Zaujmave, ze chodnik nie je na mape NLC. Inak mohol by sem niekto hodit tych par suradnice z geocachingu, nechce sa mi tam zakladat login.
V okoli mam oblubeny poldenny okruh z Dobrej Vody cez Klenovu na Bradlo a spat. post693018.html#p693018 tak nablizsie sa namiesto Bradla pozriem tam, popod les som uz isiel a sedlo vyzera dosiahnutelne bez problemov http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x17.56803y48.66472z14m7v36
PaloTT:
Ten singletrack je na druhu stranu, ako je sedlo - vid mapa.
All:
Na mapke je vyznaceny nastup na singletrack od turistickej znacky... Len chcem upozornit, ze hned po par metroch je tam plot ( Vodny zdroj tusim ). Ten sa obchadza zlava, je tam vychodeny chodnik, hore plot zas zprava takisto, takze da sa to o ist v sedle na biku....
Odbocenie dolava na singletrack je nenapadne,tak dobre pozerajte...
Ta serpentina asi v strede tracku je zdeformovana... isiel som krizom dole, nie po chodniku...
Singletrack pokracuje az na hreben a na vrchol kopca, odkial je celkom fajn vyhlad na Karpaty.
Podla mna do sedla, ktore zakreslil Palo TT sa neda prejst, asi bude treba ist naspat rovnakou cestou, ako steprisili....
Inak cely kopec je krasny, vsade ihlicnate stromy, a najma bozsky klud....
vobec by som nemal nic proti ak by sa toto platilo z dani alebo dotacii kazdy kto by upol inspirujuce video alebo fotku by bol takto odmeneny spolocnostou
to už radšej peniaze dopriat tým čo sa starajú o tie lesné cestičky samozrejme pol dáva super fotky.
Inak aj ja si teraz každý deň doprajem výjazd na fajn kopček a super singláčik ale kedže chodím sám tak nefotím nič
V Malych Karpatoch... ako som pisal... pri Brezovej pod Bradlom, bol som tam na jesen na biku...ide na jeden kopec nad Brezovou, je tam i jeden pekny mostik...
Krasny mostik, zase mam dalsiu motivaciu tam chodit. Kedze najkrajsie zakutia, singlace , lesy a vsetko v MK je prave okolie Dobrej Vody a Brezovej. Ak to bude dobre prejazdne, da sa zaradit do 200km+ vyletu Ba-brezova-Ba , kto sa hlasi dobrovolne ?
lto minuly rok to isli partaci ale iba z pezinka vydalo to na 165 km.... Bol som s nimi na after pive a vsetkych ciganskych co v nemenovanom podniku mali, este tak hladnych ludi som nevidel ... Vsetko ok, stazovali sa na bolesti zadnice akurat, ked uz takyto extrem trip tak hreben z noveho mesta nad vahom , do pezinka to bolo 110km
Brezovu a spat som este nedaval, len do Dobrej Vody a spat (co je ale vlastne len kusok menej), to bolo ale 180km?, bol som asi unaveny, ale inak nic. Po asi 130km sa uvolni druha brana vytrvalosti a ide to Treba dobru vlozku ,tvrde lahke sedlo a nie moc tazky batoh. No a skoro vstavat, to je dolezite, aby sa stihlo co najviac . Ale ci este niekedy budem schopny dat nieco take neviem, preto treba dalsieho odvazlivca, komu mozem zobrat jedlo, pitie a horalku, ked zomrie a takto upesne dorazit domov
No a potom este stale by som rad presiel cele MK od zaciatku po koniec, ale vratane trasy PaloTT a mozno par mojich vylepseni. Ale neviem, ci na to nebude potrebny akumulator, hmm.
