Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Keby nahodou niekto isiel trasu z Podlesku okolo horarne Glac tak som niekde pred nou stratil makke puzdro na okuliare. A ci by mi ho neposlal keby sa naslo 😊🙄
napadalo vody tak som povymetal cesty okolo Bezovca, no cisty som aj tak domov neprisiel
BN-Kulhan-Horna+Dolna-Moravany-Kostolny vrch sedlo-kopanica Dolina-Zavada-Topolciansky hrad-Duchonka-BN
blato neblato, buduci vikend uz na mtb lebo mi jar ujde pred ocami - z cesty je obcas nieco citit (nielen zdochliny) ale moc toho vidiet nieje
napadalo vody tak som povymetal cesty okolo Bezovca, no cisty som aj tak domov neprisiel
BN-Kulhan-Horna+Dolna-Moravany-Kostolny vrch sedlo-kopanica Dolina-Zavada-Topolciansky hrad-Duchonka-BN
blato neblato, buduci vikend uz na mtb lebo mi jar ujde pred ocami - z cesty je obcas nieco citit (nielen zdochliny) ale moc toho vidiet nieje
na druhej fotke vidim hobitie pribytky ?
... nestretli sme sa včera pred obedom na ceste zo Smokovca do PP ? Niekoho s podobným Bajkom som zdravil . Pinarello , svetlo , brada
Glevo a teba som pred predbiehal na Multivane v druhom jazdnom pruhu pri Tatranskej Polianke ako správny , uvedomelý vodič .
moze byt