Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Porovnavaj bud plnu verziu, alebo zaklad. Camry si dal zaklad, Civica plnku.
Sedel som aj v Corolle, ale ta ma fakt nezaujala. To by som uz radsej Skodovku.
Inak teraz uz aj novy Focus v plnke stoji 32k. Ceny sa zdvihli strasne.
vedel som ze niekto bude reagovat, lenze aj ten comfort u camry je nieco ako plnka u civicy..... skus si niekedy sadnut do 2.5l hybridu camry a 2.0 hybrid civic, neporovnatelne, to camry o min. triedu lepsie,aj ked to je comfort.Nevravim nic, ta Hondicka je krasne auto,ale za tu cenu by som kupoval radsej premium Camry.Mam novu Toyotu Avensis 1.8vvti kombi,a dalsie auto bude urcite Camry
Naco by som si sadal do auta, ktore sa mi nevojde do garaze. Hladam nieco v nizsej strednej triede. 25-30 000 eur. To, ze nieco v strednej triede bude komfortnejsie, moze byt. Ale to je ina trieda a velkost aut. Jediny zaujimavy parameter je velkost kufra.
Keby som chcel strednu triedu, tak si kupim mazdu 6 kombika za 36.
ano aj kvoli tomu ze komisari neradi jazdia ked je pod 10 stupnov. a ze kurz vacsinou aj tak trva 2 mesiace. to povedali kolegovi niekde v BS mne vacsinov v BA a okoli povedali ze maju nejakych rozrobenych ktory budu koncit v novembri. a dalsich az v novom roku. a ze hej aj kvoli pocasiu uz tiez nechcu.
Caute, tak sa musim pochvalit, odhlucnil som svojho Xceeda cez Ahifi (podlahu, kufor, piate dvere, predne dvere) a musim povedat ze to celkom pomohlo, hluk je urcite ovela mensi, sam som neveril ze to bude mat taky efekt. Paradoxne pri nizsich rychlostiach to nie je az tak pocut, skor pri vyssich rychlostiach je to celkom poznat. Co sa tyka zvuku, je trochu zretelnejsi, ale zeby mi odhlucnenie spravilo z reprakov super zvuk, to zas nie
to je ten 6-valcový prúserový motor z prúserovým vstrekovacím čerpadlom Bosch VP44 ?
to ako dokázali-veď to je úplná pohroma-kopírujem z jednej recenzie:
Motor 2,5 TDI V6 (110 kW) je nejhorší TDI, jaké kdy vzniklo. Důvody:
1) Momentová charakteristika. Motor takřka netáhne do 2000 min-1, pak vystřelí. Dost nepříjemná jízda. Pozdější verze 120 a 132 kW jsou daleko lepší, vlastně skvělé. Ale 110 nebo 114 kW nebrat.
2) Hmotnost. U Audi je motor umístěn podélně před přední nápravou, a je-li to dieselový šestiválec, tak jí šeredně zatěžuje. Krom vlivu na životnost je takové auto pak silně nedotáčivé a rychlý vyhýbací manévr s ním neproveditelný.
3) Vstřikovací čerpadlo Bosch VP 44. Toto elektronicky řízené čerpadlo trpí náhlou smrtí své řídicí jednotky, které stojí 9000 Kč + 8000 Kč za práci (rozebrání čerpadla v diesel centru Bosch – odskoušení a nahrání nové kompenzace do jednotky). Dále se zanáší sítko, které je v tělese čerpadla a nelze jej vyměnit ani vyčistit, takže musíte vyměnit celé těleso. To je myslím za 10 tisíc (+ 8 práce, v ní ještě není demontáž a montáž do vozu).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sedel som aj v Corolle, ale ta ma fakt nezaujala. To by som uz radsej Skodovku.
Inak teraz uz aj novy Focus v plnke stoji 32k. Ceny sa zdvihli strasne.
Keby som chcel strednu triedu, tak si kupim mazdu 6 kombika za 36.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Nie je to síce v BA, rieši sa to poštou do CZ, ale vrelo odporúčam top odborníci vo fachu. Osobnú skúsenosť mám.
https://ecude.cz/
Edit: ešte mi napadlo, ich človek chodieva do BA, vedia to teda prípadne aj vyzdvihnúť.
tak po obvolani viacerych autoskol nikto uz teraz neberie nove kurzy na A az v novom roku.
Ja si pamätám že pár rokov dozadu som robil na motorke jazdu na skúškach na snehu
Ale celkovo za mna spokojnost.
To si dával odhlučniť u nich, alebo len kúpil materiál a robil doma?
to je ten 6-valcový prúserový motor z prúserovým vstrekovacím čerpadlom Bosch VP44 ?
to ako dokázali-veď to je úplná pohroma-kopírujem z jednej recenzie:
Motor 2,5 TDI V6 (110 kW) je nejhorší TDI, jaké kdy vzniklo. Důvody:
1) Momentová charakteristika. Motor takřka netáhne do 2000 min-1, pak vystřelí. Dost nepříjemná jízda. Pozdější verze 120 a 132 kW jsou daleko lepší, vlastně skvělé. Ale 110 nebo 114 kW nebrat.
2) Hmotnost. U Audi je motor umístěn podélně před přední nápravou, a je-li to dieselový šestiválec, tak jí šeredně zatěžuje. Krom vlivu na životnost je takové auto pak silně nedotáčivé a rychlý vyhýbací manévr s ním neproveditelný.
3) Vstřikovací čerpadlo Bosch VP 44. Toto elektronicky řízené čerpadlo trpí náhlou smrtí své řídicí jednotky, které stojí 9000 Kč + 8000 Kč za práci (rozebrání čerpadla v diesel centru Bosch – odskoušení a nahrání nové kompenzace do jednotky). Dále se zanáší sítko, které je v tělese čerpadla a nelze jej vyměnit ani vyčistit, takže musíte vyměnit celé těleso. To je myslím za 10 tisíc (+ 8 práce, v ní ještě není demontáž a montáž do vozu).
U nich