Z vlastnej skusenosti merania na hodinkach, tachometri mi meriaju podobne cca pri 2000vm je ta ista trasa na cykloserveri o 500-700viac pri 80km výjazde ..garmin kamošov meria cca podobne ako tachometer sigma +/-100m
cykloserver nema presnu kalibrovanu topomapu .. niekde je to celkom ok, niekde to lieta, este to mozte skusit http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html cez externe zdroje
zopár fotiek z nášho výletu na Pálavu, moc sme si na kopci nepojazdili, lebo okrem toho, že to jeNárodná rezervácia, takže všade tam bol zákaz jazdenia, sme išli hore zo zlej strany, takže po jazditeľnej strane sme tlačili hore a po nejazdnej plnej kameňov a schodov sme išli dole, ale pár miest na našlo na pekný zjazdík
začalo to celkom dobrým failom, o 10:36 mal odchádzať rýchlik z Brna a o 10:30 ešte nebolo vypísané nástupište, asi o 10:31 ho konečne vypísali, celá stanica sa pohla na ten rýchlik, všetci naskákali do vlaku a čakali sme.. a o 10:45 každý s nadávaním vystupoval, lebo sme zistili, že na tej koľaji boli dva vlaky, lebo majú rozkopané niektoré koľaje, takže musia takto blbo radiť dva vlaky na jednu koľaj a my sme nastúpili do nesprávneho
??? keď som sem náhodu dal veľké 5MB fotky, tak ich zobrazilo pekne po poradí, keď som ich vymenil za zmenšené, tak sú rozhádzané, v ukážke správy sú správne
To je bug - pri editacii a vymene fotiek sa uz zobrazia v inom poradi. Da sa to obist jedine tak, ze das upravit prispevok a vlozis ich do textu prispevku v tom poradi ako ich chces cez funkciu "vlozit do prispevku" (nenechas ich len dole ako prilohy).
Aha. Som myslel, ze to funuguje aj pri dodatocnej uprave. Aspon si nespominam, ze to by blblo. Ak Ti ani to nefunguje, tak potom je uz jedina moznost vymazat fotky v prispevku a ulozit ho bez nich. Nasledne premenovat tie fotky, co chces pridat (aby sa na server nahrali s inymi nazvami) a pridat ich znovu do prispevku a hned prvy raz cez funkciu "vlozit do prispevku". No ale komu sa s tym chce tolko hrat, ze?
Carnusov... neviem ktorý je. V pondelok vyrážam na 3 týždne pod Tatry, máš prehľad ako vyzerajú single čo boli zahadzane polomom - Kvetnica, nad motokrosom?
no ten jeden nad motokrosom je zavalany stale...carnusov je ten viac nalavo od motokrosu ten je v pohode, je to ten co je taky skok maly vtej strmsej pasazi...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: tak cykloserver narátal po importe 69 km a nastúpaných 2823 m
A po vložení gpx do Locusu a doplnení SRTM výškových dát 2060 m. Teraz si vyber
This is PARADISE!
začalo to celkom dobrým failom, o 10:36 mal odchádzať rýchlik z Brna a o 10:30 ešte nebolo vypísané nástupište, asi o 10:31 ho konečne vypísali, celá stanica sa pohla na ten rýchlik, všetci naskákali do vlaku a čakali sme.. a o 10:45 každý s nadávaním vystupoval, lebo sme zistili, že na tej koľaji boli dva vlaky, lebo majú rozkopané niektoré koľaje, takže musia takto blbo radiť dva vlaky na jednu koľaj a my sme nastúpili do nesprávneho
na vínečko sa chystáme inokedy bez bikov
P.S. Ako vidim, tak si to tak uz aj spravil.