jasné rozumiem tiež sa mi nechce vždy zastavovať, ak idem sám tak niečo pofotím (aj keď len mobilom) a nenaháňam to moc, no pre tých čo to tam moc nepoznajú by to mohla byť dobrá inšpirácia, tak nabudúce bude snáď tých fotiek viac, aspoň 2-3
Tak dnes som bol aj rád že som zvolil MTB. Asi 3 km som sa presúval po ceste a toľko aut som už dlho nezažil. Asi sa to všetko vracalo z kupačky a z predĺženého weekendu. Tak som zvolil hory a lesy. Nestretol som ani živú dušu, nechápem čo tí ľudia porábajú v tak krásny jarný deň. O cyklistoch tiež ani nechyrovať, v blate míňam stále len a len moje minulé stopy.
majok303 oprav ma ak sa mylim ze predajca kellysu vam dal nejaku zlavu s podmienkou ze to budete prezentovat lebo po takom naklade ako dostavate od ludi by sa na postovanie fotiek sem asi kazdy uz davno vy....
Dnes ma Mishox zaviedol na svoje domace singlace v okoli Puchova. Konecne som videl aj krasne miesta ktore nie su iba na maratone, teda na Marikovskom alebo Puchovskom
Práve že ešte prednedávnom sa ma pýtal, aké sú a pochvaľoval som si, že zatiaľ som lepšie nejazdil
Ak s ním budem tak ho hneď vyvediem z toho "hlbokého omylu"
... ale ako som už písal - brzdné vlastnosti boli na 1*
No ako tu bolo spomenuté, pre mušie váhy SUPER.
Dnes Zelene pleso. Luthy dik za inspiraciu. Paradne bolo ovela lepsie ako v lete aspon pre mna kedze nemam full a dost sa na tej trase natrapim ale dnes pohodicka v sedle cely cas a pocasie parada az horuco bolo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/MTB-Ride-Your-Life-SK-1602747459978034/
jasné rozumiem
Z vabca po žltej na osly - singletrack. dnes robili nové klopenky tak pri nich som sa zdrzal a potom už len na rybnik som vybehol
GPX by sa prosim nenaslo?
Práve že ešte prednedávnom sa ma pýtal, aké sú a pochvaľoval som si, že zatiaľ som lepšie nejazdil
Ak s ním budem tak ho hneď vyvediem z toho "hlbokého omylu"
... ale ako som už písal - brzdné vlastnosti boli na 1*
No ako tu bolo spomenuté, pre mušie váhy SUPER.