Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Ono je ten mytus o francuzoch spojeny s viacerymi vecami a tiez nieje vylucene ze je to zapricinene marketingovou politikou Nemeckych automobiliek...nakolko sa oplati zaplatit o cca.15% menej(bavime sa o jazdenkach) si musi uvazit kazdy sam.Samozrejme v kazdej automobilke boli nepodarene modely a kazde auto ma svoje muchy.Napr.mal som z viacerych zdrojov dobre referencie na Fordy a zase sa nasli ludia co mi to vyhovarali,lebo toto sa kazi,toto je drahe...moj byvaly Nemecky kolega ma tiez toho casu odhovaral od Fordu,ze robil v servise a ze sa kazia...a nakoniec on kupil Opla Astru
Mne osobne sa v dnesnej situacii vidi ako jednoznacne vyhodna kupa "ludovej"jazdenky Oktavka-lacny servis,dobra spotreba,pohodove afto.
Koľko Vás tu pindá na francúzske autá... a pritom spokojne sedíte na Deme, Kellyse, Vertecu alebo Meride... a slintáte nad nejakým americkým štvrokolesovým alebo dvojkolesovým šuntom.
P.S. - nevlastnil som, ani nevlastním francúzske auto.
Sa cudujem ze sa este vobec nejake auta predavaju. Francuzske a talianske su kazove (francuzske navyse s nekomunikativnym riadenim), japonske sice kvalitne ale maju drahe nahradne diely, americke su opachy. Najlepsie su samozrejme nemecke, ale tie sa zase kradnu
Hladal som jazdenku, v autach sa ani trochu nevyznam a toto je take zhrnutie co som si za cca 3 mesiace vypocul. Nakoniec som si vybral Forda. Len mi vadi ze zamrzli ostrekovace, sem tam skape motor, lak je prilis citlivy na skrabance (jeden by neveril ake stopy zanecha obcasny vylet do krikov) a na snehu sa smyka. Ale su aj ludia co tvrdia ze to auto nemoze. Ze vraj Volkswagen podobne vady nema
Takze mam americke auto z nemecka a slovensky bike z Taiwanu .
heh auto je vzdy kus od kusu.. kolega ma napr male clio 1,4 a za 100tis km mal problem pri 20tis so svieckami, inak servis videl tak pri vymene oleja.. stryko stary fiat brava 1,2 za 200tis tiez bez vaznych problemov, dalej uz nic siel na totalku
takze 2 priklady pojazdnych francuzov aj talianov
teraz mam americky ford vyrobeny v nemecku.. inak nemecke auto je taky zvlastny pojem.. myslis nemecke auto vyrobene na slovensku, cechach atd.. alebo nemecke auto vyrobene v nemecku turkami..
alebo japonsku corollu vyrabanu tusim v turecku?
inak k ostrekovacom fordu: nemrzka? minuly vikend som videl ako typek preplachol ostrekovace vriacou vodou, chvilu pockal, vypustil, nalial dalsie 2L a ostrekovace isli, nepotrhane ani trubicky ani cerpadlo vypustil, nemrzku a slo sa dalej.. (Ford Focus 2002)
joooj ... tak dnes som bol po mojho miuacika v servise a co to nevidim .... nastupca uz na predajni Golf VI .... no na prvy pohlad skoro to iste. Ak tvrdili, ze chceli ho spravit sportovejsi, tak to sa im celkom podarilo uz pri pohlade na zakladnu verziu (tesim na tie vyladene verzie - do leta tu budu). Predne svetla fajne ... zadne pre mna velke sklamanie (uz na Tuaregovi sa mi nepacili a vzdy som si hovoril, Golfik ma zadne svetla ovela krajsie), nu a oni okopirovali Tuaregove pre sestku ... Kufor uuuplne taky isty ako v piatej generacii. Interier ... jasne ze krajsi, lepsie materiali (co je teda co povedat, lebo uz na patku sa nechytala konkurencia) ale trosku sklamanie - dooost vela dielov totoznych s piatou generaciou (mam pocit, ze aj cele auto je len take zlepsenie patky). Najviac ma sklamala radiaca paka, ktora ma veeeelmi velmi potesila na patke - v sestke zostala presne ta ista ... hmm ... malicku obmenu jej mohli dopriat, tak ako aj cely stredovy tunel je rovnaky. Palubny pocitac, budiky, klima, radio to vsetko je prebrate z Pasata CC ... veeeelmo pekne auto a aj interier ... korunke treba setrit - vyvoj je drahy a je financna kriza ...
