Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Valeček, len je rozdiel vodič na rs4 a vodič na Fabii. Ten na rs4 dá zimu aj na Matadorkach a Fabiak ani na Conti🙂. Zas rozdiel je predok, zadok, 4x4,suv, van,nove tlmiče, dobrá geometria, auto s ABS, ESP, bez elektroniky, guma 8mm,alebo 4mm... Prezuvam už asi 12rokov cca tak po 400aut na jar a na jeseň. A ľudia sú stále nepoužiteľný. Furt mu je lepšia 8rocna Michelin, ako nová matadorka. Podľa mňa, má mať zimná hlavne vysokú vzorku a nesmie byť stará(par áut som odmietol prezut gumy 2003 rok). Radšej kúpiť častejšie lacnejšiu značku, ako dojazdievat dlhé roky drahšie pneu. A keď si blbec a nerozmýšľaš o situácii a podmienkach na ceste, tak už ani koľajnice nepomôžu.
Tento rok a gumy rok výroby 2003🙂. Všelijaké vysvetlenia ľudia majú keď sa ich pytam, sak to len do mesta, ja moc nechodím... Ale najlepší sú, keď poviedia ze šak to len žena chodí na tom s deťmi do školy a späť. 200€ za gumy nedá, ale 100€mesacne pre fajčí.
Po Certovici na matadorkach to dnes šlo (2254517). Som všetkých obiehal, aj bemeve. oproti dunlopu mi prídu menej iste pri vbehnuti do hlbšej vody, ale ešte ich musím lepšie vyskúšať, 1000km je ešte málo.
Príde trošku snehu a ľudia spomalia na 30-40. Jasné, do zákruty treba trochu spomaliť...
mna prvom aute pole, som prišiel na oravu, o 4tej rano som jazdil do Oravskej Lesnej na nových matadorkach som bol kral kopečku príslop , často bývalo 5-10cm na este ked husto snežilo a odhrnače nestíhali.... v tu zimu bolo v lesnej 2.7m snehu.
Ja mam od minulej zimy na zadnom nahone Orium winter a velmi dobre pneu na sneh. Casto jazdim do narocnejsich podmienok v zime a parada. Vzorka riadne vysoká a makka guma.
Ved je to jedna znacka. Michelin. Mam aj letne ale v letnych ja nevidim rozdiel :d hlucne nie sú. Letne mam iba 2ks. Funguju. Ale.zimne su fakt dobre. Vyrobene v srbsku(tigar)
Tiež mám zimné SEBRING snow ( tiež Made in Serbia ) patria do MICHELIN koncernu.
Tie sú dobré.
Asi vyskúšam tieto ORIUM letné.
...a ako píšete, cena super 👍
Sú pekné čierne Kórejská pneu vyrábaná v Čechách a montovaná do prvovýroby napr pre škoda ci seat. Tieto konkrétne som obul ocovi na škoda yeti. Nieje to nič prevratné ale ani nesklamú.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak- chodievate autom az hore k pomniku?
keď idem na bežky tak áno
Príde trošku snehu a ľudia spomalia na 30-40. Jasné, do zákruty treba trochu spomaliť...
Kamarát mi to odporúča, vraj najlepšie čo jazdil ( Golf 6 )
https://www.pneucom.sk/orium/letne-pneumatiky-orium/orium-high-performance/215-60-r16-99v?utm_source=heureka.sk&utm_campaign=heureka.sk&utm_medium=cpc
Tie sú dobré.
Asi vyskúšam tieto ORIUM letné.
...a ako píšete, cena super 👍
dokonca ani tvoj otec, to nemôže byť náhoda