Dnes opat hreben malej fatry a sice Martinske H. - Mincol - Anakonda. V juni to bolo teda viac jazditelne. Ten dazd miestami narobil riadnu paseku. Srtk downhill ma donutil skocit celkom vysku na placku az ma prevesilo cez rajdy. Defekt zaruceny. Treba si tam davat pozor.
Co ja viem. Dokial mi z nej nekape do okuliarov ( vzdy kad zastavime ) tak ani o nej neviem. Ale ked si sadam niekam , tak ide hned dolu z hlavy. Pri jazdeni ale bez problemov.
Chata pod Chlebom. bobo je pánko, nemá pätku, prehadzku ani reťaz ale to mu nezabráni stráviť pekný deň vonku copyrightfbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net
Tak ja som bol dneska pojazdiť okolo Smoleníc. Blata bolo požehnane, len čakal som viac úzkych chodníčkov, väčšinou len široké lesné cesty. Ale výhlad zo Slepého vrchu stál zato.
nechápem čo furt lepíte defekty, máte predsa kilove motorkove plaste nie papier ako chrti
Lebo si chlapci nedajú bezduše ako ja . Defekt som dve sezóny nemal . Ak poznáš tú žltú zo Zajačky tak vieš, že tam nie je problém seknúť aj s hrubým plášťom keď to kus pustíš . A kilový a 700 gramový Minion je väčší rozdiel ako ten môj a tvoj .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kolega z RK tvrdí, že vraj ešte lepší ako modrá. Tiež sa tam niekedy chystám.
gpx by nebolo ?
napríklad: http://www.sports-tracker.com/#/workout/immortals/e11hr3nv81u7lod4
Kráľ Turca sa márne snaží polepiť rozsekanú dušu
Kráľ Turca sa márne snaží polepiť rozsekanú dušu
nechápem čo furt lepíte defekty, máte predsa kilove motorkove plaste
Daj mi prosím ťa na mape nejaký vyznačený bod kde je tá hviezda....chcel by som tam ísť kuknúť
Vsak tie podciarknute nazvy su priamo odkazy na mapu.
Lebo si chlapci nedajú bezduše ako ja