Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Detailne informacie ku velmi vela typom aut najdete tu. Nie pri vsetkych su do hlbky popisane caste problemy a na co si dat pozor, ale tam, kde to je, je to neskutocne dobre popisane a fakt komplexne. Urcite pomoze pri rozhodovani sa do akej jazdenky ist.
shmirgel: divna stranka, Saab turbo motor poznam, co tam pisu je sice ciastocne pravda, ale pokial sa clovek o to auto nestara, obzvlast ked ide o turbo. Tieto motory vyzadovali doslednu vymenu oleja podla vyuzitia (teda napr. hlavne po meste kludne aj po 8tisic), nie srackoidne oleje typu Shell 5W40 a rozvody sa teda rozhodne menia podstatne skor ako pri 200t. Zrejme typci ocakavaju, ze turbomotor vydrzi prasenie do nekonecna Ad Subaru diesel, tam mam informacie este horsie, ako popisuje clanok
Pls. mate niekto skusenosti s Komunalnou poistovnou alebo Kooperativou co sa tyka PZP? Resp. s ktorou poistovnou mate negativnu skusenost a s ktorou pozitivnu pri rieseni poistnej udalosti? Dik.
Kooperativa, zla skusenost(osobne musis ist odniest papiere na niekolko krat nakolko nie su schopni ti povedat co vsetko treba, sam sa musis dostavit na obhliadku a pristup obhliadaca des). Alianz - pozitivna skusenost(cez telefon im oznamis co sa stalo, zapisnicu im oskenujes a posles mailom, obhliadac pride na tebou urcene miesto v tebou urceny cas a peniaze vyplatia za par dni). U mna jednoznacne volba Alianz. Avsak v pripade nehody rozhoduje riesi veci poistovna vinnika nehody.
s kooperatívou zlú, bol som na strane príjemcu, .. naťahovanie termínov vyhováranie sa ... ale bolo to ešte v čase keď sa nevypisovali povinne tlačivá takže bolo viac vecí na ktoré sa mohli vyhovárať
dobrú s generali, ale pravda je že tam som to riešil cez havarijku (keďže bolo nemožné čakať kým sa rozhýbe tá kooperatíva vinníka) a nie zákonnú, ... ale prístup znalosť a pod proste máš alebo nemáš
A uz Ti niekedy niekto povedal, ze ked fotis nejaky objekt, ktory ma byt vidiet, tak ze ma byt v strede toho kukatka resp. displeja a ze z neho nema byt polovica odseknuta?
ja mám s kooperativou dobré skúsenosti.. doma na vlastnom parkovisku mi nacúval do dverí jeden okoloidúci, ktorý sa tam otáčal, tak sme spísali ten papier o nehode. telefonicky som to nahlásil, pozvali ma na obhliadku, tam mi povedal čo všetko im mám poslať, tak som to spravil, po mesiaci mi napísali, že som zabudol poslať kópiu TP (obhliadajúci technik mi povedal že to doloží on), tak som im ju poslal a cca za mesiac došli peniaze na účet, zaplatili celú výšku faktúry za opravu..
Avsak v pripade nehody rozhoduje riesi veci poistovna vinnika nehody.
Ano, to je pravda, ze by mi to mohlo byt jedno, kde mam poistku ja, akurat ze Komunalna poistovna a Kooperativa v ramci poistneho krytia hradia z PZP aj skodu na mojom vozidle sposobenu zivlom. Kedze havarijnu poistku nechcem, tak PZP s krytim zivlov sa mi zda ako idealna volba.
Lapalko: Akoze po cene? Hadam po sluzbach, nie? Keby som siel po cene, tak beriem to najlacnejsie poistenie co mi vypluje web. A ako som spominal - ponuka to aj Komunalna poistovna, nielen Kooperativa.
A inak co vsetko si uz za toho pol miliona menil? Myslim take menej bezne veci, nie ze pneu, kotuce a brzdove oblozenie. Napr. spojka, loziska v kolesach, rozvody a pod.
Olej kazdych max. 15.000, rozvody kazdych 90.000, tesnenie pod hlavou pri 270.000, predne loziska 2x, brzdovy posilovac, predne brzdy asi 4x a zadne 1x
V plane tlmice, vstreky, vycistit cerpadlo a turbo a nejake drobnosti....
Spojka zatial povodna, teda ja mam auto od cca 200.000, ale zatial funguje, takze sa do nej nepustam
Ale je to drac, takze za to, co uz ta nabehala, by som mohol poslat do Mladej Boleslavy dakovny list
ja mám s kooperativou dobré skúsenosti.. doma na vlastnom parkovisku mi nacúval do dverí jeden okoloidúci, ktorý sa tam otáčal, tak sme spísali ten papier o nehode. telefonicky som to nahlásil, pozvali ma na obhliadku, tam mi povedal čo všetko im mám poslať, tak som to spravil, po mesiaci mi napísali, že som zabudol poslať kópiu TP (obhliadajúci technik mi povedal že to doloží on), tak som im ju poslal a cca za mesiac došli peniaze na účet, zaplatili celú výšku faktúry za opravu..
Presne postup Kooperativy, natahovat cas. Ja som siel osobne na pobocku aj s TP a oni mi ho vratili s tym ze ho nepotrebuju. Po mesiaci im volam ze kedy bude obhliadka, na co mi argumentovali ze nemam v poriadku papiere a chyba im TP A o pristupe a chovani cloveka co robil obhliadku skoda mlcat...
Celkovo to trvalo viac ako 2 mesiace. Pri predchadzajucej udalosti to Alianz vybavil za 2 tyzdne od nahlasenia po vyplatenie penazi...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.autorubik.sk/category/kupujem-ojazdene-auto/
dobrú s generali, ale pravda je že tam som to riešil cez havarijku (keďže bolo nemožné čakať kým sa rozhýbe tá kooperatíva vinníka) a nie zákonnú, ... ale prístup znalosť a pod proste máš alebo nemáš
Ano, to je pravda, ze by mi to mohlo byt jedno, kde mam poistku ja, akurat ze Komunalna poistovna a Kooperativa v ramci poistneho krytia hradia z PZP aj skodu na mojom vozidle sposobenu zivlom. Kedze havarijnu poistku nechcem, tak PZP s krytim zivlov sa mi zda ako idealna volba.
Ale dam si nabuduce na to pozor
Dushky: OK
A inak co vsetko si uz za toho pol miliona menil? Myslim take menej bezne veci, nie ze pneu, kotuce a brzdove oblozenie.
V plane tlmice, vstreky, vycistit cerpadlo a turbo a nejake drobnosti....
Spojka zatial povodna, teda ja mam auto od cca 200.000, ale zatial funguje, takze sa do nej nepustam
Ale je to drac, takze za to, co uz ta nabehala, by som mohol poslat do Mladej Boleslavy dakovny list
Presne postup Kooperativy, natahovat cas. Ja som siel osobne na pobocku aj s TP a oni mi ho vratili s tym ze ho nepotrebuju. Po mesiaci im volam ze kedy bude obhliadka, na co mi argumentovali ze nemam v poriadku papiere a chyba im TP
Celkovo to trvalo viac ako 2 mesiace. Pri predchadzajucej udalosti to Alianz vybavil za 2 tyzdne od nahlasenia po vyplatenie penazi...