Ja som si to tiez tak spustil v nedelu po zasnezenej ceste z BK a zrazu 40-50 na tachometri, si vravim ze jak dobre to drzi, ze skusim ako to na tom brzdi, tak som posteklil zadnu brzdu a take tanecne kreacie ako nasledovali no kopec srandy, ponaucenie z toho ale je ze ak by mi cokolvek vybehlo zo zatacky nedal by som to
nemesishard - sedlovka je tak vytiahnutá kôli šlapaniu do kopca, potom som si ju samozrejme spustil
quidoo - to sa treba naučiť brzdiť na snehu a ľade, dá sa brzdiť aj bez tancovania
ja zbytočne neriskujem, vyšlapal som si to hore a zapamätal úseky kde bol ľad, a dovolil som si to pustiť čo to dalo preto lebo viem že to poriadne držalo, dám ti na ňom zajazdiť keď chceš a sám uvidíš že to drží ako prilepené, dokonca ma nešmyklo ani keď som klopil tú prudkú zákrutu na cerovke
Vravim vybehne ti nieco/niekto, padne konar alebo nechtiac zavahas, to su stotiny to neustojis ani ked sa poseres. Teda mozno sa aj poseres ked sa v tej rychlosti vysypes.
Zopar foto z Velkej Javoriny dnes. Asfalka po chatu je odhrnuta a posypana, hore snehu tak 5cm. Fucal tam dost silny vietor a vela snehu z kopca nafukalo na tu cestu od chaty po vysielac, takze su tam miestami 20cm zaveje + kolajky. Kto vie, mozno to cez vikend este prehrnu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
quidoo - to sa treba naučiť brzdiť na snehu a ľade, dá sa brzdiť aj bez tancovania
ten ram je freerideovy a tak je dobry taky aky je
inak ta termoska je super napad