Lokalizácia
Formulár sa odosiela
A teraz Kia dáva na autá záruku 7 rokov. Kto by to kedysi do kazového kórejca povedal, že?
iba na motor a prevodovku.
Zobraziť komentár 23.04.2010 - 20:29:07
00
A to ti nestačí?
Zobraziť komentár 23.04.2010 - 20:40:17
00
staci,ale treba povedal celu pravdu.ludia si myslia,ze na cele auto :D
Zobraziť komentár 23.04.2010 - 20:49:29
00
no zrovna Renault v dnešnej dobe synonymum kvality neznamená.. takže aj preto sa dacie ludia obávajú, dokonca sa obávajú aj nissanu odkedy je v koncerne s renaultom :)
ale o tom že na rozbitie radšej lacné auto je niečo pravdy.. za cenu novej dacie má človek tak 4 ročnú RAV 4, Xtrail, Forester..
Zobraziť komentár 23.04.2010 - 21:24:57
00
...na ktore uz nemas zaruku a diely su urcite drahsie ako na daciu a kvalitou spracovania to bude to iste...nie su az taki hlupaci, aby robili auta uplne smejdy
Zobraziť komentár 23.04.2010 - 21:28:14
00
u dacie neviem ako to je, ale renault má v základe tiež celkom lacné autá, ale servis a náhradné diely idú slušne do miliónov..
každopádne by som ju tiež úplne nezavrhoval z úžitkového hladiska.. design ale u mňa nič extra..
Zobraziť komentár 23.04.2010 - 22:10:55
00
pravdupovediac mam chrobaka v hlave, tento rok planujem kupu auta a kedze mam velmi dobreho znameho (majitela predajne Renaultu) ktory mi nieco dlzi tak po vzhliadnuti tohoto auta som na vazkach ci premyslat o Megan-e alebo o Duster-i, za tie peniaze by to mozno stalo za pokus
Zobraziť komentár 24.04.2010 - 09:54:25
00
Polo myslim ze Dusterom nic nestratis, rozhodne by som bral ale verziu 4x4 a v dieseli. 95% dielov je na tej Dacii Renault, len poskladane v Rumunsku. Myslim ze pochybna kvalita Dacii zo 70tych a 80tych rokov je prec. Poznam par ludi co maju Sandero a Logan a su velmi spokojni.
Zobraziť komentár 24.04.2010 - 10:21:42
00
rozhodne,
aspoň by si nám povedal čo sa ti prvé pokazilo, alebo do čoho sa zahryzla hrzda prvá

:talk: _samozjrejme som srandoval, ja osobne ani tolko peňazí nemám, aby som si mohol kúpiť tretinu dustera, alebo niečo odobné, skúsenosť s tým ešte nemá nik a ja dokonca ani z kórejskou automobilkou ako takou, no je pravda, že račej by som sa vozil v Yettim ako v tomto /to sú možno už len predsudky/ aj keď Yetti je skôr konkurencia SX4 ako tomuto, Duster je už plnovýznamové SUV 4X4 ... škodovka SUV nemá

momentálne, keďže vlastníme Ibizu už 2. rok, pokukujeme po niečom lepšom a zahliadol som Alteu v plnke(6 airbagov, 6 kvalt, dig. klíma ...) 1,6 FSi za smiešnu cenu, ktorá sa z Ibizou podstate bez ničoho(1,4 16v,4automat, 2 air., plechové disky, aspoň tú dig. klímu má) nedá ani len porovnať
o tom, že Altea je preistranné rodinné auto nemusím hovoriť

*samozrejme že budeš spokojný, značka už dnes neznamoná v podstate nič ! to je už ale na inú tému
Zobraziť komentár 24.04.2010 - 10:31:59
00
Servis je drahy vtedy, ked nakupujes priamo u predajcu renault, resp. inej znacky. Uvediem priklad: xenonovy reflektor na Seat Alhambru stoji u dilera Seatu vyse 700€. Prides do autodielov, opytas sa na presne ten isty reflektor a povedia ti cenu nieco vyse 500€(videl som aj za 270!! ale bola to ina znacka)...za dve stovky si mozes kupit plno inych veci :) a takto to chodi pri vacsine dielov, ktore su tej istej znacky ako predava diler v nejakom autosalone. Len su zabalene do krabicky s logom automobilky...takisto ani na garancku nemusis ist priamo tam, kde si auto kupil. Ked si najdes servis, kde vedia skontrolovat a vymenit vsetko ako na garancke, s nizsou cenou dielov/oleja/prace, tak kludne mozes ist aj tam a mas potvrdenie, ze si bol na garancnej prehliadke, takze nestracas zaruku. :)
Zobraziť komentár 24.04.2010 - 11:47:54
00
Servis francúzskych áut nie je drahý pre drahé súčiasky, cena je plus-minus približne rovnaká na rôzne značky. Ale francúzske autá sú síce krásne, designovo sa mi veľmi páčia, ale nie sú dobre konštruované. Napríklad nemci sa pri konštrukcii zameriavajú aj na servis. Ak treba niečo vymeniť na nemeckom aute, tak vymontovanie a namontovanie trvá jednému mechanikovi pohodlne hodinu, na francúzskom aute na vymontovanie a namontovaie rovnakej súčiastky potrebujú dvaja mechanici najmenej dve hodiny tvrdej roboty.
Zobraziť komentár 24.04.2010 - 17:02:46
00
kolega na svoje clio platil minimálne dvojnásobok čo ja na môjho focusa pri výmene rozvodov, oleja, filtrov..

polo: určite radšej ten duster než megane, megan je síce krajší, ale úžitková hodnota je inde :) obzvlášť keď berieš nový so zárukou..
Zobraziť komentár 24.04.2010 - 17:21:52
00
slavomir:aj keĎ to bolo asi myslené ironicky....myslím že mám dosť skúseností,aby so vedel čo píšem ohladom áut a všetkého čo s tým súvisí....

ja by som si nové auto nikdy nekúpil(odhliadnuc od nejakých finančných záležitostí),nezáleží od toho či má záruku 100 alebo 1 rok....

k tým výrobcom,je to fakt už jedno :rofl: ale najviac negatívne ma dostalo,že Lancia predáva v USA svoju Deltu ako Chrysler :n: (áno,áno,Fiat je majoritným vlastníkom Chrajsleru...)
Zobraziť komentár 24.04.2010 - 21:22:08
00
preco by si nove nekupoval, je pravda ze prve roky auto strati najviac na cene ale to nenahradis tym ze je este v zaruke a ze je minimalne poruchove. Ako zivnostnik si radsej kupim nove ktore budem 3 roky odpisovat z dani, po tejto dobe ho predam, a kupim nove na dalsie 3 - 4 roky
Zobraziť komentár 24.04.2010 - 22:55:52
00
súhlasim s Polo-m, a keby bolo takýchto ľudí viac.. tak nové autá niesu tak drahé..
Zobraziť komentár 24.04.2010 - 23:03:30
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up