Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Výpredaj -6% Ergon Fitting Box Comfort sada pre nastavenie posedu
32,99 €
-6%
MOC 38,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Inak miesto na fľašu je na tomto ráme fakt veľmi zle vyriešené. Strašne málo priestoru. Toto som už kritizovala u Ripleyho, ale tu je to dotiahnuté k dokonalosti, resp. k nefunkčnosti.
...neverim, že to tu niekto takto naplno "povedal" mueheheee...
uplne sa stotoznujem az na "....no tipujem, že sú to skôr bikeri za počítačom, ako tí čo naozaj jazdia"...to si nemyslim, akurat miluju nie volny chrbat ale musia mat batoh. mozno je to pre nich nahrada "korytnačky".
vcera sa tu riesilo ochranne kolecko-disk za kazetou. 100 ludi 100 chuti. to je ako s pivom. jeden nevezme slovenske pivo do huby, lebo najlepsie je len plzen a kade chodi, tam to trúbi...a ked je kvazi leader nejakej pseudo komunity, tak sa ostatni po nom *****...to je bezne.
mna by len zaujimalo, preco tie flase nemaju cez naustok kryt. prebehni sa cez luku, kde sa denne pasu kravy a potom sa napi....a nie len takto, ved skoro vzdy, ked si beriem svoju isostar flasku, tak ked odklapam vičko, tak prstama citim prach na nom. bez vicka to ide do naustka rovno.
Ževraj má objem 5L, ale vlastne ten 1L rezervoár zaberá takmer celý objem. Na chrbte ho ani necítiť, ozaj pecka.
https://www.google.sk/search?q=kalenji+5l&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjOlLTfho7MAhXCkiwKHUAzA2gQ_AUIBygB&biw=1920&bih=993#imgrc=YBsA6cCuJ8KGnM%3A
Edit:
Teda len na také výjazdy, kedy viem že v prípade keď dostanem defekt tak sa zveziem domov dolu kopcom
...sa máš, že si jasnovidec. som netušil, ze na kratkom vyjazde je vylucene dostat defekt....kolko to je asi tak km ? zariadim sa rovnako..
Moja chyba, mal som napísať presnejšie.
Teda len na také výjazdy, kedy viem že keď dostanem defekt tak sa zveziem domov dolu kopcom
To je TÁ farma?
to ze som to nevedel vytiahnut je jedna vec a druha, že sa doohybaju spice a strhe sa z nich aj nejaka desatina materialu.
ako sam pises - nejaka norma to vyzaduje....ta norma bude najskor bezpecnostna...preto to tam je....
vieš ty co... dohodnime sa, že sa nedohodneme dobre ? to bude najlepsie
kua, som vedel, ze su tu aj racionalne uvažujuci....si ma potesil
Ano ta stara, 2014 myslim
V tomto videu je od 1:14 ukážka, čo mu spravila reťaz so š*****mi, hovorí, že mu tam zapadla iba raz:
Spoke Protector/Guard - Do You Really Need it?Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
-ale nehejtujem nikoho ked si tam nechá ten plast...