pekne prilby vsetky co spomina SLIWEC dokonca Foxku na synator ale tie ceny...straaasne strasne...ja som este skusal URGE All-M a strasne sa mi paci a ten pocit jak som ju skusal,tak mi este ziadna prilba nesedela ale? neviem ktoru banku uz ist vykradnut..jazdime dvaja so synatorom a to uz len cakam kedy sa manzelka rozvedie pre tie nase vydavky na bajky
Ano, je to sialene, ja som si spravil tabulku kde mam nahadzane veci na bike a lezu z toho dost neprijemne cisla, velmi rychlo som od toho upustil..holt kazda zabavka nieco stoji, ale bikovanie je vo vela ohladoch vyhradne drahy sport. Na druhej strane dat si na gebulu nieco, v com nemas aspon istotu ze to vyrobil cinan s dohladom nad kontrolu kvality, to by som neriskoval
bike je celkom nákladný koníček ale rozhodne to stojí zato
to mi nieco hovor..ale vysvetli to manzelke ..ale nie musim povedat ze nas podporuje a chape...ale nechape tie ceny za doplnky a tak ale to ani ja..za kus plastu take prachy strasne ale ten pocit na bajku za to stoji
V Malych Karpatoch... ako som pisal... pri Brezovej pod Bradlom, bol som tam na jesen na biku...ide na jeden kopec nad Brezovou, je tam i jeden pekny mostik...
prave ma to zacalo zaujimat, mame mapu ihlicnatych/listnatych stromov? kruzidlom by som spravil radius 15km od Brezovej a cekol vsetky ihlicnate pasaze
bike je celkom nákladný koníček ale rozhodne to stojí zato
a teraz si predstav ze niektori vasnivi bikeri maju velmi radi aj lyze, to znamena dvojita draha vybava, vratane vsetkeho oblecenia, dopravy, ubytka, skipas......
mna sa to netyka, a som tomu celkom rad ja mam len bajk, to je moj zivot
Veru, veru a srdce pisti po tamto po hentom a sice su nejake peniaze, ale uz ako konciaci student musim nieco setrit po zivot po skole a samozrejme letny tripik po svete nesmie chybat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to mi nieco hovor..ale vysvetli to manzelke
a teraz si predstav ze niektori vasnivi bikeri maju velmi radi aj lyze, to znamena dvojita draha vybava, vratane vsetkeho oblecenia, dopravy, ubytka, skipas......
mna sa to netyka, a som tomu celkom rad
A nie je rozumnejsie si zapnut jednu vrstvu navyse na mapy.hiking.sk ?
dufam ze si nemyslel pijatiku
kde sa presnejšie nachádza tento singláčik ?
aku vrsvu muslis na hiking.sk ? To by zaujimalo aj mna...
Kubec0702:
chvilku vydrz, chcem najprv vediet, co riesil PaloTT s tou vrstvou...
http://mapy.hiking.sk/?zoom=15&lat=6218121.96458&lon=1954923.49079&layers=00BFFTTTTTFFFTFFTT
Inak vdaka za zaujmavy tip.