Ale inak prespatie v Brezovej a okoli, to nie je zly napad. Lebo z BA to nie je daleko, takze v pohode clovek dorazi do Brezovej, tam pojazdi co sa da, prespi, rano nejaky dalekonosny vyjazd do Bielych Karpat / Myjava s navratom cez mozno Cachtice a posledny den navrat bajkom lesom do BA s alternativnou trasou, kde sa pekne prejazdi okolie a co sa da smerom do Smolenic a potom uz len nejako zlahka cez CK az domov.
edit: alebo proste vlakom do Trstina/Trnavy a naspat rovnako
prvý krát sme šli túto trasu. trošku sme poblúdili keď sme zišli zo značky ale inak super. až na 2 defekty, každý dostal do predného kola. našťastie sa zalepilo a ako tak držalo. cesta dobrá medzi 3-6km vcelku rozbombardovaná od lesáckeho traktora.
no vidim ze lesaci sa cinia aj inde, u nas tiez asi idu nacvicovat "zivot na mesiaci" tiez z lesa robia mesacnu krajinu,a ked som sa ich opytal preco to robia? tak ze vraj!aby turisti mali na ceste viac svetla!!!a iny zas ze aby mali vaic prietsoru pre "hary" ked nakladaju drevo,tak treba vyrezat 2m pasy povedla cesty,a na inom mietse este viac..snad cez 4m pasy vyrezali do hola ...znicia vsetko coho sa dotknu...!!! a cyklistov vyhnat z lesa lebo sposobuju eroziu:(
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V okoli mam oblubeny poldenny okruh z Dobrej Vody cez Klenovu na Bradlo a spat.
post693018.html#p693018 tak nablizsie sa namiesto Bradla pozriem tam, popod les som uz isiel a sedlo vyzera dosiahnutelne bez problemov http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x17.56803y48.66472z14m7v36
Ten singletrack je na druhu stranu, ako je sedlo - vid mapa.
All:
Na mapke je vyznaceny nastup na singletrack od turistickej znacky... Len chcem upozornit, ze hned po par metroch je tam plot ( Vodny zdroj tusim ). Ten sa obchadza zlava, je tam vychodeny chodnik, hore plot zas zprava takisto, takze da sa to o ist v sedle na biku....
Odbocenie dolava na singletrack je nenapadne,tak dobre pozerajte...
Ta serpentina asi v strede tracku je zdeformovana...
Singletrack pokracuje az na hreben a na vrchol kopca, odkial je celkom fajn vyhlad na Karpaty.
Podla mna do sedla, ktore zakreslil Palo TT sa neda prejst, asi bude treba ist naspat rovnakou cestou, ako steprisili....
Inak cely kopec je krasny, vsade ihlicnate stromy, a najma bozsky klud....
Inak aj ja si teraz každý deň doprajem výjazd na fajn kopček a super singláčik ale kedže chodím sám tak nefotím nič
Krasny mostik, zase mam dalsiu motivaciu tam chodit. Kedze najkrajsie zakutia, singlace , lesy a vsetko v MK je prave okolie Dobrej Vody a Brezovej. Ak to bude dobre prejazdne, da sa zaradit do 200km+ vyletu Ba-brezova-Ba
rozsekana rit sa zahoji ale spomienka je pekna
https://plus.google.com/u/0/photos/112381616089995432916/albums/5804821663233961233
No a potom este stale by som rad presiel cele MK od zaciatku po koniec, ale vratane trasy PaloTT a mozno par mojich vylepseni. Ale neviem, ci na to nebude potrebny akumulator, hmm.
Ale inak prespatie v Brezovej a okoli, to nie je zly napad. Lebo z BA to nie je daleko, takze v pohode clovek dorazi do Brezovej, tam pojazdi co sa da, prespi, rano nejaky dalekonosny vyjazd do Bielych Karpat / Myjava s navratom cez mozno Cachtice a posledny den navrat bajkom lesom do BA s alternativnou trasou, kde sa pekne prejazdi okolie a co sa da smerom do Smolenic a potom uz len nejako zlahka cez CK az domov.
edit: alebo proste vlakom do Trstina/Trnavy a naspat rovnako