treba vyskusat zjazd z Prasivej v NT, podobne parametre
je to mozne no cloveka nebavi niekedy slapat pol dna a potom stratit vyskove metre za 20min. Naviac nestretnut ani zivu dusu ci nebodaj preliezat padnute stromy
Tak opat Soblahovska chata.Isli sme pomaly,obcas niaky cyklisti,,hore nealko,dole cez Kubricu a potom rekreacne domov kym som vladal cez okolite dediny do Dca.Nakoniec mi to vyslo cez 65km..Inak v Kamenicanoch opravuju lavku,je tam obmedzeny prejazd.Len neviem co maju vsetci s tymi horucavami.Ved ani moc nepieklo
včera ráno som si prebádal Skorušíske vrchy..
štart zo Zuberca ku skanzenu ,zelenou smer Oravice. na hreben na skorušinu, hrebenom do Habovky-Zuberca a na Tatliakovu chatu-dolu zvažnicou pod spalenu do zuberca na ciel Oravamana...
51,2km/3h34/1302vm
Včera Prievidza-Horná Lúka...Hore začalo hrmeť a hrmelo dve hodiny aj ked burky zasiahli M.hole len okrajovo,vačšinou iba mierny daždík...hore prijemnych 21s dole 33...
Pridavam nejake fotky z rodinno bikovej dovolenky v ski a bike rezorte Saalbach-Hinterglemm. Kto má rád traily a nechce sa mu vela slapat do kopca urcite si dajte túto oblast do svojich nesplnených snov alebo kalendára
Kedy tam vrcholi sezona? Teraz sa to zda byt akesi vyludnene, aspon podla fotiek.
sezona tam je od 15. Maja do 15 oktobra. Podla fotiek sa to len zda ze tam nik nieje. Je tam viac ludi na bikoch ako turistov. Len je to velke tak sú bikeri roztrusení. Najviac bikerov tam je ale asi prvý julový týžden kedy je tam bikový festival
pridavam foto zo vcerajsieho vyjazdu Mlynky-geravy-glacka cesta-stratenska pila-kralova hola-stratenska pila-geravy a domov 109km 5hodin 50minut cas jazdy celkovo som siel sest a pol....vyrazit na obed nebol najlepsi napad hlavne ked na sumiaci na slnku bolo 35 stupnov hore vsak bolo prijemne,brutal vietor sa postaral o to ze som si obliekol bundu pocitovo tak na 10 po kralovku som nevystupil z biku tak len kamerou vo vrecku za jazdy foto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
štart zo Zuberca ku skanzenu ,zelenou smer Oravice. na hreben na skorušinu, hrebenom do Habovky-Zuberca a na Tatliakovu chatu-dolu zvažnicou pod spalenu do zuberca na ciel Oravamana...
51,2km/3h34/1302vm
sezona tam je od 15. Maja do 15 oktobra. Podla fotiek sa to len zda ze tam nik nieje. Je tam viac ludi na bikoch ako turistov. Len je to velke tak sú bikeri roztrusení. Najviac bikerov tam je ale asi prvý julový týžden kedy je tam bikový festival
Kdeze to?