Sedadlaaaa ... potesili na patke su sqele, na sestke este lepsie ... mnam ... sedel som v nom len asi 10minut, tak som nezachytil toho moc, ale dojem fajn ... ved Golf je auto, ktore ma svoju klientelu, nemusia vymyslat ohromne zmeny s tymi prichadzaju aj tak vzdy pri neparnej generacii ...
Jaro ... presne som povedal predajcovi. Moje slova: "Pripada mi to ako facelift patky, ja si pockam na sedmicku ".
Aaaale take sa este nestalo, aby prisli dve generacie za sebou az tak rychlo, ono tvrdit, ze sestka je len upravena patka je velmi slepe - vies si predstavit, ze by o tri roky prisli s novym prevratnejsim designom? mozno hej ... bola by to parada, keby sa znova podaril skok ako bol medzi dvojkou a trojkou, teraz spravili len taku obmenu patky a tym padom zisklali cas na skutocne novu generaciu ... no nechajme sa prekvapit ... ja by som to uvital ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne osobne sa v dnesnej situacii vidi ako jednoznacne vyhodna kupa "ludovej"jazdenky Oktavka-lacny servis,dobra spotreba,pohodove afto.
P.S. - nevlastnil som, ani nevlastním francúzske auto.
pozor ale auto ma o dve kolesa viac
fuj teraz som si uvedomil ze momentalne mam americke aj auto aj bike.. grr
Hladal som jazdenku, v autach sa ani trochu nevyznam a toto je take zhrnutie co som si za cca 3 mesiace vypocul. Nakoniec som si vybral Forda. Len mi vadi ze zamrzli ostrekovace, sem tam skape motor, lak je prilis citlivy na skrabance (jeden by neveril ake stopy zanecha obcasny vylet do krikov) a na snehu sa smyka. Ale su aj ludia co tvrdia ze to auto nemoze. Ze vraj Volkswagen podobne vady nema
Takze mam americke auto z nemecka a slovensky bike z Taiwanu
takze 2 priklady pojazdnych francuzov aj talianov
teraz mam americky ford vyrobeny v nemecku.. inak nemecke auto je taky zvlastny pojem.. myslis nemecke auto vyrobene na slovensku, cechach atd.. alebo nemecke auto vyrobene v nemecku turkami..
alebo japonsku corollu vyrabanu tusim v turecku?
inak k ostrekovacom fordu: nemrzka?
nepresiel si nahodou z benzina na diesel?
Sedadlaaaa ... potesili na patke su sqele, na sestke este lepsie ... mnam ... sedel som v nom len asi 10minut, tak som nezachytil toho moc, ale dojem fajn ... ved Golf je auto, ktore ma svoju klientelu, nemusia vymyslat ohromne zmeny s tymi prichadzaju aj tak vzdy pri neparnej generacii
Aaaale take sa este nestalo, aby prisli dve generacie za sebou az tak rychlo, ono tvrdit, ze sestka je len upravena patka je velmi slepe - vies si predstavit, ze by o tri roky prisli s novym prevratnejsim designom? mozno hej ... bola by to parada, keby sa znova podaril skok ako bol medzi dvojkou a trojkou, teraz spravili len taku obmenu patky a tym padom zisklali cas na skutocne novu generaciu ... no nechajme sa prekvapit ... ja by som to uvital ...