Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No dosli štatny ale nie nehodouka.... nehodouku sme nehceli radsej sa vinnik priznal ze ked sa pozrel pred seba tak ma videl 2m prednim cize nedodrzal vzdialenost.... lakko no pekne vraj zhodnotilo auto.... kufor mi uz asi nikdy nebude sediet presne ako sedel a ako hovoris pri predaji si hned vsimnu ze bolo burane a opravovane cize hned klesa hodnota auta.....
Zobraziť komentár 24.07.2012 - 10:57:36
00
... len vies ako to funguje nikdy ti nedaju tolko kolko oprava stoji ... a aj po oprave to uz nebude ono :/

Prepac, ja som sa zaoberal (ne)riesenim nehody zo strany policie, nie naslednymi krokmi s poistovakmi. Tema bola platenie pokuty za nesposobenu nehodu. Dopravnou nehodou je aj udalost, ktora svojou vyskou skody neprevysuje parametre skodovej udalosti, ale ucastnici nehody sa nevedia dohodnut na vinnikovi. V tom pripade je pritomnost nehodovkara nutna. A platenie oboch stran je len zastrasonanie ucastnikov, aby on sa z toho vyzul. Neviem, ci to polisi zaviedli, ale bolo v plane pridelit policajtom useky ciest a ich odmena by sa odvijala od mnozstva nehod na nich. Tak sa netreba cudovat, ze nechcu nehody. Praca nasich policajtov je o papierovackach, nie o praci v terene v prospech slusneho obcana. Pomahat a chranit. Amen.
Zobraziť komentár 24.07.2012 - 11:07:33
00
odmena, to akoze koncorocna? lebo plat maju tabulkovy
Zobraziť komentár 24.07.2012 - 11:20:16
00
dá sa to.. ja na FF 1,6 75kw bežná priemerná 6,5-6,8L, ale cestu do chorvátska a späť som mal myslím 5,8 ale to bola pohová šmrdlavá dochodcovská jazda štart-stop

pol: lenže bavme sa o priemernej spotrebe (t.j. kombi mesto, okresky, dialnice), nie tieto extrémy štart-stop na 5. rýchlosti..

jáj takáto spotreba tak to je tých 6,5l
Zobraziť komentár 24.07.2012 - 11:56:44
00
Prepac, ja som sa zaoberal (ne)riesenim nehody zo strany policie, nie naslednymi krokmi s poistovakmi. Tema bola platenie pokuty za nesposobenu nehodu. Dopravnou nehodou je aj udalost, ktora svojou vyskou skody neprevysuje parametre skodovej udalosti, ale ucastnici nehody sa nevedia dohodnut na vinnikovi. V tom pripade je pritomnost nehodovkara nutna. A platenie oboch stran je len zastrasonanie ucastnikov, aby on sa z toho vyzul. Neviem, ci to polisi zaviedli, ale bolo v plane pridelit policajtom useky ciest a ich odmena by sa odvijala od mnozstva nehod na nich. Tak sa netreba cudovat, ze nechcu nehody. Praca nasich policajtov je o papierovackach, nie o praci v terene v prospech slusneho obcana. Pomahat a chranit. Amen.

Presne tak. Prednedávnom ma jeden zozadu zostrelil. Zavolal som aj policajtov nech mám istotu kvôli poistovni a zároveň istotu, že dotyčný vinník bude konať. Pánko dostal pokutu a urobil sa záznam. Policajti mi síce povedali, že som ich volať nemusel ale keďže nie som odborník na škody chcel som mať istotu a dotyčný aspoň troškou prispel do štátnej kasy za svoju nepozornosť.
Zobraziť komentár 24.07.2012 - 12:44:03
00
odmena, to akoze koncorocna? lebo plat maju tabulkovy

O financovani a odmenach statnych zamestnancov nikto verejne pisat nebude. Tabulka je to, co vidiet mozes aj v zakone o policajnom zbore.
Zobraziť komentár 24.07.2012 - 13:59:58
00
i.imgur.com

Rano ide clovek do roboty plny elanu a nasledne zbadam na aute totok. Potesilo. Pachatel nastastie spolupracoval.
Zobraziť komentár 15.08.2012 - 11:50:37
00
len jeden plech, to až tak nebolí..
Zobraziť komentár 15.08.2012 - 22:44:50
00
oprava aj s materialom cca 500e v autorizovanom servise. najhorsie na tom celom boli tie dotahovacky s poistovnou. likvidator skod ma div ze neobvinil, ze si to vsetko vymyslam a vyrabam fake poistnu udalost. s takou sikanou som sa dlho nestretol. vivat komunalna poistovna
Zobraziť komentár 16.08.2012 - 09:47:55
00
Poistka bola tvoja havarijna alebo vinnikova zakonna?
Zobraziť komentár 16.08.2012 - 13:22:20
00
Jo islo to zo zakonnej vinnika
Zobraziť komentár 16.08.2012 - 17:04:35
00
Tomu sa povie, ze si mal stastie, vacsinou Ti drbnu do auta, jedine co z toho mas je skrabanec, preliacenina alebo iny podobny "tuning" na karoserii
Zobraziť komentár 17.08.2012 - 13:14:32
00
Mne zas niekto nacúval ťažným do auta a teraz mám v nárazníku peknú priehlbeň po gule...
Tu sa nikto s tel. číslom neserie. robia si čo chcú... :punch: :@ :n:
Zobraziť komentár 24.08.2012 - 15:13:11
00
Ja mam uz taktiez opraveny kufor.... vyslo ma to na 1000ecka v servise o 2 dediny dalej .... nastastie z poistky mi doslo 1100 ecka :)
Zobraziť komentár 25.08.2012 - 10:37:14
00
Konečne nejaké Lambo aj na slovenské cesty...
cdn4.digitaltrends.com
Zobraziť komentár 28.09.2012 - 21:35:48
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Nosiče na auto)
keyboard_arrow_up