz), jak raz na jar manik natrafil na diviaciu rodinku, matku vsak zatial nevidel. tak zhrabol dve najblizsie prasiatka pod pazuchy a bezal kade lahsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
I ja som tadial rad jazdil, tiez ma zarazili znacky - zakaz bicyklov, tych tabuliek je tam pozehnane...
Podla mojich info, su dva oficialne dovody, preco su tam tie tabulky.... Prvy je, ze cast tej fajnovej cesty je sukromny pozemok ( medzi rampami ), a druhy dovod je, ze je to chranena prirodna rezervacia, tusim Natura 2000...
Ja som tiez tadial prestal chodit po tom, co som tam stretol ochranarov, a pokutovat ma chceli... 200 € nie je malo... nakoniec to dobre dopadlo, ale nemam chut to znova riesit, kedze neviem poriadne po nemecky...
Z tych istych dovodov nie je dovolene jazdit ani na Hundsheimskych vrchoch... teda ani na Konigswarte, Braunsberg ( mimo oficialnej asfaltovej cesty ) a siroke okolie... Tam je tiez Natura 2000...
Rakusania si tusim tu svoju prirodu chrania viac, ako u nas...
rano cestou do prace, mesiac na plne gule
parada! o tyzden som v TN , to uz sa bude jazdiiit
Martin na dlani
len dufam ze ho nenapadne prejst cez norisa. hned sa mude strielat
ale paradny zazitok to nie je kazdy rok
ja som volakde cital (tusim na bike-forum.cz), jak raz na jar manik natrafil na diviaciu rodinku, matku vsak zatial nevidel. tak zhrabol dve najblizsie prasiatka pod pazuchy a bezal kade lahsie