Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
aj pocas roka ked nezabudnem
cierny matny vzhlad, ako nove a chrani pred uv. tekute silikon prostriedky sa mi neosvedcili
pouzivam v jemnej vrstve aj na plastove korytka pod boty. Soft99 Tire Black Wax
Kde ich uskladnujes?
Keby som nemal nič iné poruke, tak by som použil iba silikónový olej na bočnice. Nikdy som to neriešil, iba umyjem kolesá, nechám vyschnúť a odložím do skladu.
Tak pridávam svojho nového miláčika. Škoda Superb L&K 2.0TSI 280k. Prechod z octavie combi 2011 cítiť (inak je na predaj keby niekto chcel spoľahlivé garážováne auto). Je to to komfortne riadny rozdiel, DCC tlmiče v jednotlivých režimoch citeľne menia tuhosť. Ešte si zvykám na spotrebu 😀 na TDI človek môže jazdiť ako chce ale ťažko sa dostať cez 6,5. Toto papka v meste okolo 12 a na diaľnici pri kludnej jazde 9. Radosť predbiehať teraz :)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cierny matny vzhlad, ako nove a chrani pred uv. tekute silikon prostriedky sa mi neosvedcili
pouzivam v jemnej vrstve aj na plastove korytka pod boty. Soft99 Tire Black Wax
Ja používam tohoto kojota
https://www.autokelly.sk/Product/AC-C5318/1198725?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=VVPMAX%20-%20near%20index&utm_id=22702230130&gad_source=1&gad_campaignid=22702231861&gbraid=0AAAAAonoPJyL4lyQnp3DtStVkLyq5jPAF&gclid=Cj0KCQjw9obIBhCAARIsAGHm1mRWeRp08zAmOZRf7l_HMgV8BnhWAXWySpK_WT-yVxjSCK6ncrn2XyAaAoTVEALw_wcB
...a spokojnosť
Keby som nemal nič iné poruke, tak by som použil iba silikónový olej na bočnice. Nikdy som to neriešil, iba umyjem kolesá, nechám vyschnúť a odložím do skladu.
Tak pridávam svojho nového miláčika. Škoda Superb L&K 2.0TSI 280k. Prechod z octavie combi 2011 cítiť (inak je na predaj keby niekto chcel spoľahlivé garážováne auto). Je to to komfortne riadny rozdiel, DCC tlmiče v jednotlivých režimoch citeľne menia tuhosť. Ešte si zvykám na spotrebu 😀 na TDI človek môže jazdiť ako chce ale ťažko sa dostať cez 6,5. Toto papka v meste okolo 12 a na diaľnici pri kludnej jazde 9. Radosť predbiehať teraz :)