Presne tak. Pri dobrom svetle to vie fotit velmi pekne fotky. Ja som do teraz pouzival Sony Xperia P a fotilo to nadherne. Som zvedavy ako bude fotit Xperia Z3 compact.
Glevo len pridavaj fotky dalej a dufam ze niekedy dame aj spolocnu trasu.
Dnes tie mobily uz fotia tak dobre, ze pomaly nosit zo sebou fotak prestava mat zmysel.
asi až na ten môj a to nemám starý mobil, neviem či tam mám niečo zle nastavené, alebo je tam taký slabý foťák, no zdá sa mi že to kedysi fotilo lepšie...
asi to bude tým, tiež som na to myslel, lebo som ho nosil v prsnom vrecku a po vytiahnutí bol dosť orosený tak asi bude chyba len tam, je to xperia E3 čo je síce základný mobil, ale aj tak, kto videl tie moje fotky tak vie o čom to je
nešiel, ten singláčik by som si síce rád zišiel, no zas šlapať naspať pri mojej terajšej kondičke však vieš...ale ak budeš chcieť tak si to môžme dať nedelu, pohodovým tempom, žiadné nahánanie
Dneska som vysiel na Devínsku Kobylu a tam takato zacinajuca stavba. Neviete niekto co to bude az to bude? Inak zaujimalo by ma ako sa tam hore niekto vytrepal s autom (boli tam stopy)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Glevo len pridavaj fotky dalej a dufam ze niekedy dame aj spolocnu trasu.
asi až na ten môj
nešiel, ten singláčik by som si síce rád zišiel, no zas šlapať naspať pri mojej terajšej kondičke
ps: z Gerlaskej skaly je zjavne, ze Nizke Tatry su marne, marne .. do konca leta asi