Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Podla mna zbytocne asistenti znizuju koncentraciu vodica a tym padom sa viac venuje *****m ako tomu co sa deje okolo neho a hlavne pred autom a za autom
Pocet takych vodicov sa bohuzial znizuje a naopak primernych a podpriemernych pribuda. Pre nich su urcene asistenty a pocty zachranenych preukazatelne vylepsia.
Mna tiez len stokrat vystrasil a dvakrat mi prebrzdil kolesa simply clever protikolizny asistent.
Vďaka asistentom sa netreba učiť "šoférovať ",stačí používať...
Ale už to nepotrvá dlho,a aby sa zachránilo co najviac životov individuálna mobilita,ako sme ju doteraz poznali zanikne.
Tak trochu sa utesujem že som ju ešte zažil.
cyklicky opakujuca sa sprava 30 v meste ,100 dialnica, nic nove
ak by bola 30 naozaj v meste tak na biku by som bol skor v praci nie len kvoli histej premavke
PS: k asistentom, na SR je priemerny vek aut 12r(z toho vyplyvajuca doba na zavedenie asistenta a spravit ho aj cenovo dostupnym), tak kde jazdi ta armada autonomnych samochodov mi je nezname
Jaj a to sa neda vypnut? Bo uz poskulujem vymenit 10 rocne auto za novsie ... a ked za to tolko vyvalim tak nechcem aby mi furt vrieskal a dokonca sam spomaloval ci co
no zase klidek, jasne niektore veci sa nedaju vypnut natrvalo, ako line ale niktore ano
to obmedzovanie vykonu podla znaciek si kde presne zazil?
line asist v skodovke 3kliky na volante
asistenti(samostane tlacidlo na volante)----enter(volba line asistu ktory je prvy)-----enter(zmena zo zapnuty na vypnuty)
ano treba pri kazdej jazde, ale LA sa zapina od 60kmh a zase ak clovek vie pouzivat smerovky, tak to nemoze byt tak obmedzujuce
kazdopadne cakam na meno a tovarensku znacku toho asistenta, co "Obmedzuje Vykon"
Zrejme myslia prediktivny adaptivny tempomat, ale ten sa u vw da prepnúť na klasický adaptivny. Ten prediktivny je dosť otravný. Chvalabohu v mazde som LA vypol raz tlačítkom a dokedy ho zase tlačítkom nezapnem je vypnutý 🙂
podla mna aj obycajne ESP v prenesenom vyzname obmedzí vykon, ked napriklad na snehu udusi motor neustálym pribrzdovanim presmykujucich kolies... ale neviem ci je to zrovna typicky príklad asistenta
Na korejcovi sa mi s kazdym startom zapina lineassist a nevadi mi, vypinam ho len ked chcem ist svizne cez nejake serpentinky, pri beznej jazde neskodi, staci len pouzivat smerovky (co je pre polovodicov tiez plus). Pri vyssie spominanej situacii so spletou ciar (stare docasne znacenie) nerobi nic. A ked sa chcem napriklad jame vyhnut cez ciaru, nie je problem ho “premoct”. Front assist to tiez neprehana, vzdialenost ma nastavenu ok, len dvakrat za ~21k mi tukol po brzde ked som pri predbiehani isiel natesno pri predbiehanom aute. A dokonca si aj sam zapinam drzanie v pruhu, ked su znatelne ciary, funguje fajn, len treba mat na zreteli na co je to urcene.
Za mna teda asistenti na beznu premavku mozu byt, vypinam len startstop.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
OSINT v praxi na slovensku, az prilis lahke!
https://blog.sme.sk/sarkocy/auto-moto/4-dovody-preco-by-som-si-uz-nekupil-skodu-enyaq
enyaq je stále vzhľadom na miniatúrnu základňu užívateľov v beta testovaní
Mna tiez len stokrat vystrasil a dvakrat mi prebrzdil kolesa simply clever protikolizny asistent.
Ale už to nepotrvá dlho,a aby sa zachránilo co najviac životov individuálna mobilita,ako sme ju doteraz poznali zanikne.
Tak trochu sa utesujem že som ju ešte zažil.
ak by bola 30 naozaj v meste tak na biku by som bol skor v praci nie len kvoli histej premavke
PS: k asistentom, na SR je priemerny vek aut 12r(z toho vyplyvajuca doba na zavedenie asistenta a spravit ho aj cenovo dostupnym), tak kde jazdi ta armada autonomnych samochodov mi je nezname
to obmedzovanie vykonu podla znaciek si kde presne zazil?
line asist v skodovke 3kliky na volante
asistenti(samostane tlacidlo na volante)----enter(volba line asistu ktory je prvy)-----enter(zmena zo zapnuty na vypnuty)
ano treba pri kazdej jazde, ale LA sa zapina od 60kmh a zase ak clovek vie pouzivat smerovky, tak to nemoze byt tak obmedzujuce
kazdopadne cakam na meno a tovarensku znacku toho asistenta, co "Obmedzuje Vykon"
Za mna teda asistenti na beznu premavku mozu byt, vypinam len startstop.