kua akurát dnes kamoš objednával a sa ma pýtal či nechcem. mal som do foroty predsa len vziať . ešte niečo ďalšie pre istotu? auto už tie drobnosti odvezie a radšej mať a nepoužiť ako potom naháňať niekde tam
kua akurát dnes kamoš objednával a sa ma pýtal či nechcem. mal som do foroty predsa len vziať . ešte niečo ďalšie pre istotu? auto už tie drobnosti odvezie a radšej mať a nepoužiť ako potom naháňať niekde tam
Mne vypadol minule srubik z spdecka! Takze ked mas nahradne tretry, tak zober...
Dnes tak rozmyslam tam.hore preco my na.Slovensku ak chceme.taketo daco ist musi to byt ilegal a 500km.od nas.stym.problem.nemaju.
Ani by som nepovedal.. V rakusku kde nemas cyklotrasu ale mas vsade sukromne pozemky su zakazove znacky bikom a keby si im isiel v chranenej oblasti tak budu nahanat nie ako u nas ze si jazdis v NP ci rezervaciach.... Toto co si sem dal je lziarske stredisko kde len dosli nato ze ked chcu zarabat musia nejako prilakat turistov aj v lete. Rakusia maju velkr problemy stymaby vobec mohli jazdit po zvazniciach lebo tie sukromne a okrem lesakov tam nesmie sa ist http://www.naturfreunde.at/freie-fahrt/
no ta3 su proste male. Ked tam chces napchat lyziarske strediska, chranene oblasti, peknu prirodu, J&T, tak na biky uz vela neostane. (pisal som v poradi od najmensieho po najvacsie..)
4 den Saalbach, zas nejaky defekt, no proste jazdit duse je katastrofa
X line zase trestala
nahodne stretnutie na najvyssom kopci s double a spolocny zjazd Hackelberg trailom, a Buchegg trailom
Saalbach je maly
Ani by som nepovedal.. V rakusku kde nemas cyklotrasu ale mas vsade sukromne pozemky su zakazove znacky bikom a keby si im isiel v chranenej oblasti tak budu nahanat nie ako u nas ze si jazdis v NP ci rezervaciach.... Toto co si sem dal je lziarske stredisko kde len dosli nato ze ked chcu zarabat musia nejako prilakat
turistov aj v lete. Rakusia maju velkr problemy stymaby vobec mohli jazdit po zvazniciach lebo tie sukromne a okrem lesakov tam nesmie sa ist http://www.naturfreunde.at/freie-fahrt/
Moje skúsenosti s lesnými a alpskými cestami v Rakúsku sú iné. Kde som chcel ísť, tam som šiel bez nejakých obmedzení...
Dneska samy Slovak. Vyjdem hore a tam Slovaci. Idem na pivo a obsluha je Slovenka a idem pre auto a vedla Slovaci:). Inak pekne bolo a Silva na zenu velmi dobre zjazduje.
32°C, žiaden tieň, žiaden vánok, len slnko a hyc. Ale aj tak 132 km na horáku (avg 21.9 km/h) po rozpálenom asfalte a zážitkov kopec. Aj defekt, aj super občerstvenie v Gutskej Bašte s príjemnou a peknou obsluhou. A strašidelne vysušené korytá beskydských riek a potokov. Určite jeden z top 3 výjazdov tejto sezóny. A príjemný bonus Gran Fondo na Strave
Nezastavovali sme veľmi a na fotky poslúžil len staručky kompakt, ale tak aspoň niečo:
Okolo Beskýd 2015
Dnes som si dal V Saalbachu Bergstadl trail. Je to najtazsie co som kedy siel a nebolo toho malo. 3.7km 600vyskovych cisteho prirodneho technickeho terenu. Pre vsetkych fanusikov endura a freerideu odporucam ist. Preveri Vas to na 110%. Kto to da bez zosadnutia a bez prestavky ma moj obdiv
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne vypadol minule srubik z spdecka! Takze ked mas nahradne tretry, tak zober...
Ani by som nepovedal.. V rakusku kde nemas cyklotrasu ale mas vsade sukromne pozemky su zakazove znacky bikom a keby si im isiel v chranenej oblasti tak budu nahanat nie ako u nas ze si jazdis v NP ci rezervaciach.... Toto co si sem dal je lziarske stredisko kde len dosli nato ze ked chcu zarabat musia nejako prilakat turistov aj v lete. Rakusia maju velkr problemy stymaby vobec mohli jazdit po zvazniciach lebo tie sukromne a okrem lesakov tam nesmie sa ist http://www.naturfreunde.at/freie-fahrt/
X line zase trestala
nahodne stretnutie na najvyssom kopci s double a spolocny zjazd Hackelberg trailom, a Buchegg trailom
Saalbach je maly
turistov aj v lete. Rakusia maju velkr problemy stymaby vobec mohli jazdit po zvazniciach lebo tie sukromne a okrem lesakov tam nesmie sa ist http://www.naturfreunde.at/freie-fahrt/
Moje skúsenosti s lesnými a alpskými cestami v Rakúsku sú iné. Kde som chcel ísť, tam som šiel bez nejakých obmedzení...
zelena je dobra
Nezastavovali sme veľmi a na fotky poslúžil len staručky kompakt, ale tak aspoň niečo:
Okolo Beskýd 2015