Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Ludia vy si aj nieco overite predtym lez nieco napisete?
Potom ze vznikaju bludy a famy.
Teda ak je 6-8 Eur pre niekoho vela za jednu "zhavicku" tak som nic nenapisal.
Vydrz sa lisi, ludia pisu ze im vydrzia aj cez 100tkm.
Zase slovíčka - prevádzkové náklady v mojom ponímaní znamená koľko ma auto stojí mesačne. Celkovo. So všetkým.
K tej záruke - pokiaľ je bežná čiže 2 roky a hore bolo napísané že diesel s 200 000km, tak poznám iba jedného človeka v mojom okolí ktorý to vie urobiť. Všetci ostatní si tie opravy pri 200 000km platia sami.
Ja sám jazdím na staršom aute a aj keď tie niektoré opravy trochu bolia, tak s tým proste musím počítať.
62€ a ešte FoMoCo čo podľa mojej skúsenosti je lacnejšia značka je trochu dosť. Moje Bosch (???) stáli v kamennom obchode necelých 30€, akurát že mali nejaký pošahaný katalóg a pri tom istom čísle dielu sú o 2-3 mm kratšie.
Ked som bral veci od nich za normalne (nie Slovenske) ceny, tak som nikdy nemal problem.
Slovensky Ford ma z historickych dovodov super specialny cennik pre krajiny ako Macedonsko a podobne (aspon pre 4 rokmi este mal - odvtedy niesom na SK)
Ale zalezi s cim porovnavas - ak mas ako standard Starline, Kamoka a podobne, tak FoMoCo je samozrejme inde. Ak mas ako standard Bosch a Delphi, tak mi to vychadzalo lepsie.
Jezus "matko: Pisali sme o prevadzkovych nakladoch. Ty vymenuvas potencialne poruchy kryte zarukou. Pri konci zaruky to clovek co to kupuje ako spotrebak preda a poruchy po zaruke ho nezaujimaju. Tie uz riesi ten, co to kupi."
Zaujimalo by ma kolko % ludi kupuje auto na dva roky... z mojho pohladu si vela ludi musi na auto pozicat a keby ho chceli po 2 rokoch predat a kupit ine, dost by na tom stratili, to je prva vec, a druha je ze na to dalsie by si museli zase len poziciat, a to viac o to co prerobili na tom prvom aute. Ale zalezi aj na tom ake si kupuju auta samozrejme...
2.0 to je mk4? Lebo od mk3 ruky preč. Teda ak nemáš niekoho čo vie robiť čerpadlá a vstrekovače. Mal som ho, super auto, dali sme spolu dosť km a motor išiel ok. Ale v mojom okolí to stalo veľa ľudí veľa peňazí a nervov.
Je to mk3 a mal by to byť už ten menej problémový motor má to aj tie lepšie vstrekovače už tak ani tie by nemali odchádzať, kamarát mal ten problémovejší kde bolo to čerpadlo a dalo to auto 430xxxkm bez problémov. A určite to bude menej problémové ako patália
OK, sam sa musis rozhodnut. Ja som mal 2003 96kw TDCi po FL, islo pekne a bol som s nim spokojny - malo aj svoje chyby, zase ktore auto pri mojom pouzivani nema....
Ale islo prec, lebo to vyzeralo ze by uz za 10 000km mohli odist vstreky a tam bola oprava drahsia ako cele auto. Neviem ci nakoniec odisli, lebo s novym majitelom niesom v kontakte, ale auto som videl este po par rokoch jazdit.
Dobra rada: hod to konkretne auto na FordClub.sk - maju temu inzeraty s Fordami a mozes sa dozvediet viac.
Aké máte skúsenosti s lacnými alu diskami Dezent? Ja som práve zistil /mám ich na zimných gumách/, že sa miestami pod lakom disku začali tvoriť také oxidačné flaky ako keby pod lakom nejaké červíčky behali. Disky majú cca 4-5 rokov a sú ako som už spomenul používané na zimné obutie.
Tie dezenty nemozes casto drhnut. Ked ich nechas pekne na aute a neumyvas, vydrzia dlho pekne (spinave)
Ale teraz vazne, mame ich uz 6 rokov na aute a bez straty kvetinky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ludia vy si aj nieco overite predtym lez nieco napisete?
Potom ze vznikaju bludy a famy.
Teda ak je 6-8 Eur pre niekoho vela za jednu "zhavicku" tak som nic nenapisal.
Vydrz sa lisi, ludia pisu ze im vydrzia aj cez 100tkm.
K tej záruke - pokiaľ je bežná čiže 2 roky a hore bolo napísané že diesel s 200 000km, tak poznám iba jedného človeka v mojom okolí ktorý to vie urobiť. Všetci ostatní si tie opravy pri 200 000km platia sami.
Ja sám jazdím na staršom aute a aj keď tie niektoré opravy trochu bolia, tak s tým proste musím počítať.
62€ a ešte FoMoCo čo podľa mojej skúsenosti je lacnejšia značka je trochu dosť. Moje Bosch (???) stáli v kamennom obchode necelých 30€, akurát že mali nejaký pošahaný katalóg a pri tom istom čísle dielu sú o 2-3 mm kratšie.
Slovensky Ford ma z historickych dovodov super specialny cennik pre krajiny ako Macedonsko a podobne (aspon pre 4 rokmi este mal - odvtedy niesom na SK)
Ale zalezi s cim porovnavas - ak mas ako standard Starline, Kamoka a podobne, tak FoMoCo je samozrejme inde. Ak mas ako standard Bosch a Delphi, tak mi to vychadzalo lepsie.
Zaujimalo by ma kolko % ludi kupuje auto na dva roky... z mojho pohladu si vela ludi musi na auto pozicat a keby ho chceli po 2 rokoch predat a kupit ine, dost by na tom stratili, to je prva vec, a druha je ze na to dalsie by si museli zase len poziciat, a to viac o to co prerobili na tom prvom aute. Ale zalezi aj na tom ake si kupuju auta samozrejme...
Treba sa skusit v servisu opytat, ci si spravne tipnu, aku sviecku pri dieselovom motore treba vymenit.
Ale islo prec, lebo to vyzeralo ze by uz za 10 000km mohli odist vstreky a tam bola oprava drahsia ako cele auto. Neviem ci nakoniec odisli, lebo s novym majitelom niesom v kontakte, ale auto som videl este po par rokoch jazdit.
Dobra rada: hod to konkretne auto na FordClub.sk - maju temu inzeraty s Fordami a mozes sa dozvediet viac.
Ale teraz vazne, mame ich uz 6 rokov na aute a bez straty kvetinky.