Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Zihadlo, ak mas k tomu zmatnene svetla, je to pre protiiducich este horsie- viac svetla sa rozptyli tam, kam nema... Ja som tiez skusil nejake lepsie cinske H7 LEDky do obyc svetiel (reflektorov), tusim dokonca na tunajsie odporucanie. Svietilo to ozaj pekne, ale kedze som nechcel byt za chumaja co osvetluje druhych, sklapal som to nizsie, takze som nakoniec videl do mensej vzdialenosti. Skoncil som pri normalnych legalnych Osram Nightbreaker Laser. Keby niekto chcel experimentovat, posuniem ich dalej
no tieto neosvetluju lebo si SMD do boku, do dialky svietia ako klasicke H7 v standardnej vzdialenosti, a dokonca ked som za autom vidím čiaru pod oknom , kde končí pekne luč, napr u fenixu smerom dolu... a po stranách
prvý vecer som spravil cez 200km na servisoch po orvských dedinách a nikto s tým nemal problem že by blikal, a to bola dosť premávka...
kup si do nivy paradne led svetla. dnes som jednu na nabrezi pri river parku videl...a bonus mal zapnute aj hmlovky, ktore teda podla mna svietili a oslepovali podstatne viac nez tie stretavacie led svetla
Nad osramam led uvazujem aj ja. Mam na mondeu cocky, nie paraboly, cize svietit by to malo uplne v poriadku. Aktualne mam nightbreaker laser a tie svetla svietia aj tak biedne.
Pokial tie nightbreaker laser nepomohli, asi mas vypalenu parabolu. Aj v sosovkovych svetlach mas ziarovku v malej parabole, ktora odraza svetlo do sosovky cez clonu.
Nie. Problem je v svetlach samotnych. Je to znamy problem v novom mondeu. Halogenove svetla su fakt na hovno a vela ludi ma rovnake problemy ako ja. Svietivost sa rapidne zvysila ale stale stoji za prd.
Len otázka, viezol som sa v služobnom Peugeote, taká malá dodávka, nejaký starší model. Vadilo mi že tlačítko sťahovania okien fungovalo opačne ako som zvyknutý z OPLA, potiahnem k sebe a okno sa vytiahlo hore, potiahnem od seba a okno sa stiahlo. Som zvyknutý na klasické potiahnem k sebe, okno ide dole a od seba a okno sa vytiahne hore.
Je to "vychytávka" starších modelov alebo to majú aj novšie tak? Alebo len peugeoty?
Ak som správne pochopil tak by som povedal že v tom opli bude niečo spatne pretože zatiaľ mi na všetkých autách fungovalo sťahovanie okien tak ako v tom pezote
Tak spotreba bude asi kompromis. Moja 1.6 hladka tiez zerie v lete 7-7,5 a v zime o necely liter viac. A dialnicu pod 8 nedam ani keby co sa dialo. Skor ma zaujimali nejake skusenosti dlhodobe. Diesel tam nechcem a t-gdi vraj zerie este o 2 litre viac 😁
Bude to pre mladu a ta nie je trhac asfaltu. Lenze doteraz jazdila oturbene male fabie tak si bude asi tazko zvykat.
Sportage/tucson s 1.6 je nezmysel. Keď som hľadal jazdenku s atmo benzínom, mal som v zozname aj tento model. Auto pôsobí dojmom veľkého, vo vnútri je to opak. Kufor je výsmech. Obhliadka to len potvrdila. Spotreba 8.5 - 9/100 pre 2wd príliš veľa. Toľko mám s crv 2.0i-vtec 4wd, ktoré má o200kg viac.
zihadlo 5mas iny tip na auto 2017+ co najviac bezproblemove, benzin, manual, idealne kombi do 12k max 13k
Ziadne francuzske a talianske kyble
Chceli sme este i30 kombi ale vyfukli nam jednu a dalsia aktualne nie je. Ecoboostu nejak neverim.
Ono to bude sukromne auto ktore bude pouzivane aj na firemne ucely lebo...
Musime vymenit 2kovu kratku fabiu za nieco vacsie. Nevojde bike, kocik atd.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prvý vecer som spravil cez 200km na servisoch po orvských dedinách a nikto s tým nemal problem že by blikal, a to bola dosť premávka...
Je to "vychytávka" starších modelov alebo to majú aj novšie tak? Alebo len peugeoty?
Bude to pre mladu a ta nie je trhac asfaltu. Lenze doteraz jazdila oturbene male fabie tak si bude asi tazko zvykat.
Ziadne francuzske a talianske kyble
Chceli sme este i30 kombi ale vyfukli nam jednu a dalsia aktualne nie je. Ecoboostu nejak neverim.
Ono to bude sukromne auto ktore bude pouzivane aj na firemne ucely lebo...
Musime vymenit 2kovu kratku fabiu za nieco vacsie. Nevojde bike, kocik atd.